Протокол № 35


засідання постійної комісії обласної ради з питань комунального майна та житлово-комунального господарства

10 квітня 2024 року                                                             м. Івано-Франківськ

Присутні: Ігор Очкур, Богдан Ленігевич, Андрій Бриндальський, Іван Депутович, Марія Савка, Олександра Федорук (6 з 8)

 

Відсутні: Сергій Федорців, Інна Копильчук

 

Запрошені:

Володимир Дзьомбакв. о. директора департаменту охорони здоров’я обласної державної адміністрації;

Юрій Рошко начальник відділу з питань земельних відносин та природних ресурсів виконавчого апарату обласної ради;

Олег Олійникгенеральний директор Івано-Франківського обласного комунального агролісогосподарського підприємства “Івано-Франківськоблагроліс”;

Тетяна Бойко – начальник управління культури, національностей та релігій обласної державної адміністрації;

Галина Беднарчик – директор Івано-Франківського краєзнавчого музею;

Руслан Пилюк – директор автопідприємства обласної ради;

Василь Даниш начальник управління з питань майна спільної власності територіальних громад області;

Віталій Костишиндиректор комунального підприємства Івано-Франківської обласної ради з експлуатації майна;

Михайло Іванишиндиректор департаменту ресурсного забезпечення та управління майном обласної державної адміністрації

 

В роботі постійної комісії беруть участь:

Василь Гладій – перший заступник голови обласної ради;

Вадим Созоник – заступник голови обласної ради;

Людмила Головатюк – начальник відділу з питань запобігання та виявлення корупції виконавчого апарату обласної ради;

Олександра Чорній – начальник відділу документального забезпечення виконавчого апарату обласної ради;

засоби масової інформації

Голосували: За порядок денний засідання постійної комісії – одноголосно.

Порядок денний:

І. Питання, які розглядатимуться на сесії обласної ради:

  1.   Про надання дозволу комунальному некомерційному підприємству “Івано-Франківський обласний перинатальний центр Івано-Франківської обласної ради” на списання майна.
  2. Про надання дозволу комунальному некомерційному підприємству “Обласний клінічний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Івано-Франківської обласної ради” на списання майна.
  3. Про безоплатну передачу іншого окремого індивідуально визначеного майна комунального некомерційного підприємства “Обласний клінічний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Івано-Франківської обласної ради” у державну власність для задоволення потреб військової частини А4904 Міністерства оборони України.
  4. Про реформування комунального лісового господарства Івано-Франківської області шляхом зміни засновника спеціалізованих комунальних агролісогосподарських підприємств, перейменування їх, затвердження статутів у нових редакціях, положень про наглядові ради та складу наглядових рад.
  5. Про затвердження Порядку передачі земель лісового фонду спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області у комунальну власність територіальних громад в особі сільських, селищних, міських рад.
  6. Про безоплатну передачу майна (лісоматеріалів) Івано-Франківського обласного комунального агролісогосподарського підприємства “Івано-Франківськоблагроліс”.
  7. Про безоплатну передачу майна (лісоматеріалів круглих хвойних порід) Івано-Франківського обласного комунального агролісогосподарського підприємства “Івано-Франківськоблагроліс”.
  8. Про затвердження Статуту Івано-Франківського краєзнавчого музею в новій редакції.
  9. Про безоплатну передачу іншого окремого індивідуально визначеного майна автопідприємства Івано-Франківської обласної ради.
  10. Про передачу на баланс та в оперативне управління іншого окремого індивідуально визначеного майна автопідприємства Івано-Франківської обласної ради.
  11. Про включення нового об’єкта до Переліку об’єктів малої приватизації спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області, що підлягають приватизації на виконання Програми приватизації на 2021-2025 роки в новій редакції (площа 65,27 кв. м, вул. Січових Стрільців, 25, м. Івано-Франківськ).

ІІ. Погодження календарних планів заходів до програм:

  1. Про перелік заходів Програми приватизації майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області на 2021-2025 роки.

III. Аналіз фінансування обласних програм на виконання протокольного доручення 29 сесії обласної ради від 16.02.2024 р.:

  1. Програма приватизації майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області на 2021-2025 роки в новій редакції.
  2. Регіональна цільова програма забезпечення діяльності комунального підприємства Івано-Франківської обласної ради з експлуатації майна на 2020-2024 роки.
  3. Регіональна цільова програма діяльності господарського підрозділу департаменту ресурсного забезпечення та управління майном Івано-Франківської обласної державної адміністрації на 2023-2024 роки.
  4. Програма транспортного забезпечення діяльності Івано-Франківської обласної ради на 2022-2024 роки.
  5. IV. Про виконання протокольних доручень постійної комісії:
  6. Про хід виконання протокольного доручення постійної комісії від 08.02.2024 року щодо підготовки стратегії обласної ради про нерухоме майно спільної власності територіальних громад області.
  7. Орендні відносини:
  8. Про оренду майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області (лист управління з питань майна спільної власності територіальних громад області від 04.04.2024 № 54/08-04/001).

