Про скликання двадцять сьомої сесії обласної ради

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

від 21.01.2019. № 9-р
м. Івано-Франківськ

 

Про скликання двадцять
сьомої сесії обласної ради

 

 

Відповідно до статті 46 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні” скликати двадцять сьому сесію обласної ради 15 лютого 2019 року о 10 годині в залі засідань обласної ради (ІV поверх) з порядком денним:

  1. Про звіт голови обласної державної адміністрації щодо здійснення повноважень, делегованих обласною радою обласній державній адміністрації.
  2. Про інформацію начальника Головного управління Національної поліції в області про результати діяльності органів Національної поліції області за 2018 рік.
  3. Про інформацію прокурора Івано-Франківської області про результати діяльності органів прокуратури області за 2018 рік.
  4. Про виконання обласного бюджету за 2018 рік.
  5. Про розподіл коштів бюджету розвитку обласного бюджету на 2019 рік.
  6. Про виконання програми соціально-економічного та культурного розвитку області за 2018 рік.
  7. Про програму соціально-економічного та культурного розвитку області на 2019 рік.
  8. Інші питання.

 

На сесію запросити народних депутатів України, голову обласної державної адміністрації, заступників голови обласної державної адміністрації, директорів департаментів, начальників управлінь і відділів обласної державної адміністрації, голів районних рад, міських голів міст обласного значення, голів об’єднаних територіальних громад, голів районних державних адміністрацій, керівників правоохоронних та судових органів, обласних підприємств і установ, політичних партій та громадських організацій, представників засобів масової інформації.

 

Голова обласної ради                                                                      Олександр Сич