Протокол № 41


Протокол № 41
засідання постійної комісії обласної ради
з питань соціально-економічного розвитку, управління комунальною власністю, розвитку малого і середнього бізнесу

 

10 вересня 2019 року

м. Івано-Франківськ

 

Присутні: Остап Дзеса, Олександр Левицький (присутній з 29 питання порядку денного), Михайло Королик, Іван Візінський, Богдан Ленігевич

Запрошені: Василь Антоняк – начальник господарського підрозділу управління обласної державної адміністрації з питань ресурсного забезпечення;

Микола Дем’янчук – начальник управління з питань децентралізації та регіонального розвитку обласної державної адміністрації;

Ірина Кобельська – заступник директора департаменту охорони здоров’я обласної державної адміністрації;

Володимир Чемний – заступник директора департаменту охорони здоров’я обласної державної адміністрації;

Євгенія Косач – юрист департаменту охорони здоров’я обласної державної адміністрації;

Віктор Кімакович – директор департаменту освіти, науки та молодіжної політики обласної державної адміністрації;

Володимир Корженьовський – директор департаменту соціальної політики обласної державної адміністрації;

Сергій Подошва – заступник директора департаменту економічного розвитку, промисловості та інфраструктури обласної державної адміністрації;

Андрій Пліхтяк – начальник управління екології та природних ресурсів обласної державної адміністрації;

Анатолій Прокопів – начальник відділу земельних ресурсів та раціонального природокористування виконавчого апарату обласної ради;

Василь Даниш – начальник управління об’єктами спільної власності територіальних громад області;

головні лікарі медичних установ області;

Валерій Старченко – голова Товариства Червоного Хреста України в Івано-Франківській області;

Володимир Ковалюк – директор комунального підприємства “Обласний аптечний склад”

                                               В роботі комісії беруть участь:

                                               Засоби масової інформації;

Олександра Чорній – начальник відділу документообігу виконавчого апарату обласної ради

 

            Виступив: Віктор Кімакович – запропонував додатково внести в порядок денний засідання комісії питання “Про надання дозволу на прийняття з державної власності у спільну власність територіальних громад сіл, селищ, міст Івано-Франківської області друкованої продукції Національної академії педагогічних наук України”.

            Голосували: За внесення питання до порядку денного засідання постійної комісії – одноголосно.

            За порядок денний засідання постійної комісії в цілому – одноголосно.

 

Порядок денний:

