Порядок денний засідання постійної комісії обласної ради з питань охорони здоров’я та соціальної політики (09.04.2021)

09 квітня 2021 року
11.00 год. 500 каб.


 

1. Про проєкт рішення обласної ради “Про хід виконання програми розвитку та вдосконалення служби (швидкої) та невідкладної медичної допомоги Івано-Франківської області на 2018-2022 роки”

2. Про проєкт рішення обласної ради “Про внесення змін до комплексної програми “Здоров’я населення Прикарпаття на 2021-2025 роки”

3. Про проєкт рішення обласної ради “Про скасування рішення Івано-Франківської обласної ради від 19.02.2021. № 87-4/2021 “Про припинення діяльності Долинського обласного центру соціальної підтримки дітей та сімей “Теплий дім” Івано-Франківської обласної ради” (проєкт рішення надійшов від обласної державної адміністрації)

4. Про проєкт рішення обласної ради “Про скасування рішення Івано-Франківської обласної ради № 87-4/2021 від 19.02.2021. “Про припинення діяльності Долинського обласного центру соціальної підтримки дітей та сімей “Теплий дім” Івано-Франківської обласної ради” (проєкт рішення надійшов від депутатської фракції політичної партії “Європейська Солідарність”)

5. Про проєкт рішення обласної ради ”Про стан захворюваності, вакцинації та поширення коронавірусної інфекції Covid-19 в області” (проєкт рішення надійшов від обласної державної адміністрації)

6. Про проєкт рішення обласної ради “Про стан захворюваності на Covid-19 в області, перебіг  вакцинації, і рівень соціального забезпечення медичних працівників, які працюють з хворими на Covid-19” (проєкт рішення надійшов від депутатської фракції політичної партії “Європейська Солідарність”)

7. Про проєкт рішення обласної ради “Про затвердження регіональної цільової програми попередження дитячої бездоглядності та безпритульності серед дітей, соціального захисту і підтримки дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування захисту їх житлових прав на 2021-2025 роки”

8. Про внесення змін до Положення про порядок призначення на посаду та звільнення з посади керівників підприємств, установ, закладів, організацій спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області

9. Про лист директора комунального некомерційного підприємства “Обласний клінічний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Івано-Франківської обласної ради” М. Матейка щодо розподілу спеціалізованого санітарного транспорту екстреної медичної допомоги типів “В” і “С”

10. Про стан виконання доручень та рекомендацій постійної комісії обласної ради з питань охорони здоров’я та соціальної політики

11. Про порядок організації надання медичної допомоги пацієнтам із гострим мозковим інсультом та гострим інфарктом міокарду, правильна маршрутизація пацієнта бригадами екстреної медичної допомоги, аналіз спроможності мережі закладів охорони здоров’я до надання цієї допомоги (відповідно до плану роботи постійної комісії)

12. Про організацію літнього оздоровлення та відпочинку дітей у 2021 році  (відповідно до плану роботи постійної комісії)