Про затвердження Меморандуму про міжрегіональну співпрацю між Житомирською обласною радою, Полтавською обласною радою та Івано-Франківською обласною радою


УКРАЇНА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА ОБЛАСНА РАДА
Сьоме демократичне скликання

(Тридцять четверта сесія)

РІШЕННЯ

 

від 21.02.2020. № 1389-34/2020
м. Івано-Франківськ

 

 

Про затвердження Меморандуму
про міжрегіональну співпрацю
між Житомирською обласною радою,
Полтавською обласною радою
та Івано-Франківською обласною радою

 

 

 

Відповідно до статті 43 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, з метою поглиблення, розширення та зміцнення міжрегіонального співробітництва обласна рада

вирішила:

  1. Затвердити Меморандум про міжрегіональну співпрацю між Житомирською обласною радою, Полтавською обласною радою та Івано-Франківською обласною радою, підписаний 8 лютого 2020 року (додається).
  2. Рекомендувати обласній державній адміністрації, виконавчому апарату обласної ради, органам місцевого самоврядування області враховувати у роботі Меморандум про міжрегіональну співпрацю між Житомирською обласною радою, Полтавською обласною радою та Івано-Франківською обласною радою.
  3. Уповноважити голову обласної ради підписувати меморандуми подібного змісту з органами місцевого самоврядування з подальшим інформуванням депутатів обласної ради.
  4. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника голови обласної ради В. Гладія та постійні комісії обласної ради.

 

 

Голова обласної ради                                                                          Олександр Сич

Звернення громадян
Розпорядник інформації
Івано-Франківська обласна рада (вул. Грушевського, 21, м.Івано-Франківськ, 76004)
Кому
голові Івано-Франківської обласної ради О.Сичу
[contact-form-7 id="341" title="Контактна форма 1"]