  1. Про регіональну цільову програму діяльності господарського підрозділу управління обласної державної адміністрації з питань ресурсного забезпечення на 2020-2022 роки.
  2. Про внесення змін до рішення обласної ради від 24.07.2015. № 1722-36/2015 “Про перспективний план формування територій громад області” (зі змінами).
  3. Про створення комунального некомерційного підприємства “Обласний госпіталь ветеранів війни Івано-Франківської обласної ради”.
  4. Про створення комунального некомерційного підприємства “Івано-Франківський обласний спеціалізований (спеціальний) кістково-туберкульозний санаторій “Смерічка” Івано-Франківської обласної ради”.
  5. Про створення комунального некомерційного підприємства “Івано-Франківський обласний дитячий санаторій “Сніжинка” Івано-Франківської обласної ради”.
  6. Про створення комунального некомерційного підприємства “Івано-Франківський обласний дитячий санаторій “Ясень” імені митрополита Андрея Шептицького Івано-Франківської обласної ради”.
  7. Про створення комунального некомерційного підприємства “Івано-Франківський обласний дитячий психоневрологічний санаторій Івано-Франківської обласної ради”.
  8. Про створення комунального некомерційного підприємства “Івано-Франківський обласний спеціалізований будинок дитини Івано-Франківської обласної ради”.
  9. Про створення комунального некомерційного підприємства “Івано-Франківський спеціальний заклад надання психіатричної допомоги Івано-Франківської обласної ради”.
  10. Про створення комунального некомерційного підприємства “Прикарпатський обласний клінічний центр психічного здоров’я Івано-Франківської обласної ради”.
  11. Про створення комунального некомерційного підприємства “Івано-Франківський обласний центр громадського здоров’я Івано-Франківської обласної ради”.
  12. Про створення комунального некомерційного підприємства “Обласна клінічна стоматологічна поліклініка Івано-Франківської обласної ради”.
  13. Про створення комунального некомерційного підприємства “Івано-Франківський обласний клінічний кардіологічний центр Івано-Франківської обласної ради”.
  14. Про створення комунального некомерційного підприємства “Івано-Франківська обласна дитяча клінічна лікарня Івано-Франківської обласної ради”.
  15. Про створення комунального некомерційного підприємства “Івано-Франківська обласна клінічна інфекційна лікарня Івано-Франківської обласної ради”.
  16. Про створення комунального некомерційного підприємства “Обласна клінічна лікарня Івано-Франківської обласної ради”.
  17. Про створення комунального некомерційного підприємства “Івано-Франківський обласний клінічний центр паліативної допомоги Івано-Франківської обласної ради”.
  18. Про створення комунального некомерційного підприємства “Івано-Франківський обласний фтизіопульмонологічний центр Івано-Франківської обласної ради”.
  19. Про створення комунального некомерційного підприємства “Прикарпатський наркологічний центр Івано-Франківської обласної ради”.
  20. Про створення комунального некомерційного підприємства “Прикарпатський клінічний онкологічний центр Івано-Франківської обласної ради”.
  21. Про створення комунального некомерційного підприємства “Прикарпатський клінічний шкірно-венерологічний центр Івано-Франківської обласної ради”.
  22. Про створення комунального некомерційного підприємства “Обласний клінічний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Івано-Франківської обласної ради”.
  23. Про створення комунального некомерційного підприємства “Івано-Франківський обласний перинатальний центр Івано-Франківської обласної ради”.
  24. Про надання Івано-Франківському обласному перинатальному центру дозволу на списання майна.
  25. Про зміну типу та найменування Вигодського навчально-реабілітаційного центру Івано-Франківської обласної ради.
  26. Про надання дозволу на прийняття з державної власності у спільну власність територіальних громад сіл, селищ, міст Івано-Франківської області друкованої продукції Національної академії педагогічних наук України
  27. Про надання ліквідаційній комісії з припинення Снятинського дитячого будинку-інтернату дозволу на списання майна.
  28. Про надання Коршівському геріатричному пансіонату дозволу на списання майна.
  29. Про затвердження Статуту обласного закладу оздоровлення та відпочинку “Карпатські мрії” Івано-Франківської обласної ради у новій редакції.
  30. Про розроблення проектів Стратегії розвитку Івано-Франківської області на 2021-2027 роки та Плану заходів з її реалізації на 2021-2023 роки.
  31. Про внесення змін до плану діяльності обласної ради з підготовки проектів регуляторних актів на 2019 рік.
  32. Про надання дозволу Делятинському психоневрологічному інтернату на розроблення технічної документації.
  33. Про надання дозволу Снятинському психоневрологічному інтернату на розроблення технічної документації.
  34. 34. Про укладення з Монастирем Святої Трійці Івано-Франківської Єпархії Української Греко-Католицької Церкви дозволу на безоплатне користування нерухомим майном
  35. Про доповнення Переліку об’єктів малої приватизації спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області, що підлягають приватизації у 2019 році.
  36. Про завершення приватизації нежитлового приміщення першого поверху площею 38,7 кв.м на майдані Шептицького, 3 у м. Івано-Франківську.
  37. Про завершення приватизації нежитлового приміщення другого поверху площею 62,2 кв.м на майдані Шептицького, 3 у м. Івано-Франківську.
  38. Про завершення приватизації нежитлового приміщення третього поверху площею 63,0 кв.м на майдані Шептицького, 3 у м. Івано-Франківську.
  39. Про завершення приватизації нежитлового приміщення першого поверху площею 51,7 кв.м на вул. Тринітарській, 11 у м. Івано-Франківську.
  40. Про оренду майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області.

 

  1. 1. Слухали: Про регіональну цільову програму діяльності господарського підрозділу управління обласної державної адміністрації з питань ресурсного забезпечення на 2020-2022 роки.

