Про скликання позачергової третьої сесії обласної ради

УКРАЇНА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА ОБЛАСНА РАДА
РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

від 18.01.2021. № 10-р
м. Івано-Франківськ

 

Про скликання позачергової
третьої сесії обласної ради

 

Відповідно до Конституції України, статті 46 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, враховуючи постанову Кабінету Міністрів України від 09 грудня 2020 р. № 1236 “Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2”, реагуючи на звернення депутатських фракцій в обласній раді Всеукраїнського об’єднання “Свобода”, політичної партії “Європейська Солідарність”, політичної партії “За Майбутнє”, “Батьківщина”, політичної партії “Всеукраїнське об’єднання “Платформа Громад”:

  1. Скликати позачергову третю сесію обласної ради 20 січня 2021 року о 10 годині в залі засідань обласної ради (IV поверх) з питання порядку денного

Про звернення обласної ради щодо необґрунтованого збільшення вартості енергоносіїв та введення мораторію терміном на один рік на підвищення тарифів на енергоносії.

  1. З метою мінімізації ризиків поширення інфекційного захворювання COVID-19 депутатам обласної ради, працівникам виконавчого апарату обласної ради та особам, які братимуть участь у підготовці і проведенні пленарного засідання обласної ради, дотримуватись усіх норм та правил протиепідемічних заходів.

 

 

Голова обласної ради                                                                          Олександр Сич