Порядок денний засідання постійної комісії обласної ради з питань соціально-економічного розвитку, управління комунальною власністю, розвитку малого і середнього бізнесу

17 вересня 2020 року о 12.00 год. в 500 залі обласної ради

  1. Про Регіональну цільову програму розвитку малого та середнього підприємництва в Івано-Франківській області на 2021 рік.

Доповідає: Іван Романович Загірняк – заступник директора департаменту економічного розвитку, промисловості та інфраструктури обласної державної адміністрації

  1. Про внесення змін    до   рішення    обласної     ради    від     29.05.2020. № 1480-35/2020 та затвердження Статуту Івано-Франківського фахового музичного коледжу імені Дениса Січинського.

Доповідає: Володимир Васильович Федорак – начальник управління культури, національностей та релігій обласної державної адміністрації

  1. Про затвердження Статуту  Фахового  коледжу    культури   і   мистецтв (м. Калуш).

Доповідає: Володимир Васильович Федорак 

  1. Про затвердження Статуту Русівського літературно-меморіального музею Василя Стефаника.

Доповідає: Володимир Васильович Федорак 

  1. Про утворення комісії з питань передачі юридичної особи публічного права “Русівський літературно-меморіальний музей Василя Стефаника”.

Доповідає: Володимир Васильович Федорак 

  1. Про затвердження акта приймання-передачі житлового будинку на вулиці Незалежності, 9а в селі Тишківці Городенківського району Івано-Франківської області.

Доповідає: Володимир Васильович Федорак 

  1. Про затвердження у новій редакції Статуту комунального підприємства Івано-Франківської обласної ради “Про-Експерт”.

Доповідає: Галина Іванівна Магулій – директор департаменту розвитку громад та територій, дорожнього, житлово-комунального господарства, містобудування та архітектури обласної державної адміністрації

  1. Про затвердження Положення про Залучанський дитячий будинок-інтернат у новій редакції.

Доповідає: Володимир Михайлович Корженьовський – директор департаменту соціальної політики обласної державної адміністрації

  1. Про припинення діяльності Солотвинської загальноосвітньої санаторної школи-інтернату I-III ступенів Івано-Франківської обласної ради.

Доповідає: Віктор Євстахійович Кімакович – директор департаменту освіти, науки та молодіжної політики обласної державної адміністрації

  1. Про передачу на баланс та в оперативне управління нерухомого майна Тлумацької спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату Івано-Франківської обласної ради.

Доповідає: Віктор Євстахійович Кімакович

  1. Про затвердження ліквідаційного балансу Микуличинської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату Івано-Франківської обласної ради.

Доповідає: Віктор Євстахійович Кімакович

  1. Про передачу друкованої продукції Національної академії педагогічних наук України.

Доповідає: Віктор Євстахійович Кімакович 

  1. Про затвердження у новій редакції Положення про Долинський обласний центр соціальної підтримки дітей та сімей “Теплий дім” Івано-Франківської обласної ради.

Доповідає: Іван Іванович Ковалик – начальник служби у справах дітей обласної державної адміністрації

  1. Про надання у постійне користування земельної ділянки на вул. Свободи, 236 в м. Яремче.

Доповідає: Анатолій Іванович Прокопів – начальник відділу земельних ресурсів та раціонального природокористування виконавчого апарату обласної ради

  1. Про надання дозволу Івано-Франківському обласному державному центру туризму і краєзнавства учнівської молоді на розроблення технічної документації.

Доповідає: Анатолій Іванович Прокопів

  1. Про приватизацію нежитлового приміщення (літер А) площею 1001,4 кв. м на вул. Ребета, 10 у м. Івано-Франківську.

Доповідає: Василь Степанович Даниш – начальник управління об’єктами спільної власності територіальних громад області

  1. Про завершення приватизації нежитлового приміщення першого поверху площею 51,67 кв. м на вул. Січових Стрільців, 25 у м. Івано-Франківську.

 Доповідає: Василь Степанович Даниш 

  1. Про завершення приватизації  нежитлової  будівлі  (літер А)  площею 98,9 кв. м на вул. О. Кобилянської, 2а у м. Коломиї.

Доповідає: Василь Степанович Даниш

  1. Про визначення об’єкта передачі у державну власність.

Доповідає: Василь Степанович Даниш 

  1. Про оренду майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області.

Доповідає: Василь Степанович Даниш 

  1. Про затвердження Методики розрахунку орендної плати за майно спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області.

Доповідає: Василь Степанович Даниш

  1. Про затвердження Примірного договору оренди нерухомого або іншого окремого індивідуально визначеного майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області.

Доповідає: Василь Степанович Даниш