Про скликання двадцять другої сесії обласної ради

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

від 12.06.2018. № 449-р
м. Івано-Франківськ.

 

Про скликання двадцять
другої сесії обласної ради

 

Відповідно до статті 46 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні” скликати двадцять другу сесію обласної ради 22 червня 2018 року о 10 годині в залі засідань обласної ради (ІV поверх) з порядком денним:

1. Про виконання обласного бюджету за І квартал 2018 року.

2. Про обсяги регіонального замовлення на підготовку робітничих кадрів і молодших спеціалістів у 2018 році для професійно-технічних навчальних закладів та навчальних закладів інших типів Івано-Франківської області.

3. Про погодження лімітів використання лісових ресурсів при здійсненні побічних лісових користувань на 2018 рік.

4. Про внесення змін до рішення обласної ради від 24.07.2015. № 1722-36/2015 “Про перспективний план формування територій громад області” (зі змінами).

5. Інші питання.

На сесію запросити народних депутатів України, голову обласної державної адміністрації, заступників голови обласної державної адміністрації, директорів департаментів, начальників управлінь і відділів обласної державної адміністрації, голів районних рад, міських голів міст обласного значення, голів об’єднаних територіальних громад, голів районних державних адміністрацій, керівників правоохоронних та судових органів, обласних підприємств і установ, політичних партій та громадських організацій, представників засобів масової інформації.

 

Голова обласної ради                Олександр Сич