Про затвердження обласної програми підтримки осіб, які брали участь у бойових діях на території інших держав, а також членів їх сімей на 2019-2021 роки


УКРАЇНА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА ОБЛАСНА РАДА
Сьоме демократичне скликання
(Двадцять шоста сесія)

РІШЕННЯ

 

від 21.12.2018. № 1032-26/2018
м. Івано-Франківськ

 

Про затвердження обласної
програми підтримки осіб, які
брали участь у бойових діях
на території інших держав,
а також членів їх сімей
на 2019-2021 роки

 

Заслухавши та обговоривши проект обласної програми підтримки осіб, які брали участь у бойових діях на території інших держав, а також членів їх сімей на 2019-2021 роки, відповідно до статті 43 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні” обласна рада

вирішила:

  1. Затвердити обласну програму підтримки осіб, які брали участь у бойових діях на території інших держав, а також членів їх сімей
    на 2019-2021 роки (далі – Програма), (додається).
  2. Департаменту соціальної політики обласної державної адміністрації (В. Корженьовський) спільно з районними державними адміністраціями, виконавчими комітетами міських рад міст обласного значення та об’єднаних територіальних громад, структурними підрозділами обласної державної адміністрації, установами та організаціями забезпечити неухильне виконання Програми.
  3. Департаменту фінансів обласної державної адміністрації
    (І. Мацькевич) при формуванні проектів обласного бюджету на 2019-2021 роки передбачати видатки на реалізацію заходів Програми, виходячи з можливостей дохідної частини обласного бюджету.
  4. Департаменту соціальної політики облдержадміністрації (В. Корженьовський) при складанні та поданні департаменту фінансів обласної державної адміністрації (І. Мацькевич) бюджетних запитів на 2019-2021 роки врахувати потребу в коштах на реалізацію заходів Програми.
  5. Рекомендувати райдержадміністраціям та виконавчим комітетам міських рад міст обласного значення, об’єднаних територіальних громад:

– розробити і подати на затвердження у встановленому порядку відповідні програми та забезпечити їх виконання;

– щорічно під час формування проектів місцевих бюджетів передбачати асигнування на виконання програм, виходячи з можливостей їх дохідної частини.

  1. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника голови обласної ради В. Гладія і постійну комісію обласної ради з питань охорони здоров’я та соціальної політики (М. Піцуряк).

 

Голова обласної ради                                                                 Олександр Сич


Додатки до рішення

Звернення громадян
Розпорядник інформації
Івано-Франківська обласна рада (вул. Грушевського, 21, м.Івано-Франківськ, 76004)
Кому
голові Івано-Франківської обласної ради О.Сичу
[contact-form-7 id="341" title="Контактна форма 1"]