Доповідає: Василь Антоняк

Вирішили: погодити проект рішення “Про регіональну цільову програму діяльності господарського підрозділу управління обласної державної адміністрації з питань ресурсного забезпечення на 2020-2022 роки” і пропонувати на розгляд президії та сесії обласної ради.

Голосували: За – одноголосно.

 

  1. Слухали: Про внесення змін до рішення обласної ради від 24.07.2015. № 1722-36/2015 “Про перспективний план формування територій громад області” (зі змінами).

Доповідає: Микола Дем’янчук

Вирішили: погодити проект рішення “Про внесення змін до рішення обласної ради від 24.07.2015. № 1722-36/2015 “Про перспективний план формування територій громад області” (зі змінами)” і пропонувати на розгляд президії та сесії обласної ради.

Голосували: За – одноголосно.

 

  1. Слухали: Про створення комунального некомерційного підприємства “Обласний госпіталь ветеранів війни Івано-Франківської обласної ради”.

Доповідає: Ірина Кобельська

Вирішили:

  1. Вилучити з Статуту пункт 4.13.:

“Підприємство несе відповідальність за своїми зобов’язаннями всім належним йому на праві оперативного управління майном згідно з законодавством.”

  1. Погодити проект рішення “Про створення комунального некомерційного підприємства “Обласний госпіталь ветеранів війни Івано-Франківської обласної ради” з врахуванням пропозиції і пропонувати на розгляд президії та сесії обласної ради.

Голосували: За – одноголосно.

 

  1. Слухали: Про створення комунального некомерційного підприємства “Івано-Франківський обласний спеціалізований (спеціальний) кістково-туберкульозний санаторій “Смерічка” Івано-Франківської обласної ради”.

Доповідає: Ірина Кобельська

Виступили: Віктор Кімакович, Михайло Косило

Вирішили:

  1. Вилучити з Статуту пункт 4.15.:

“Підприємство несе відповідальність за своїми зобов’язаннями всім належним йому на праві оперативного управління майном згідно з законодавством.”

  1. Доручити департаменту охорони здоров’я обласної державної адміністрації привести проект рішення у відповідність до чинного законодавства в частині надання підприємством освітніх послуг.
  2. Погодити проект рішення “Про створення комунального некомерційного підприємства “Івано-Франківський обласний спеціалізований (спеціальний) кістково-туберкульозний санаторій “Смерічка” Івано-Франківської обласної ради” з врахуванням пропозицій і пропонувати на розгляд президії та сесії обласної ради.

Голосували: За – одноголосно.

 

  1. Слухали: Про створення комунального некомерційного підприємства “Івано-Франківський обласний дитячий санаторій “Сніжинка” Івано-Франківської обласної ради”.

Доповідає: Ірина Кобельська

Вирішили:

  1. Вилучити з Статуту пункт 4.15.:

“Підприємство несе відповідальність за своїми зобов’язаннями всім належним йому на праві оперативного управління майном згідно з законодавством.”

  1. Погодити проект рішення “Про створення комунального некомерційного підприємства “Івано-Франківський обласний дитячий санаторій “Сніжинка” Івано-Франківської обласної ради” з врахуванням пропозиції і пропонувати на розгляд президії та сесії обласної ради.

Голосували: За – одноголосно.

 

  1. Слухали: Про створення комунального некомерційного підприємства “Івано-Франківський обласний дитячий санаторій “Ясень” імені митрополита Андрея Шептицького Івано-Франківської обласної ради”.

Доповідає: Ірина Кобельська

Вирішили:

  1. Вилучити з Статуту пункт 4.15.:

“Підприємство несе відповідальність за своїми зобов’язаннями всім належним йому на праві оперативного управління майном згідно з законодавством.”

  1. Доручити департаменту охорони здоров’я обласної державної адміністрації привести проект рішення у відповідність до чинного законодавства в частині надання підприємством освітніх послуг.
  2. Погодити проект рішення “Про створення комунального некомерційного підприємства “Івано-Франківський обласний дитячий санаторій “Ясень” імені митрополита Андрея Шептицького Івано-Франківської обласної ради” з врахуванням пропозицій і пропонувати на розгляд президії та сесії обласної ради.

Голосували: За – одноголосно.

