Порядок денний засідання постійної комісії обласної ради з питань соціально-економічного розвитку, управління комунальною власністю, розвитку малого і середнього бізнесу (21.07.2020)

21 липня 2020 року о 15.00 год. в 500 залі адмінбудинку


 

1. Про затвердження Статуту Прикарпатського фахового коледжу лісового господарства та туризму.
Доповідає: Віктор Євстахійович Кімакович – директор департаменту освіти, науки та молодіжної політики обласної державної адміністрації

2. Про припинення діяльності Яблунівської спеціальної школи Івано-Франківської обласної ради.
Доповідає: Віктор Євстахійович Кімакович

3. Про припинення діяльності Гвіздецької спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату Івано-Франківської обласної ради.
Доповідає: Віктор Євстахійович Кімакович

4. Про передачу на баланс та в оперативне управління нерухомого майна Долинського дитячого будинку «Теплий дім» Івано-Франківської обласної ради.
Доповідає: Віктор Євстахійович Кімакович

5. Про передачу єдиного майнового комплексу Смоднянської загальноосвітньої санаторної школи-інтернату I-II ступенів Івано-Франківської обласної ради.
Доповідає: Віктор Євстахійович Кімакович

6. Про передачу на баланс та в оперативне управління майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області.
Доповідає: Віктор Євстахійович Кімакович

7. Про передачу на баланс та в оперативне управління будівель спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області на вул. Грушевського, 12 у м. Тлумачі.
Доповідає: Віктор Євстахійович Кімакович

8. Про внесення змін до рішення обласної ради від 20.09.2019. № 1242-30/2019 «Про створення комунального некомерційного підприємства «Івано-Франківський обласний центр громадського здоров’я Івано-Франківської обласної ради».
Доповідає: Ірина Василівна Кобельська – в. о. директора департаменту охорони здоров’я обласної державної адміністрації

9. Про розробку умов інвестиційного конкурсу та проєкту інвестиційного договору щодо проведення реставрації з пристосуванням горищного простору під адміністративні будівлі на вул. Шашкевича, 2 у м. Івано-Франківську.
Доповідає: Віталій Іванович Костишин – директор комунального підприємства обласної ради з експлуатації майна

10. Про внесення змін до рішення обласної ради від 29.05.2020. № 1474-35/2020 «Про розробку умов інвестиційного конкурсу та проєкту інвестиційного договору щодо проведення ремонтно-реставраційних робіт з пристосуванням горищного простору під адміністративні приміщення будівлі на вул. Незалежності, 5 у м. Івано-Франківську».
Доповідає: Віталій Іванович Костишин

11. Про надання у постійне користування земельної ділянки на вул. Грушевського, 39 у м. Калуші.
Доповідає: Анатолій Іванович Прокопів – начальник відділу земельних ресурсів та раціонального природокористування виконавчого апарату обласної ради

12. Про припинення права постійного користування та надання земельної ділянки на вул. Романа Левицького, 11а у м. Івано-Франківську.
Доповідає: Анатолій Іванович Прокопів

13. Про припинення вчинення будь-яких дій, спрямованих на приватизацію нежитлового приміщення першого поверху площею 4,66 кв. м на вул. Тринітарській, 13 у м. Івано-Франківську.
Доповідає: Василь Степанович Даниш – начальник управління об’єктами спільної власності територіальних громад області

14. Про припинення вчинення будь-яких дій, спрямованих на приватизацію нежитлового приміщення першого поверху площею 5,29 кв. м на вул. Тринітарській, 13 у м. Івано-Франківську.
Доповідає: Василь Степанович Даниш

15. Про приватизацію нежитлового приміщення першого поверху площею 51,67 кв. м на вул. Січових Стрільців, 25 у м. Івано-Франківську.
Доповідає: Василь Степанович Даниш

16. Про приватизацію нежитлової будівлі (літер А) площею 98,9 кв. м на вул. О. Кобилянської, 2а у м. Коломиї.
Доповідає: Василь Степанович Даниш