Про депутатські запити


УКРАЇНА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА ОБЛАСНА РАДА
Восьме демократичне скликання

(Четверта сесія)

РІШЕННЯ

 

 

від 19.02.2021. № 113-4/2021
м. Івано-Франківськ

 

 

Про депутатські запити

 

 

Відповідно до статей 43, 49 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, статей 21, 22 Закону України “Про статус депутатів місцевих рад”, Регламенту обласної ради сьомого демократичного скликання обласна рада

вирішила:

  1. Підтримати депутатські запити згідно з додатком.
  2. Депутатські запити спрямувати за належністю голові обласної ради, голові обласної державної адміністрації, керівникам підприємств, установ і організацій області.
  3. Відповіді на запити надати обласній раді та депутатам у місячний термін.

 

 

Голова обласної ради                                                                            Олександр Сич


Додаток
до рішення обласної ради
від 19.02.2021. № 113-4/2021

 

ПЕРЕЛІК ДЕПУТАТСЬКИХ ЗАПИТІВ

 

  1. Депутатський запит Тараса Виноградника до голови правління АТ “Прикарпаттяобленерго” О. Бубена – щодо надання інформації про мережі, об’єкти енергетичної інфраструктури та земельні ділянки, які експлуатуються або є у власності АТ “Прикарпаттяобленерго” для здійснення господарської діяльності з розподілу електричної енергії на території області, а також про амортизаційні відрахування, прибуток на виробничі інвестиції та план розвитку підприємства.
  2. Депутатський запит Тараса Виноградника до голови АТ “Івано-Франківськгаз” В. Шульги та голови АТ “Тисменицягаз” В. Вітюка – щодо надання інформації про газові мережі (газорозподільні системи), які перебувають у державній власності, власності  АТ “Івано-Франківськгаз”, АТ “Тисменицягаз”, третіх осіб і використовуються даними підприємствами для надання послуг з розподілу природного газу.
  3. Депутатський запит Тараса Виноградника до директора департаменту охорони здоров’я обласної державної адміністрації І. Дмитренка  – щодо надання інформації про кількість медичних та інших працівників закладів охорони здоров’я комунальної форми власності Івано-Франківської області, яким здійснювалась доплата за рахунок коштів з фонду боротьби з гострою респіраторною хворобою COVID-19, принципи розподілу цих коштів між закладами охорони здоров’я області.
  4. Депутатський запит Тараса Виноградника до директора департаменту охорони здоров’я обласної державної адміністрації І.  Дмитренка  – щодо надання інформації про кількість та розподіл експрес-тестів для визначення антигену коронавірусу SARS-CoV-2, яка була передана департаменту охорони здоров’я обласної державної адміністрації.
  5. Депутатський запит Тараса Виноградника до керівника комунального  підприємства Івано-Франківської обласної ради “Централізована закупівельна організація Івано-Франківської обласної ради” В. Юркевича – щодо надання копій тендерної та іншої документації, яка стосується закупівлі енергоносіїв для замовників за період 2019–2020 років.
  6. Депутатський запит Ярослави Гоголь до голови обласної державної адміністрації А. Бойчука та директора державного підприємства “Дороги Прикарпаття” А. Сазонова – щодо необхідності капітального ремонту дороги С 090102 Богородчани-Підгір’я, причини неосвоєння запланованих на ці цілі коштів та надання інформації про їх використання.
  7. Депутатський запит Ярослави Гоголь до голови обласної державної адміністрації А. Бойчука та директора ДП “Дороги Прикарпаття” А. Сазонова – щодо необхідності ремонту автомобільної дороги С 090103 Старі Богородчани-Росільна.
  8. Депутатський запит Олега Понайди до голови обласної державної адміністрації А. Бойчука – щодо виділення коштів на будівництво другої черги Княжолуцького ліцею Долинської міської територіальної громади Калуського району.
  9. Депутатський запит Олександри Федорук до голови обласної ради О. Сича та голови обласної державної адміністрації А. Бойчука – щодо виділення коштів для проведення капітального ремонту автомобільних доріг місцевого значення О 090103 на ділянці Солотвин-Маркова та С 090106 Маркова-Манява.

 

 

Керуючий справами обласної ради                                    Михайло Королик

Звернення громадян
Розпорядник інформації
Івано-Франківська обласна рада (вул. Грушевського, 21, м.Івано-Франківськ, 76004)
Кому
голові Івано-Франківської обласної ради О.Сичу
[contact-form-7 id="341" title="Контактна форма 1"]