Про скликання тридцять четвертої сесії обласної ради

УКРАЇНА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА ОБЛАСНА РАДА
РОЗПОРЯДЖЕННЯ

від 04.02.2020. № 44-р
м. Івано-Франківськ

 

Про скликання тридцять
четвертої сесії обласної ради

 

Відповідно до статті 46 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні” скликати тридцять четверту сесію обласної ради 21 лютого 2020 року о 10 годині в залі засідань обласної ради (ІV поверх) з порядком денним:

  1. Про звіт голови обласної державної адміністрації щодо здійснення повноважень, делегованих обласною радою обласній державній адміністрації.
  2. Про інформацію прокурора Івано-Франківської області про результати діяльності органів прокуратури Івано-Франківської області у 2019 році.
  3. Про інформацію начальника Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області про результати діяльності органів та підрозділів Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області за 2019 рік.
  4. Про затвердження звіту про виконання обласного бюджету за 2019 рік.
  5. Про виконання програми соціально-економічного та культурного розвитку області за 2019 рік.
  6. Про програму соціально-економічного та культурного розвитку області на 2020 рік.
  7. Про затвердження Стратегії розвитку Івано-Франківської області на 2021-2027 роки.
  8. Про виконання регіональних цільових програм, термін дії яких закінчився у 2019 році.
  9. Інші питання.

На сесію запросити народних депутатів України, голову обласної державної адміністрації, заступників голови обласної державної адміністрації, директорів департаментів, начальників управлінь і відділів обласної державної адміністрації, голів районних рад, міських голів міст обласного значення, голів об’єднаних територіальних громад, голів районних державних адміністрацій, керівників правоохоронних та судових органів, обласних підприємств і установ, політичних партій та громадських організацій, представників засобів масової інформації.

 

Голова обласної ради                                                                      Олександр Сич