Порядок денний засідання постійної комісії обласної ради з питань комунального майна та житлово-комунального господарства (30.06.2021) оновлено

30 червня 2021 року о 10.00 год. в 500 залі адмінбудинку
м. Івано-Франківськ


 

1. Про програму соціально-економічного та культурного розвитку області на 2021 рік.

2. Про стан виконання вимог Положення про порядок призначення на посаду та звільнення з посади керівників підприємств, установ, закладів, організацій спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області, затвердженого рішенням обласної ради від 17.05.2019. № 1135-28/2019.

3. Про внесення змін до рішення обласної ради від 09.10.2015. № 1778-39/2015 “Про переліки об’єктів, будівель і приміщень спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області”.

4. Про передачу нежитлового приміщення на вул. Переяславській, 2 у м. Коломиї.

5. Про передачу нежитлової будівлі на бульварі Лесі Українки, 37 у м. Коломиї.

6. Про передачу майна Яблунівської спеціальної школи Івано-Франківської обласної ради.

7. Про передачу майна Калуської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату I–III ступенів № 2 Івано-Франківської обласної ради

8.Про створення комунального некомерційного підприємства “Обласний інформаційно-аналітичний центр медичної статистики Івано-Франківської обласної ради”.

9. Про затвердження статуту комунального некомерційного підприємства “Обласний клінічний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Івано-Франківської обласної ради” у новій редакції.

10. Про зміну найменування та затвердження Статуту Комунального некомерційного підприємства “Івано-Франківський обласний центр спортивної медицини та реабілітації Івано-Франківської обласної ради” в новій редакції.

11. Про затвердження передавального акта комунального некомерційного підприємства “Долинський протитуберкульозний диспансер” Івано-Франківської обласної ради.

12. Про затвердження передавального акта комунального некомерційного підприємства “Тисменицький протитуберкульозний диспансер” Івано-Франківської обласної ради.

13. Про внесення змін до регіональної цільової програми діяльності господарського підрозділу управління обласної державної адміністрації з питань ресурсного забезпечення на 2020-2022 (зі змінами).