 

        

  1. Слухали: Про надання дозволу комунальному некомерційному підприємству “Івано-Франківський обласний перинатальний центр Івано-Франківської обласної ради” на списання майна.

Доповідав: Володимир Дзьомбак

Вирішили: погодити проєкт рішення “Про надання дозволу комунальному некомерційному підприємству “Івано-Франківський обласний перинатальний центр Івано-Франківської обласної ради” на списання майна” і пропонувати на розгляд президії та сесії обласної ради.

Голосували: За – одноголосно.

  1. Слухали: Про надання дозволу комунальному некомерційному підприємству “Обласний клінічний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Івано-Франківської обласної ради” на списання майна.

Доповідав: Володимир Дзьомбак

Виступили: Марія Савка, Богдан Ленігевич

Вирішили: погодити проєкт рішення “Про надання дозволу комунальному некомерційному підприємству “Обласний клінічний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Івано-Франківської обласної ради” на списання майна” і пропонувати на розгляд президії та сесії обласної ради.

Голосували: За – одноголосно.

  1. Слухали: Про безоплатну передачу іншого окремого індивідуально визначеного майна комунального некомерційного підприємства “Обласний клінічний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Івано-Франківської обласної ради” у державну власність для задоволення потреб військової частини А4904 Міністерства оборони України.

Доповідав: Володимир Дзьомбак

Вирішили: погодити проєкт рішення “Про безоплатну передачу іншого окремого індивідуально визначеного майна комунального некомерційного підприємства “Обласний клінічний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Івано-Франківської обласної ради” у державну власність для задоволення потреб військової частини А4904 Міністерства оборони України” і пропонувати на розгляд президії та сесії обласної ради.

Голосували: За – одноголосно.

  1. Слухали: Про реформування комунального лісового господарства Івано-Франківської області шляхом зміни засновника спеціалізованих комунальних агролісогосподарських підприємств, перейменування їх, затвердження статутів у нових редакціях, положень про наглядові ради та складу наглядових рад.

Доповідав: Юрій Рошко

Виступили: Марія Савка, Василь Гладій, Ігор Очкур, Олег Олійник

Вирішили: погодити проєкт рішення “Про реформування комунального лісового господарства Івано-Франківської області шляхом зміни засновника спеціалізованих комунальних агролісогосподарських підприємств, перейменування їх, затвердження статутів у нових редакціях, положень про наглядові ради та складу наглядових рад” і пропонувати на розгляд президії та сесії обласної ради.

Голосували: За – одноголосно.

 

  1. Слухали: Про затвердження Порядку передачі земель лісового фонду спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області у комунальну власність територіальних громад в особі сільських, селищних, міських рад.

Доповідав: Юрій Рошко

Вирішили: погодити проєкт рішення “Про затвердження Порядку передачі земель лісового фонду спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області у комунальну власність територіальних громад в особі сільських, селищних, міських рад” і пропонувати на розгляд президії та сесії обласної ради.

Голосували: За – одноголосно.

  1. Слухали: Про безоплатну передачу майна (лісоматеріалів) Івано-Франківського обласного комунального агролісогосподарського підприємства “Івано-Франківськоблагроліс”.

Доповідав: Олег Олійник

Вирішили: погодити проєкт рішення “Про безоплатну передачу майна (лісоматеріалів) Івано-Франківського обласного комунального агролісогосподарського підприємства “Івано-Франківськоблагроліс” і пропонувати на розгляд президії та сесії обласної ради.

Голосували: За – одноголосно.

 

  1. Слухали: Про безоплатну передачу майна (лісоматеріалів круглих хвойних порід) Івано-Франківського обласного комунального агролісогосподарського підприємства “Івано-Франківськоблагроліс”.

Доповідав: Олег Олійник

Вирішили: погодити проєкт рішення “Про безоплатну передачу майна (лісоматеріалів круглих хвойних порід) Івано-Франківського обласного комунального агролісогосподарського підприємства “Івано-Франківськоблагроліс” і пропонувати на розгляд президії та сесії обласної ради.

Голосували: За – одноголосно.

  1. Слухали: Про затвердження Статуту Івано-Франківського краєзнавчого музею в новій редакції.

Доповідала: Тетяна Бойко

Виступили: Богдан Ленігевич, Василь Гладій

Вирішили: погодити проєкт рішення “Про затвердження Статуту Івано-Франківського краєзнавчого музею в новій редакції” і пропонувати на розгляд президії та сесії обласної ради.

Голосували: За – одноголосно.

 

  1. Слухали: Про безоплатну передачу іншого окремого індивідуально визначеного майна автопідприємства Івано-Франківської обласної ради.

Доповідав: Руслан Пилюк

Вирішили: погодити проєкт рішення “Про безоплатну передачу іншого  окремого індивідуально визначеного майна автопідприємства Івано-Франківської обласної ради” і пропонувати на розгляд президії та сесії обласної ради.

Голосували: За – одноголосно.

