На друге пленарне засідання 33-ї сесії обласної ради винесено майже півсотні питань

У п’ятницю, 20 грудня 2019 року, продовжить свою роботу 33-а сесія обласної ради. До проєкту порядку денного другого пленарного засідання президія обласної ради включила 44 питання.

Ключовими питаннями порядку денного стануть проєкти рішень “Про розподіл коштів бюджету розвитку обласного бюджету на 2020 рік” та “Про фінансування природоохоронних заходів з обласного фонду охорони навколишнього природного середовища за рахунок планових надходжень у 2020 році”.

Водночас депутатів поінформують про стан, ремонт та утримання автомобільних доріг в області у 2019 році. Також звіт про свою роботу представить постійна комісія обласної ради з питань захисту прав людини, законності, правопорядку, антикорупційної політики, люстрації та очищення влади.

Серед іншого на розгляд депутатського корпусу запропоновано розглянути питання щодо представлення прикарпатців до нагородження Грамотою Верховної Ради України, обговорити проєкти рішень, які регулюють майнові і трудові відносини, схвалити план роботи обласної ради сьомого демократичного скликання на 2020 рік та план діяльності обласної ради з підготовки проєктів регуляторних актів на 2020 рік.