Олександр Сич взяв участь в нараді з головами районних військових адміністрацій і територіальних громад області

Голова обласної ради Олександр Сич взяв участь в нараді голови ОДА – начальника ОВА з головами районних військових адміністрацій і територіальних громад області. На початку керівники області вручили обласні відзнаки військовослужбовцям та волонтерам.

«Коли дивишся в очі нашим військовим, відчувається ще більший обов’язок працювати результативно і продуктивно на своєму робочому місці на благо громад Прикарпаття. Я дякую голові військової адміністрації за конструктивну роботу і реагування на виклики, які постають в умовах режиму воєнного стану. Рекомендую і вам, панове голови, на своїх місцях докладати всіх зусиль для ще більш ефективної роботи», – сказав Олександр Сич.

Обговорення питань порядку денного учасники наради розпочали з особливостей організації спроможної мережі закладів охорони здоров’я.

В ході наради також йшлося про організацію проведення соціальної роботи та надання соціальних послуг, актуальні питання соціального захисту вразливих верств населення в частині компенсаційних виплат, впровадження Реєстру надавачів та отримувачів соціальних послуг. А ще присутніх поінформували про особливості реформування лісової галузі на Прикарпатті та організацію роботи з наповнення бюджетів територіальних громад області за рахунок місцевих податків і зборів.