Порядок денний засідання постійної комісії обласної ради з питань розвитку промисловості, будівництва, архітектури, дорожнього та житлово-комунального господарства (21.05.2020)

від 21.05.2020., 13-30год.,  каб.500


 

 

Питання для прийняття рекомендацій комісії щодо розгляду на сесії обласної ради:

  1. Про Розробку умов інвестиційного конкурсу та проєкту інвестиційного договору щодо проведення ремонтно-реставраційних робіт з пристосуванням горищного простору під адміністративні приміщення будівлі на вул. Шашкевича, 2 у м. Івано-Франківську.

Доповідає: Костишин Віталій Іванович – директор комунального підприємства обласної ради з експлуатації майна

  1. Про Розробку умов інвестиційного конкурсу та проєкту інвестиційного договору щодо проведення ремонтно-реставраційних робіт з пристосуванням горищного простору під адміністративні приміщення будівлі на вул. Незалежності 5 у м. Івано-Франківську.

Доповідає: Костишин Віталій Іванович – директор комунального підприємства обласної ради з експлуатації майна

  1. Про затвердження регіональної цільової програми паспортизації пам’яток містобудування та архітектури Івано-Франківської області на 2021-2025 роки.

Доповідає: Лисаківська Наталія Романівна – головний спеціаліст відділу планування територій та координації проектної діяльності управління містобудування та архітектури департаменту будівництва, житлово-комунального господарства, містобудування та архітектури облдержадміністрації

 

Питання для розгляду комісії з прийняттям висновків та рекомендацій:

  1. Про фінансовий план на 2020 рік комунального підприємства Івано-Франківської обласної ради “Проексперт”.

Доповідає: Семотюк Василь Васильович – директор КП “Проексперт”

  1. Різне.