 

  1. Слухали: Про створення комунального некомерційного підприємства “Івано-Франківський обласний дитячий психоневрологічний санаторій Івано-Франківської обласної ради”.

Доповідає: Ірина Кобельська

Вирішили:

  1. Вилучити з Статуту пункт 4.13.:

“Підприємство несе відповідальність за своїми зобов’язаннями всім належним йому на праві оперативного управління майном згідно з законодавством.”

  1. Погодити проект рішення “Про створення комунального некомерційного підприємства “Івано-Франківський обласний дитячий психоневрологічний санаторій Івано-Франківської обласної ради” з врахуванням пропозиції і пропонувати на розгляд президії та сесії обласної ради.

Голосували: За – одноголосно.

 

  1. Слухали: Про створення комунального некомерційного підприємства “Івано-Франківський обласний спеціалізований будинок дитини Івано-Франківської обласної ради”.

Доповідає: Ірина Кобельська

Вирішили:

  1. Вилучити з Статуту пункт 4.13.:

“Підприємство несе відповідальність за своїми зобов’язаннями всім належним йому на праві оперативного управління майном згідно з законодавством.”

  1. Погодити проект рішення “Про створення комунального некомерційного підприємства “Івано-Франківський обласний спеціалізований будинок дитини Івано-Франківської обласної ради” з врахуванням пропозиції і пропонувати на розгляд президії та сесії обласної ради.

Голосували: За – одноголосно.

 

  1. Слухали: Про створення комунального некомерційного підприємства “Івано-Франківський спеціальний заклад надання психіатричної допомоги Івано-Франківської обласної ради”.

Доповідає: Ірина Кобельська

Вирішили:

  1. Вилучити з Статуту пункт 4.13.:

“Підприємство несе відповідальність за своїми зобов’язаннями всім належним йому на праві оперативного управління майном згідно з законодавством.”

  1. Погодити проект рішення “Про створення комунального некомерційного підприємства “Івано-Франківський спеціальний заклад надання психіатричної допомоги Івано-Франківської обласної ради” з врахуванням пропозиції і пропонувати на розгляд президії та сесії обласної ради.

Голосували: За – одноголосно.

 

  1. Слухали: Про створення комунального некомерційного підприємства “Прикарпатський обласний клінічний центр психічного здоров’я Івано-Франківської обласної ради”.

Доповідає: Ірина Кобельська

Вирішили:

  1. Вилучити з Статуту пункт 4.13.:

“Підприємство несе відповідальність за своїми зобов’язаннями всім належним йому на праві оперативного управління майном згідно з законодавством.”

  1. Погодити проект рішення “Про створення комунального некомерційного підприємства “Прикарпатський обласний клінічний центр психічного здоров’я Івано-Франківської обласної ради” з врахуванням пропозиції і пропонувати на розгляд президії та сесії обласної ради.

Голосували: За – одноголосно.

 

  1. Слухали: Про створення комунального некомерційного підприємства “Івано-Франківський обласний центр громадського здоров’я Івано-Франківської обласної ради”.

Доповідає: Ірина Кобельська

Виступив: Остап Дзеса

Вирішили:

  1. Вилучити з Статуту пункт 9 розділу III.:

“Підприємство несе відповідальність за своїми зобов’язаннями всім належним йому на праві оперативного управління майном згідно з законодавством.”

  1. Погодити проект рішення “Про створення комунального некомерційного підприємства “Івано-Франківський обласний центр громадського здоров’я Івано-Франківської обласної ради” з врахуванням пропозиції і пропонувати на розгляд президії та сесії обласної ради.
  2. Доручити департаменту охорони здоров’я обласної державної адміністрації підготувати депутатам обласної ради інформацію про механізм фінансування новостворених комунальних підприємств.

Голосували: За – одноголосно.

 

  1. Слухали: Про створення комунального некомерційного підприємства “Обласна клінічна стоматологічна поліклініка Івано-Франківської обласної ради”.

Доповідає: Ірина Кобельська

Вирішили:

  1. Вилучити з Статуту пункт 4.13.:

“Підприємство несе відповідальність за своїми зобов’язаннями всім належним йому на праві оперативного управління майном згідно з законодавством.”

