На черговій сесії обласної ради заплановно розглянути майже двадцять питань

На 19-у сесію обласної ради винесено 19 питань. Такий проект порядку денного запропонувала до розгляду депутатського корпусу президія обласної ради.

Ключовим питанням сесійного засідання стане схвалення обласного бюджету Івано-Франківської області на 2023 рік. Окрім цього планується затвердити план роботи обласної ради на 2023 рік та дві обласні програми. Також на розгляд депутатів запропоновано внести зміни до двох регіональних програм та до обласного бюджету на 2022 рік.

Водночас постійна комісія обласної ради з питань освіти, науки, спорту та молодіжної політики представить колегам звіт про свою роботу. А профільні структурні підрозділи обласної державної адміністрації поінформують депутатів про стан серцево-судинних захворювань населення області, стан забезпеченості житлом пільгових категорій населення області і про захист прав та інтересів дітей, дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.

Серед іншого, до проекту порядку денного включені проекти рішень, якими визначаються особливості нарахування плати за користування майном спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області на період воєнного стану в Україні та безоплатна передача іншого окремого індивідуально визначеного майна автопідприємства Івано-Франківської ради.