Про скликання тридцять шостої сесії обласної ради

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

від 20.07.2020. № 431-р
м. Івано-Франківськ

 

 

Про скликання тридцять
шостої сесії обласної ради

 

 

Відповідно до статей 46, 55 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, враховуючи постанову Кабінету Міністрів України від 17 червня 2020 р. № 500 “Про внесення змін до деяких актів Кабінету Міністрів України”:

  1. Скликати тридцять шосту сесію обласної ради 31 липня 2020 року о 10 годині в залі засідань обласної ради (ІV поверх) з порядком денним:

1) Про виконання обласного бюджету за І квартал 2020 року;

2) Про інформацію прокурора Івано-Франківської області про результати діяльності органів прокуратури Івано-Франківської області за І півріччя 2020 року;

3) Про інформацію начальника Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області про результати діяльності органів та підрозділів Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області у І півріччі 2020 року;

4) Про звіт постійної комісії обласної ради з питань бюджету, фінансів та податків;

5) Про звіт постійної комісії обласної ради з питань екології та раціонального природокористування;

6) Інші питання.

  1. З метою мінімізації ризиків поширення інфекційного захворювання COVID-19 депутатам обласної ради, працівникам виконавчого апарату обласної ради та особам, які братимуть участь у підготовці і проведенні пленарного засідання обласної ради, дотримуватись усіх норм та правил протиепідемічних заходів.

 

 

Голова обласної ради                                                                      Олександр Сич