Про внесення змін до обласної програми підтримки сімей загиблих, постраждалих учасників Революції Гідності, учасників бойових дій, осіб, які  перебувають чи перебували у складі добровольчих формувань, що утворилися для захисту незалежності, суверенітету та територіальної цілісності України, та інших громадян, які залучалися і брали безпосередню участь в антитерористичній операції в районах її проведення, чи у здійсненні заходів із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації в Донецькій та Луганській областях, забезпеченні їх здійснення, затвердженої рішенням обласної ради від 06.06.2014. № 1259-28/2014 (зі змінами)


УКРАЇНА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА ОБЛАСНА РАДА
Сьоме демократичне скликання

(Тридцять шоста сесія)

РІШЕННЯ

 

від 31.07.2020. № 1500-36/2020
м. Івано-Франківськ

 

Про внесення змін до обласної програми
підтримки сімей загиблих,
постраждалих учасників Революції
Гідності, учасників бойових дій, осіб, які
 перебувають чи перебували у складі
добровольчих формувань, що
утворилися для захисту незалежності,
суверенітету та територіальної
цілісності України, та інших громадян,
які залучалися і брали безпосередню
участь в антитерористичній операції в
районах її проведення, чи у здійсненні
заходів із забезпечення національної
безпеки і оборони, відсічі і стримування
збройної агресії Російської Федерації в
Донецькій та Луганській областях,
забезпеченні їх здійснення,
затвердженої рішенням обласної ради
від 06.06.2014.
№ 1259-28/2014 (зі змінами)

 

З метою ефективної реалізації обласної програми підтримки сімей загиблих, постраждалих учасників Революції Гідності, учасників бойових дій, осіб, які перебувають чи перебували у складі добровольчих формувань, що утворилися для захисту незалежності, суверенітету та територіальної цілісності України, та інших громадян, які залучалися і брали безпосередню участь в антитерористичній операції в районах її проведення, чи у здійсненні заходів із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації в Донецькій та Луганській областях, забезпеченні їх здійснення, затвердженої рішенням обласної ради від 06.06.2014. № 1259-28/2014 (зі змінами) (далі – Програма), поліпшення соціального захисту сімей загиблих під час антитерористичної операції та Операції Об’єднаних Сил, надання їм всебічної підтримки, відповідно до статті 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» обласна рада

вирішила:

  1. Внести зміни до Переліку заходів, джерел та обсягів фінансування обласної програми підтримки сімей загиблих, постраждалих учасників Революції Гідності, учасників бойових дій, осіб, які перебувають чи перебували у складі добровольчих формувань, що утворилися для захисту незалежності, суверенітету та територіальної цілісності України, та інших громадян, які залучалися і брали безпосередню участь в антитерористичній операції в районах її проведення, чи у здійсненні заходів із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації в Донецькій та Луганській областях, забезпеченні їх здійснення, затвердженої рішенням обласної ради від 06.06.2014. № 1259-28/2014 (зі змінами), (далі – Перелік), а саме:

викласти пункт 3.2 «Поліпшення житлових умов сімей, члени яких загинули (померли) під час проведення антитерористичної операції та Операції Об’єднаних Сил; осіб з інвалідністю, інвалідність яких пов’язана з участю в антитерористичній операції та Операції Об’єднаних Сил, багатодітних, малозабезпечених; інших учасників антитерористичної операції та Операції Об’єднаних Сил, житло яких пошкоджене внаслідок стихії (пожежі, повені, зсуву тощо), прямі збитки від якої, відповідно до  акту місцевого структурного підрозділу ДСНС України складають більше 100,0 тис. гривень» Переліку у новій редакції «Поліпшення житлових умов сімей, члени яких загинули (померли) під час проведення антитерористичної операції та Операції Об’єднаних Сил; осіб з інвалідністю, інвалідність яких пов’язана з участю в антитерористичній операції та Операції Об’єднаних Сил, багатодітних, малозабезпечених; інших учасників антитерористичної операції та Операції Об’єднаних Сил, житлові будинки (квартири) яких пошкоджені внаслідок повені, зсуву, пожежі та інших природних стихій».

 

  1. Департаменту соціальної політики обласної державної адміністрації (В. Корженьовський) забезпечити координацію роботи з виконання заходів Програми.
  2. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника голови обласної ради В. Гладія та постійну комісію обласної ради з питань захисту прав учасників і ветеранів антитерористичної операції на Сході України та їх сімей (Н. Чаплинська).

 

 

Голова обласної ради                                                                                 Олександр Сич

Звернення громадян
Розпорядник інформації
Івано-Франківська обласна рада (вул. Грушевського, 21, м.Івано-Франківськ, 76004)
Кому
голові Івано-Франківської обласної ради О.Сичу
[contact-form-7 id="341" title="Контактна форма 1"]