  1. Слухали: Про передачу на баланс та в оперативне управління іншого окремого індивідуально визначеного майна автопідприємства Івано-Франківської обласної ради.

 Доповідав: Руслан Пилюк

 Вирішили: погодити проєкт рішення “Про передачу на баланс та в оперативне управління іншого окремого індивідуально визначеного майна автопідприємства Івано-Франківської обласної ради” і пропонувати на розгляд президії та сесії обласної ради.

Голосували: За – одноголосно.

  1. Слухали: Про включення нового об’єкта до Переліку об’єктів малої приватизації спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області, що підлягають приватизації на виконання Програми приватизації на 2021-2025 роки в новій редакції (площа 65,27 кв. м, вул. Січових Стрільців, 25, м. Івано-Франківськ).

Доповідав: Василь Даниш

Вирішили: погодити проєкт рішення “Про включення нового об’єкта до Переліку об’єктів малої приватизації спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області, що підлягають приватизації на виконання Програми приватизації на 2021-2025 роки в новій редакції (площа 65,27 кв. м, вул. Січових Стрільців, 25, м. Івано-Франківськ)” і пропонувати на розгляд президії та сесії обласної ради.

Голосували: За – одноголосно.

  1. Слухали: Про перелік заходів Програми приватизації майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області на 2021-2025 роки (лист управління з питань майна спільної власності територіальних громад області від 13.03.2024 № 02/08-05/004).

Доповідав: Василь Даниш

Вирішили: погодити перелік заходів Програми приватизації майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області на 2021-2025 роки.

Голосували: За – одноголосно.

  1. Слухали: Аналіз фінансування програми приватизації майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області на 2021-2025 роки в новій редакції.

Інформував: Василь Даниш

Вирішили: інформацію про фінансування програми приватизації майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області на 2021-2025 роки в новій редакції взяти до відома.

Голосували: За – одноголосно.

  1. Слухали: Аналіз фінансування регіональної цільової програми забезпечення діяльності комунального підприємства Івано-Франківської обласної ради з експлуатації майна на 2020-2024 роки.

Інформував: Віталій Костишин

Вирішили: інформацію про фінансування регіональної цільової програми забезпечення діяльності комунального підприємства Івано-Франківської обласної ради з експлуатації майна на 2020-2024 роки взяти до відома.

Голосували: За – одноголосно.

  1. Слухали: Аналіз фінансування регіональної цільової програми діяльності господарського підрозділу департаменту ресурсного забезпечення та управління майном Івано-Франківської обласної державної адміністрації на 2023-2024 роки.

Інформував: Михайло Іванишин

Вирішили: інформацію про фінансування регіональної цільової програми діяльності господарського підрозділу департаменту ресурсного забезпечення та управління майном Івано-Франківської обласної державної адміністрації на 2023-2024 роки взяти до відома.

Голосували: За – одноголосно.

  1. Слухали: Аналіз фінансування програми транспортного забезпечення діяльності Івано-Франківської обласної ради на 2022-2024 роки.

Інформував: Руслан Пилюк

Вирішили: інформацію про фінансування програми транспортного забезпечення діяльності Івано-Франківської обласної ради на 2022-2024 роки взяти до відома.

Голосували: За – одноголосно.

 

  1. Слухали: Про хід виконання протокольного доручення постійної комісії від 08.02.2024 року щодо підготовки стратегії обласної ради про нерухоме майно спільної власності територіальних громад області.

Інформував: Василь Даниш

Вирішили: інформацію про хід виконання протокольного доручення постійної комісії від 08.02.2024 року щодо підготовки стратегії обласної ради про нерухоме майно спільної власності територіальних громад області взяти до відома.

Голосували: За – одноголосно.

 

  1. Слухали: Про оренду майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області (лист управління з питань майна спільної власності територіальних громад області від 04.04.2024 № 54/08-04/001).

Доповідав: Василь Даниш

Вирішили:

  1. Погодити скасування розпорядження голови обласної ради від:

22.02.2023 № 107-р “Про включення частини приміщень другого поверху  (літер А)  загальною  площею 20,72 кв. м на вул. Василіянок, 62а у м. Івано-Франківську до Переліку першого типу”;

05.12.2023 № 902-р “Про включення нежитлових приміщень першого поверху (літер Д) загальною площею 58,3 кв. м на вул. Гетьмана Мазепи, 114 у м. Івано-Франківську до Переліку першого типу”  згідно з додатком 1.

  1. Погодити перелік потенційних об’єктів оренди, що пропонуються включити до Переліку першого типу (передача в оренду на аукціоні) згідно з додатком 2.

Голосували: За – одноголосно.

Голова обласної ради                                                              Ігор ОЧКУР

 

 

 

 

Звернення громадян
Розпорядник інформації
Івано-Франківська обласна рада (вул. Грушевського, 21, м.Івано-Франківськ, 76004)
Кому
голові Івано-Франківської обласної ради О.Сичу
[contact-form-7 id="341" title="Контактна форма 1"]