  1. Погодити проект рішення “Про створення комунального некомерційного підприємства “Обласна клінічна стоматологічна поліклініка Івано-Франківської обласної ради” з врахуванням пропозиції і пропонувати на розгляд президії та сесії обласної ради.

Голосували: За – одноголосно.

 

  1. Слухали: Про створення комунального некомерційного підприємства “Івано-Франківський обласний клінічний кардіологічний центр Івано-Франківської обласної ради”.

Доповідає: Ірина Кобельська

Вирішили:

  1. Вилучити з Статуту пункт 4.13.:

“Підприємство несе відповідальність за своїми зобов’язаннями всім належним йому на праві оперативного управління майном згідно з законодавством.”

  1. Погодити проект рішення “Про створення комунального некомерційного підприємства “Івано-Франківський обласний клінічний кардіологічний центр Івано-Франківської обласної ради” з врахуванням пропозиції і пропонувати на розгляд президії та сесії обласної ради.

Голосували: За – одноголосно.

 

  1. Слухали: Про створення комунального некомерційного підприємства “Івано-Франківська обласна дитяча клінічна лікарня Івано-Франківської обласної ради”.

            Доповідає: Ірина Кобельська

Вирішили:

  1. Вилучити з Статуту пункт 4.13.:

“Підприємство несе відповідальність за своїми зобов’язаннями всім належним йому на праві оперативного управління майном згідно з законодавством.”

  1. Погодити проект рішення “Про створення комунального некомерційного підприємства “Івано-Франківська обласна дитяча клінічна лікарня Івано-Франківської обласної ради” з врахуванням пропозиції і пропонувати на розгляд президії та сесії обласної ради.

Голосували: За – одноголосно.

 

  1. Слухали: Про створення комунального некомерційного підприємства “Івано-Франківська обласна клінічна інфекційна лікарня Івано-Франківської обласної ради”.

Доповідає: Ірина Кобельська

Вирішили:

  1. Вилучити з Статуту пункт 4.13.:

“Підприємство несе відповідальність за своїми зобов’язаннями всім належним йому на праві оперативного управління майном згідно з законодавством.”

  1. Погодити проект рішення “Про створення комунального некомерційного підприємства “Івано-Франківська обласна дитяча клінічна лікарня Івано-Франківської обласної ради” з врахуванням пропозиції і пропонувати на розгляд президії та сесії обласної ради.

Голосували: За – одноголосно.

 

  1. Слухали: Про створення комунального некомерційного підприємства “Обласна клінічна лікарня Івано-Франківської обласної ради”.

Доповідає: Ірина Кобельська

Вирішили: погодити проект рішення “Про створення комунального некомерційного підприємства “Обласна клінічна лікарня Івано-Франківської обласної ради” і пропонувати на розгляд президії та сесії обласної ради.

Голосували: За – одноголосно.

 

  1. Слухали: Про створення комунального некомерційного підприємства “Івано-Франківський обласний клінічний центр паліативної допомоги Івано-Франківської обласної ради”.

Доповідає: Ірина Кобельська

Вирішили:

  1. Вилучити з Статуту пункт 4.13.:

“Підприємство несе відповідальність за своїми зобов’язаннями всім належним йому на праві оперативного управління майном згідно з законодавством.”

  1. Погодити проект рішення “Про створення комунального некомерційного підприємства “Івано-Франківський обласний клінічний центр паліативної допомоги Івано-Франківської обласної ради” з врахуванням пропозиції і пропонувати на розгляд президії та сесії обласної ради.

Голосували: За – одноголосно.

 

  1. Слухали: Про створення комунального некомерційного підприємства “Івано-Франківський обласний фтизіопульмонологічний центр Івано-Франківської обласної ради”.

Доповідає: Ірина Кобельська

Вирішили:

  1. Вилучити з Статуту пункт 4.13.:

“Підприємство несе відповідальність за своїми зобов’язаннями всім належним йому на праві оперативного управління майном згідно з законодавством.”

  1. Погодити проект рішення “Про створення комунального некомерційного підприємства “Івано-Франківський обласний фтизіопульмонологічний центр Івано-Франківської обласної ради” з врахуванням пропозиції і пропонувати на розгляд президії та сесії обласної ради.

