Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою державній установі “Івано-Франківський обласний центр контролю та профілактики хвороб Міністерства охорони здоров’я України”


УКРАЇНА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА ОБЛАСНА РАДА
Восьме демократичне скликання

(Тридцять перша сесія)

РІШЕННЯ

21.06.2024                          м. Івано-Франківськ                      № 923-31/2024

 

 

 

Про надання дозволу на розроблення
технічної документації із землеустрою
державній установі “Івано-Франківський
обласний центр контролю та профілактики хвороб
Міністерства охорони здоров’я України”

 

Відповідно до статей 8, 79-1, 120, 122, 123 Земельного кодексу України, статей 43, 60 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, статей 26, 55 Закону України “Про землеустрій”, Закону України “Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо розмежування земель державної та комунальної власності”, розглянувши лист генерального директора державної установи “Івано-Франківський обласний центр контролю та профілактики хвороб Міністерства охорони здоров’я України” від 08.04.2024 № 12-13/894/9 та враховуючи висновок постійної комісії обласної ради з питань аграрної політики, земельних відносин та розвитку гірських територій, обласна рада

вирішила:

  1. Надати дозвіл державній установі “Івано-Франківський обласний центр контролю та профілактики хвороб Міністерства охорони здоров’я України” на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 0,4558 га для обслуговування адміністративного будинку та допоміжних будівель, які розташовані за адресою: вул. Обліски, 133, м. Долина, Калуський район, Івано-Франківська область та перебувають у її постійному користуванні згідно з державним актом на право постійного користування земельною ділянкою серії ЯЯ № 139787 від 21.12.2009 року.
  2. Керівництву державної установи “Івано-Франківський обласний центр контролю та профілактики хвороб Міністерства охорони здоров’я України”:

– забезпечити укладення договору на виконання робіт з розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості);

– після внесення відомостей про земельну ділянку до Державного земельного кадастру подати на затвердження обласній раді розроблену технічну документацію із землеустрою у встановленому законодавством порядку.

  1. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника голови обласної ради М. Палійчука і постійну комісію обласної ради з питань аграрної політики, земельних відносин та розвитку гірських територій (О. Книшук).

Голова обласної ради                                                            Олександр СИЧ

Звернення громадян
Розпорядник інформації
Івано-Франківська обласна рада (вул. Грушевського, 21, м.Івано-Франківськ, 76004)
Кому
голові Івано-Франківської обласної ради О.Сичу
[contact-form-7 id="341" title="Контактна форма 1"]