Про регіональну цільову програму проведення лабораторно-діагностичних та лікувально-профілактичних робіт у сфері ветеринарної медицини та безпечності харчових продуктів в Івано-Франківській області на 2021-2022 роки


УКРАЇНА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА ОБЛАСНА РАДА
Сьоме демократичне скликання
(Тридцять четверта сесія)

РІШЕННЯ

 

від  21.02.2020. № 1409-34/2020
м. Івано-Франківськ

 

 

Про регіональну цільову програму
проведення лабораторно-діагностичних
та лікувально-профілактичних робіт
у сфері ветеринарної медицини та
безпечності харчових продуктів
в Івано-Франківській області
на 2021-2022 роки

 

 

Заслухавши та обговоривши проект регіональної цільової програми проведення лабораторно-діагностичних та лікувально-профілактичних робіт у сфері ветеринарної медицини та безпечності харчових продуктів в Івано-Франківській області на 2021-2022 роки, яка підготовлена з метою забезпечення епізоотичного благополуччя, охорони території області від занесення збудників інфекційних хвороб тварин з території інших держав або карантинних зон, отримання якісної та безпечної сировини та продукції тваринного походження, проведення діагностичних досліджень, щеплень і лікувально-профілактичних заходів із профілактики інфекційних хвороб тварин, проведення ветеринарно-санітарних робіт та здійснення заходів і ліквідації інфекційних та інвазійних хвороб тварин у виявлених неблагополучних пунктах, профілактики харчових токсикоінфекцій серед населення області, схвалена  розпорядженням обласної державної адміністрації від 23.01.2020 № 26 «Про схвалення проекту регіональної цільової програми проведення лабораторно-діагностичних та лікувально-профілактичних робіт у сфері ветеринарної медицини та безпечності харчових продуктів в Івано-Франківській області на 2021-2022 роки», відповідно до підпункту 16 частини першої статті 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» обласна рада

вирішила:

  1. Затвердити регіональну цільову програму проведення лабораторно-діагностичних та лікувально-профілактичних робіт у сфері ветеринарної медицини та безпечності харчових продуктів в Івано-Франківській області на 2021-2022 роки (далі – Програма) (додається).
  2. Департаменту фінансів обласної державної адміністрації  (І. Мацькевич)  при формуванні проектів обласного бюджету на 2021 та 2022 роки передбачати кошти на виконання заходів Програми.
  3. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника голови обласної ради С. Басараба і постійну комісію обласної ради з питань аграрної політики та земельних відносин (І. Приймак).

 

 

Голова обласної ради                                                                        Олександр Сич


Додатки


 

Звернення громадян
Розпорядник інформації
Івано-Франківська обласна рада (вул. Грушевського, 21, м.Івано-Франківськ, 76004)
Кому
голові Івано-Франківської обласної ради О.Сичу
[contact-form-7 id="341" title="Контактна форма 1"]