Голосували: За – одноголосно.

 

  1. Слухали: Про створення комунального некомерційного підприємства “Прикарпатський наркологічний центр Івано-Франківської обласної ради”.

Доповідає: Ірина Кобельська

Вирішили:

  1. Вилучити з Статуту пункт 4.13.:

“Підприємство несе відповідальність за своїми зобов’язаннями всім належним йому на праві оперативного управління майном згідно з законодавством.”

  1. Погодити проект рішення “Про створення комунального некомерційного підприємства “Прикарпатський наркологічний центр Івано-Франківської обласної ради” з врахуванням пропозиції і пропонувати на розгляд президії та сесії обласної ради.

Голосували: За – одноголосно.

 

  1. Слухали: Про створення комунального некомерційного підприємства “Прикарпатський клінічний онкологічний центр Івано-Франківської обласної ради”.

Доповідає: Ірина Кобельська

Вирішили:

  1. Вилучити з Статуту пункт 4.13.:

“Підприємство несе відповідальність за своїми зобов’язаннями всім належним йому на праві оперативного управління майном згідно з законодавством.”

  1. Погодити проект рішення “Про створення комунального некомерційного підприємства “Прикарпатський клінічний онкологічний центр Івано-Франківської обласної ради” з врахуванням пропозиції і пропонувати на розгляд президії та сесії обласної ради.

Голосували: За – одноголосно.

 

  1. Слухали: Про створення комунального некомерційного підприємства “Прикарпатський клінічний шкірно-венерологічний центр Івано-Франківської обласної ради”.

Доповідає: Ірина Кобельська

Вирішили:

  1. Вилучити з Статуту пункт 4.13.:

“Підприємство несе відповідальність за своїми зобов’язаннями всім належним йому на праві оперативного управління майном згідно з законодавством.”

  1. Погодити проект рішення “Про створення комунального некомерційного підприємства “Прикарпатський клінічний шкірно-венерологічний центр Івано-Франківської обласної ради” з врахуванням пропозиції і пропонувати на розгляд президії та сесії обласної ради.

Голосували: За – одноголосно.

 

  1. Слухали: Про створення комунального некомерційного підприємства “Обласний клінічний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Івано-Франківської обласної ради”.

Доповідає: Ірина Кобельська

Вирішили:

  1. Вилучити з Статуту пункт 4.12.:

“Підприємство несе відповідальність за своїми зобов’язаннями всім належним йому на праві оперативного управління майном згідно з законодавством.”

  1. Погодити проект рішення “Про створення комунального некомерційного підприємства “Обласний клінічний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Івано-Франківської обласної ради” з врахуванням пропозиції і пропонувати на розгляд президії та сесії обласної ради.

Голосували: За – одноголосно.

 

  1. Слухали: Про створення комунального некомерційного підприємства “Івано-Франківський обласний перинатальний центр Івано-Франківської обласної ради”.

Доповідає: Ірина Кобельська

Вирішили:

  1. Вилучити з Статуту пункт 4.13.:

“Підприємство несе відповідальність за своїми зобов’язаннями всім належним йому на праві оперативного управління майном згідно з законодавством.”

  1. Погодити проект рішення “Про створення комунального некомерційного підприємства “Івано-Франківський обласний перинатальний центр Івано-Франківської обласної ради” з врахуванням пропозиції і пропонувати на розгляд президії та сесії обласної ради.

Голосували: За – одноголосно.

 

  1. Слухали: Про надання Івано-Франківському обласному перинатальному центру дозволу на списання майна.

Доповідає: Ірина Кобельська

Вирішили: погодити проект рішення “Про надання Івано-Франківському обласному перинатальному центру дозволу на списання майна” і пропонувати на розгляд президії та сесії обласної ради.

Голосували: За – одноголосно.

 

  1. Слухали: Про зміну типу та найменування Вигодського навчально-реабілітаційного центру Івано-Франківської обласної ради.

Доповідає: Віктор Кімакович

Виступив: Богдан Ленігевич

Вирішили: погодити проект рішення “Про зміну типу та найменування Вигодського навчально-реабілітаційного центру Івано-Франківської обласної ради” і пропонувати на розгляд президії та сесії обласної ради.

