Порядок денний засідання постійної комісії обласної ради з питань комунального майна та житлово-комунального господарства (14.04.2021)

14 квітня 2021 року о 16.30 год. в 500 залі адмінбудинку
м. Івано-Франківськ


 

  1. Про програму соціально-економічного та культурного розвитку області на 2021 рік.

Доповідає: Сергій Валерійович Подошва – директор департаменту економічного розвитку, промисловості та інфраструктури обласної державної адміністрації

  1. Про надання дозволу комунальному некомерційному підприємству “Івано-Франківський обласний клінічний кардіологічний центр Івано-Франківської обласної ради” на списання майна.

Доповідає: Володимир Богданович Дзьомбак – заступник директора департаменту охорони здоров’я обласної державної адміністрації

  1. Про внесення змін до рішення обласної ради від 23.12.2020. № 34-2/2020 “Про затвердження регіональної цільової програми зовнішнього освітлення сільських населених пунктів області до 2025 року”.

Доповідає: Володимир Степанович Рачкевич – заступник директора департаменту розвитку громад та територій, дорожнього, житлово-комунального господарства, містобудування та архітектури обласної державної адміністрації

  1. Про затвердження Делятинському психоневрологічному інтернату технічної документації із землеустрою.

Доповідає: Анатолій Іванович Прокопів – начальник відділу земельних ресурсів та раціонального природокористування виконавчого апарату обласної ради

  1. Про приватизацію окремого майна на вул. Ботанічній, 28а у м. Івано-Франківську.

Доповідає: Василь Степанович Даниш – начальник управління об’єктами спільної власності територіальних громад області

  1. Про передачу на баланс та в оперативне управління об’єкта нерухомого майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області на вул. Січових Стрільців, 30а у м. Івано-Франківську.

Доповідає: Василь Степанович Даниш

  1. Про майно спільної власності територіальних громад сіл, селиш, міст області – адміністративний будинок на вул. Незалежності, 5 у м. Івано-Франківську.

Доповідає: Василь Степанович Даниш

  1. Календарний план заходів на 2021 рік на виконання Програми приватизації майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області на 2021-2025 роки.

Доповідає: Василь Степанович Даниш