Порядок денний засідання постійної комісії обласної ради з питань захисту прав учасників і ветеранів антитерористичної операції на сході україни та їх сімей (06.02.2020)

6 лютого 2020 року, 10 год.


 

  1. Про звіт голови обласної державної адміністрації щодо здійснення повноважень, делегованих обласною радою обласній державній адміністрації.
  2. Про виконання програми соціально-економічного та культурного розвитку області на 2019 рік.
  3. Про програму соціально-економічного та культурного розвитку області на 2020 рік.
  4. Про затвердження Стратегії розвитку Івано-Франківської області на 2021-2027 роки та Плану заходів з її реалізації на 2021-2023 роки.
  5. Про внесення змін до обласної програми підтримки сімей загиблих, постраждалих учасників Революції Гідності, учасників бойових дій, осіб, які перебувають чи перебували у складі добровольчих формувань, що утворилися для захисту незалежності, суверенітету та територіальної цілісності України, та інших громадян, які залучалися і брали безпосередню участь в антитерористичній операції в районах її проведення, чи у здійсненні заходів із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації в Донецькій та Луганській областях, забезпеченні їх здійснення, затвердженої рішенням обласної ради від 06.06.2014. № 1259-28/2014 (зі змінами).

Доповідає: Корженьовський Володимир Михайлович – директор департаменту соціальної політики обласної державної адміністрації.

  1. Про погодження календарних планів заходів на 2019 рік обласної програми підтримки сімей загиблих, постраждалих учасників Революції Гідності, учасників бойових дій, осіб, які перебувають чи перебували у складі добровольчих формувань, що утворилися для захисту незалежності, суверенітету та територіальної цілісності України та інших громадян, які залучалися і брали безпосередню участь в антитерористичній операції в районах її проведення, чи у здійсненні заходів із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації в Донецькій та Луганській областях, забезпеченні їх здійснення, затвердженої рішенням обласної ради від и 06.06.2014. № 1259-28/2014 (зі змінами).

Доповідає: Корженьовський Володимир Михайлович – директор департаменту соціальної політики обласної державної адміністрації.

  1. Про нагородження Почесною грамотою Верховної Ради України Гуцуляка Михайла Григоровича та Марущака Михайла Івановича.

Доповідає: Чаплинська Наталія Любомирівна – голова постійної комісії обласної ради з питань захисту прав учасників і ветеранів антитерористичної операції на Сході України та їх сімей

8. Різне.