Доручити департаменту освіти, науки та молодіжної політики обласної державної адміністрації спільно з депутатом обласної ради Б. Ленігевичем врегулювати всі питання, що стосуються роботи Вигодського навчально-реабілітаційного центру Івано-Франківської обласної ради

Голосували: За – одноголосно.

 

  1. Слухали: Про надання дозволу на прийняття з державної власності у спільну власність територіальних громад сіл, селищ, міст Івано-Франківської області друкованої продукції Національної академії педагогічних наук України.

Доповідає: Віктор Кімакович

Вирішили: погодити проект рішення “Про надання дозволу на прийняття з державної власності у спільну власність територіальних громад сіл, селищ, міст Івано-Франківської області друкованої продукції Національної академії педагогічних наук України” і пропонувати на розгляд президії та сесії обласної ради при умові подання проекту рішення відповідно до Регламенту обласної ради.

Голосували: За – одноголосно.

 

  1. Слухали: Про надання ліквідаційній комісії з припинення Снятинського дитячого будинку-інтернату дозволу на списання майна.

Доповідає: Володимир Корженьовський

Вирішили: погодити проект рішення “Про надання ліквідаційній комісії з припинення Снятинського дитячого будинку-інтернату дозволу на списання майна” і пропонувати на розгляд президії та сесії обласної ради.

Голосували: За – одноголосно.

 

  1. Слухали: Про надання Коршівському геріатричному пансіонату дозволу на списання майна.

Доповідає: Володимир Корженьовський

Вирішили: погодити проект рішення “Про надання Коршівському геріатричному пансіонату дозволу на списання майна” і пропонувати на розгляд президії та сесії обласної ради.

Голосували: За – одноголосно.

 

  1. Слухали: Про затвердження Статуту обласного закладу оздоровлення та відпочинку “Карпатські мрії” Івано-Франківської обласної ради у новій редакції.

Доповідає: Володимир Корженьовський

Вирішили: погодити проект рішення “Про затвердження Статуту обласного закладу оздоровлення та відпочинку “Карпатські мрії” Івано-Франківської обласної ради у новій редакції” і пропонувати на розгляд президії та сесії обласної ради.

Голосували: За – одноголосно.

 

  1. Слухали: Про розроблення проектів Стратегії розвитку Івано-Франківської області на 2021-2027 роки та Плану заходів з її реалізації на 2021-2023 роки.

Доповідає: Сергій Подошва

Виступив: Олександр Левицький

Вирішили: погодити проект рішення “Про розроблення проектів Стратегії розвитку Івано-Франківської області на 2021-2027 роки та Плану заходів з її реалізації на 2021-2023 роки” і пропонувати на розгляд президії та сесії обласної ради.

Голосували: За – одноголосно.

 

  1. Слухали: Про внесення змін до плану діяльності обласної ради з підготовки проектів регуляторних актів на 2019 рік.

Доповідає: Андрій Пліхтяк

Виступив: Олександр Левицький

Вирішили: погодити проект рішення “Про внесення змін до плану діяльності обласної ради з підготовки проектів регуляторних актів на 2019 рік” і пропонувати на розгляд президії та сесії обласної ради.

Голосували: За – одноголосно.

 

  1. Слухали: Про надання дозволу Делятинському психоневрологічному інтернату на розроблення технічної документації.

Доповідає: Анатолій Прокопів

Вирішили: погодити проект рішення “Про надання дозволу Делятинському психоневрологічному інтернату на розроблення технічної документації” і пропонувати на розгляд президії та сесії обласної ради.

Голосували: За – одноголосно.

 

  1. Слухали: Про надання дозволу Снятинському психоневрологічному інтернату на розроблення технічної документації.

Доповідає: Анатолій Прокопів

Вирішили: погодити проект рішення “Про надання дозволу Снятинському психоневрологічному інтернату на розроблення технічної документації” і пропонувати на розгляд президії та сесії обласної ради.

Голосували: За – одноголосно.

 

  1. Слухали: Про укладення з Монастирем Святої Трійці Івано-Франківської Єпархії Української Греко-Католицької Церкви дозволу на безоплатне користування нерухомим майном.

