Олександр Сич отримав звання почесного громадянина Делятинської територіальної громади

Голова обласної ради Олександр Сич став почесним громадянином Делятинської територіальної громади. Відповідне посвідчення та медаль йому вручили під час засідання 46-ї сесії Делятинської селищної ради.

Відповідно до рішення 45-ї сесії Делятинської селищної ради від 24 травня 2024 року за вагомий внесок у соціально-економічний та культурний розвиток Делятинської територіальної громади, за видатні особисті заслуги, збагачення національної та духовної спадщини, благодійну, наукову, громадську діяльність присвоєно звання почесний громадянин Делятинської територіальної громади голові обласної ради Олександру Сичу“, – сказав Делятинський селищний голова Богдан Клим’юк.

Очільник громади також додав, що з часу створення у 2018 році Делятинська територіальна громада за сприяння Олександра Сича у добрій співпраці з обласною радою залучила на свій розвиток близько 150 мільйонів гривень з бюджетів усіх рівнів.

Для мене це висока честь отримати звання почесного громадянина Делятинської громади з центром у Делятині – славному селищі з давньою історією, з давніми славними культурними традиціями. Делятин для мене особисто має велике значення в житті, він став для мене другою батьківщиною. Тут народилися і навчалися мої діти. Щиро зичу Делятину високого розвитку економічного, культурного, духовного, аби він піднімався до того статусу, який йому історично по праву належить“, – відзначив Олександр Сич.