Про депутатські запити


УКРАЇНА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА ОБЛАСНА РАДА
Восьме демократичне скликання

(Шоста сесія)

РІШЕННЯ

 

 

від 23.04.2021. № 161-6/2021
м. Івано-Франківськ

 

Про депутатські запити

 

Відповідно до статей 43, 49 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, статей 21, 22 Закону України “Про статус депутатів місцевих рад”, Регламенту обласної ради восьмого демократичного скликання обласна рада

вирішила:

  1. Підтримати депутатські запити згідно з додатком.
  2. Депутатські запити спрямувати за належністю голові обласної ради, голові обласної державної адміністрації, керівникам підприємств, установ і організацій області.
  3. Відповіді на запити надати обласній раді та депутатам у місячний термін.

 

 

Голова обласної ради                                                                            Олександр Сич


Додаток
до рішення обласної ради
від 23.04.2021. № 161-6/2021

 

ПЕРЕЛІК ДЕПУТАТСЬКИХ ЗАПИТІВ

 

  1. Депутатський запит Ліліани Гораль до заступника голови обласної державної адміністрації С. Онищук – щодо надання інформації про виставку творів “Сузір’я Діви” у квітні поточного року в Музеї мистецтв Прикарпаття та про виставки художніх творів, які проводились в Центрі сучасного мистецтва, Музеї Національної спілки художників України, краєзнавчому музеї.
  2. Депутатський запит Ігоря Дебенка до начальника Дністровського басейнового управління водних ресурсів Р. Михайлюка – щодо надання інформації про виробничу базу за адресою: вул. Галицька, 24, с. Угринів Івано-Франківського району.
  3. Депутатський запит Ігоря Дебенка до голови Угринівської сільської територіальної громади М. Вівчаренка – щодо надання вичерпної інформації, з відповідною документацією, про земельну ділянку, на якій знаходиться виробнича база за адресою: вул. Галицька, 24, с. Угринів Івано-Франківського району, балансоутримувачем якої є Дністровське басейнове управління водних ресурсів.
  4. Депутатський запит Оксани Когут до голови обласної державної адміністрації А. Бойчука та Івано-Франківського міського голови Р. Марцінківа – щодо зняття з балансу та подальше знесення (списання) нерухомого майна на вулиці Софіївка, 19 у місті Івано-Франківську комунального некомерційного підприємства “Обласний клінічний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Івано-Франківської обласної ради”.
  5. Депутатський запит Ростислава Кукурудза до голови обласної державної адміністрації А. Бойчука – щодо фінансування будівництва зовнішньої каналізаційної мережі в селі Угринів Івано-Франківського району та видачі дозволів на приєднання до вже збудованої каналізаційної мережі.
  6. Депутатський запит Романа Мошури до голови обласної ради О. Сича, голови обласної державної адміністрації А. Бойчука та директора ДП “Дороги Прикарпаття” А. Сазонова – щодо катастрофічного стану автомобільних доріг області, зокрема автомобільної дороги загального користування місцевого значення О091101 Креховичі­–Дзвиняч, та надання інформації про пооб’єктний розподіл коштів дорожнього фонду, передбачених в обласному бюджеті на 2021 рік.
  7. Депутатський запит Романа Мошури до голови обласної ради О. Сича, голови обласної державної адміністрації А. Бойчука та директора ДП “Дороги Прикарпаття” А. Сазонова – щодо катастрофічного стану автомобільних доріг області, зокрема автомобільної дороги загального користування місцевого значення О090602 Калуш–Осмолода, та надання інформації про пооб’єктний розподіл коштів дорожнього фонду, передбачених в обласному бюджеті на 2021 рік.
  8. Депутатський запит Микола Палійчука до голови обласної державної адміністрації А. Бойчука – щодо виділення коштів на проведення капітального ремонту автомобільної дороги між селами Забережжя та Іваниківка Богородчанської селищної територіальної громади.
  9. Депутатський запит Володимира Семенюка до голови обласної державної адміністрації А. Бойчука – щодо непередбачення коштів в обласному бюджеті на 2021 рік на автомобільні  дороги загального користування  місцевого значення Городенківської територіальної громади, які знаходяться в критичному стані.
  10. Депутатський запит Олександри Федорук до начальника управління об’єктами спільної власності територіальних громад області В. Даниша – щодо надання інформації та відповідних матеріалів про нерухоме майно спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області, функції з управління якого здійснює Івано-Франківська обласна рада.

 

Керуючий справами обласної ради                                             Михайло Королик

Звернення громадян
Розпорядник інформації
Івано-Франківська обласна рада (вул. Грушевського, 21, м.Івано-Франківськ, 76004)
Кому
голові Івано-Франківської обласної ради О.Сичу
[contact-form-7 id="341" title="Контактна форма 1"]