Доповідає: Василь Даниш

Вирішили: погодити проект рішення “Про укладення з Монастирем Святої Трійці Івано-Франківської Єпархії Української Греко-Католицької Церкви дозволу на безоплатне користування нерухомим майном” і пропонувати на розгляд президії та сесії обласної ради.

Голосували: За – одноголосно.

 

  1. Слухали: Про доповнення Переліку об’єктів малої приватизації спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області, що підлягають приватизації у 2019 році.

Доповідає: Василь Даниш

Вирішили: погодити проект рішення “Про доповнення Переліку об’єктів малої приватизації спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області, що підлягають приватизації у 2019 році” і пропонувати на розгляд президії та сесії обласної ради.

Голосували: За – одноголосно.

 

  1. Слухали: Про завершення приватизації нежитлового приміщення першого поверху площею 38,7 кв.м на майдані Шептицького, 3 у м. Івано-Франківську.

Доповідає: Василь Даниш

Вирішили: погодити проект рішення “Про завершення приватизації нежитлового приміщення першого поверху площею 38,7 кв.м на майдані Шептицького, 3 у м. Івано-Франківську” і пропонувати на розгляд президії та сесії обласної ради.

Голосували: За – одноголосно.

 

  1. Слухали: Про завершення приватизації нежитлового приміщення другого поверху площею 62,2 кв.м на майдані Шептицького, 3 у м. Івано-Франківську.

Доповідає: Василь Даниш

Вирішили: погодити проект рішення “Про завершення приватизації нежитлового приміщення другого поверху площею 62,2 кв.м на майдані Шептицького, 3 у м. Івано-Франківську” і пропонувати на розгляд президії та сесії обласної ради.

Голосували: За – одноголосно.

 

  1. Слухали: Про завершення приватизації нежитлового приміщення третього поверху площею 63,0 кв.м на майдані Шептицького, 3 у м. Івано-Франківську.

Доповідає: Василь Даниш

Вирішили: погодити проект рішення “Про завершення приватизації нежитлового приміщення третього поверху площею 63,0 кв.м на майдані Шептицького, 3 у м. Івано-Франківську” і пропонувати на розгляд президії та сесії обласної ради.

Голосували: За – одноголосно.

 

  1. Слухали: Про завершення приватизації нежитлового приміщення першого поверху площею 51,7 кв.м на вул. Тринітарській, 11 у м. Івано-Франківську.

Доповідає: Василь Даниш

Вирішили: погодити проект рішення “Про завершення приватизації нежитлового приміщення першого поверху площею 51,7 кв.м на вул. Тринітарській, 11 у м. Івано-Франківську ” і пропонувати на розгляд президії та сесії обласної ради.

Голосували: За – одноголосно.

 

  1. Слухали: Про оренду майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області (лист управління об’єктами спільної власності територіальних громад області від 05.09.2019. № 206/08-04/001).

Доповідає: Василь Даниш

Виступили: Валерій Старченко, Володимир Ковалюк

Вирішили:

  1. Погодити надання в оренду об’єктів згідно з додатком 1, за винятком об’єкта зазначеного в пункті 27 (частина приміщень (літер Б) загальною площею 508,6 кв.м на вул. Б. Хмельницького, 57 у м. Івано-Франківську).

Доручити управлінню об’єктами спільної власності територіальних громад області підготувати лист голові обласної державної адміністрації п. Д. Шмигалю щодо вишукання можливості вирішення питання відшкодування комунальному підприємству “Обласний аптечний склад” витрат за надані Товариству Червоного Хреста України в Івано-Франківській області послуги з обслуговування та утримання приміщень і утримання прибудинкової території.

  1. Погодити перелік об’єктів спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області, що передаються в оренду на умовах конкурсу (аукціону) згідно з додатком 2.

 

 

Голова постійної комісії                                                                          Остап Дзеса

 

 

Секретар постійної комісії                                                                      Михайло Королик

Звернення громадян
Розпорядник інформації
Івано-Франківська обласна рада (вул. Грушевського, 21, м.Івано-Франківськ, 76004)
Кому
голові Івано-Франківської обласної ради О.Сичу
[contact-form-7 id="341" title="Контактна форма 1"]