Про врегулювання статусу населеного пункту Ценжів Майданської сільської ради Тисменицького району


УКРАЇНА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА ОБЛАСНА РАДА
Сьоме демократичне скликання

(Дев’ятнадцята сесія)

РІШЕННЯ

від 08.12.2017. № 716-19/2017
м. Івано-Франківськ

 

Про врегулювання статусу
населеного пункту Ценжів
Майданської сільської ради
Тисменицького району

 

Відповідно до статті 43 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, статті 7 Закону України “Про географічні назви”, враховуючи рішення Майданської сільської ради Тисменицького району від 21 квітня 2017 року, рішення Тисменицької районної ради від 30 червня 2017 року, результати подвірного опитування щодо надання статусу села населеному пункту Ценжів, історичну та архівну довідки, обласна рада

вирішила:

  1. Підтримати рішення Тисменицької районної ради від 30 червня 2017 року “Про врегулювання статусу населеного пункту Ценжів Майданської сільської ради Тисменицького району” щодо утворення на території Майданської сільської ради Тисменицького району Івано-Франківської області населеного пункту з віднесенням його до категорії села.
  2. Порушити клопотання перед Верховною Радою України про присвоєння новоствореному населеному пункту – селу найменування Ценжів.
  3. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника голови обласної ради В. Гладія і постійну комісію обласної ради з питань регіональної політики, децентралізації та розвитку місцевого самоврядування (В. Мельничук).

 

 

Голова обласної ради                                                            Олександр Сич

Звернення громадян
Розпорядник інформації
Івано-Франківська обласна рада (вул. Грушевського, 21, м.Івано-Франківськ, 76004)
Кому
голові Івано-Франківської обласної ради О.Сичу
[contact-form-7 id="341" title="Контактна форма 1"]