Порядок денний засідання постійної комісії обласної ради з питань комунального майна та житлово-комунального господарства (02.09.2021)

02 вересня 2021 року о 14.00 год. в 500 залі адмінбудинку

 

  1. Про Програму транспортного забезпечення діяльності Івано-Франківської обласної ради на 2022-2024 роки.

Доповідає: Руслан Іванович Пилюк – директор автопідприємства обласної ради

 

  1. Про створення комунального закладу “Обласний пластовий вишкільний центр” Івано-Франківської обласної ради.

Доповідає:

 

  1. Про зміну найменування та затвердження Статуту комунального некомерційного підприємства “Івано-Франківський обласний центр спортивної медицини та реабілітації Івано-Франківської обласної ради” в новій редакції.

Доповідає:

 

  1. Про затвердження Статуту комунального некомерційного підприємства “Обласний клінічний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Івано-Франківської обласної ради” у новій редакції.

Доповідає:

 

  1. Про надання дозволу комунальному некомерційному підприємству “Обласний клінічний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Івано-Франківської обласної ради” на списання майна.

Доповідає:

 

  1. Про затвердження Положення про Долинський обласний центр соціальної підтримки дітей та сімей “Теплий дім” Івано-Франківської обласної ради у новій редакції.

Доповідає: Іван Іванович Ковалик – начальник служби у справах дітей обласної державної адміністрації

 

  1. Про затвердження Положення про Івано-Франківський обласний центр соціальної підтримки дітей та сімей Івано-Франківської обласної ради у новій редакції.

Доповідає: Іван Іванович Ковалик

 

  1. Про припинення права постійного користування земельною ділянкою та надання її Долинському обласному центру соціальної підтримки дітей та сімей “Теплий дім” Івано-Франківської обласної ради.

Доповідає: Анатолій Іванович Прокопів – начальник відділу з питань земельних відносин та природних ресурсів виконавчого апарату обласної ради

 

  1. Про внесення змін до рішення обласної ради від 15.02.2019. № 1066-27/2019 “Про приватизацію майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області“.

Доповідає: Василь Степанович Даниш – начальник управління з питань майна спільної власності територіальних громад області

  1. Про внесення змін до рішення обласної ради від 19.02.2021. № 84-4/2021 “Про затвердження Програми приватизації майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області на 2021-2025 роки”.

Доповідає: Василь Степанович Даниш

 

  1. Про затвердження акта приймання-передачі нежитлового приміщення на вул. Переяславській, 2 у м. Коломиї.

Доповідає:  Василь Степанович Даниш

 

  1. Про завершення приватизації окремого майна на вул. Ботанічній, 28а у м. Івано-Франківську.

Доповідає: Василь Степанович Даниш

 

  1. Про доповнення плану діяльності обласної ради з підготовки проєктів регуляторних актів на 2021 рік.

Доповідає: Василь Степанович Даниш

 

  1. Про передачу на баланс та в оперативне управління адміністративного будинку спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області на вул. Гаркуші, 9 у м. Івано-Франківську.

Доповідає: Василь Степанович Даниш

 

  1. Про надання експертного висновку щодо регуляторного впливу проєкту регуляторного акта – проєкту рішення обласної ради “Про затвердження Положення про конкурсний відбір суб’єктів оціночної діяльності”.

Доповідає: Василь Степанович Даниш