Порядок денний засідання постійної комісії обласної ради з питань комунального майна та житлово-комунального господарства (15.02.2021)

15 лютого 2021 року о 16.00 год. в 500 залі адмінбудинку


 

 

  1. Про передачу об’єкта нерухомого майна Солотвинської загальноосвітньої санаторної школи-інтернату I-III ступенів Івано-Франківської обласної ради на вул. Грушевського, 17 у селищі Солотвин Івано-Франківського району.

Доповідає: Андрій Борисович Сташків – заступник директора департаменту освіти, науки та молодіжної політики обласної державної адміністрації

  1. Про затвердження Статуту обласного комунального підприємства “Івано-Франківське обласне бюро технічної інвентаризації”.

Доповідає: Василь Степанович Даниш

  1. Про затвердження Статуту обласного комунального підприємства “Коломийське міжрайонне бюро технічної інвентаризації” у новій редакції.

Доповідає: Василь Степанович Даниш

  1. Про затвердження Статуту обласного комунального підприємства Івано-Франківської обласної ради “Дністровський регіональний ландшафтний парк імені Сергія Дідича” у новій редакції.

Доповідає: Василь Степанович Даниш

  1. Про затвердження Статуту Івано-Франківського обласного комунального агролісогосподарського підприємства “Івано-Франківськоблагроліс” у новій редакції.

Доповідає: Василь Степанович Даниш

  1. Про затвердження Статуту комунального підприємства Івано-Франківської обласної ради “Централізована закупівельна організація Івано-Франківської обласної ради” у новій редакції.

Доповідає: Василь Степанович Даниш