ПРОТОКОЛ № 14


 

УКРАЇНА

ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА ОБЛАСНА РАДА

 

Постійна комісії обласної ради з питань захисту прав

учасників і ветеранів антитерористичної операції

на Сході України та їх сімей

 

ПРОТОКОЛ № 14

засідання постійної комісії обласної ради

 

10.03.2017 р.                                                        м. Івано-Франківськ

 

Всього членів комісії – 6 осіб.

Присутні: Чаплинська Н. Л., Ткач Р. В., Озорович В. В., Дякур Д. Д., Марійчин А. А.

Відсутні: Коцюр С. П.

 

 

Запрошені:

Яворський Віталій Львович – в.о. директора департаменту соціальної політики ОДА.

 

У засіданні комісії взяли участь:

Броніцька Юлія Михайлівна – консультант організаційного відділу виконавчого апарату обласної ради;

 

 

ПОРЯДОК ДЕННИЙ:

  1. Про проект рішення “Про внесення змін до обласної програми підтримки сімей загиблих і постраждалих під час масових акцій громадського протесту в період з 21 листопада 2013 року по 21 лютого 2014 року, учасників бойових дій, осіб, які перебувають чи перебували у складі добровольчих формувань, що утворилися для захисту незалежності, суверенітету та територіальної цілісності України, та інших громадян, які залучалися і брали безпосередню участь в антитерористичній операції в районах її проведення, затвердженої рішенням обласної ради від 06.06.2014. № 1259-28/2014 (зі змінами)”.
  2. Різне.

 

  1. СЛУХАЛИ: Про проект рішення “Про внесення змін до обласної програми підтримки сімей загиблих і постраждалих під час масових акцій громадського протесту в період з 21 листопада 2013 року по 21 лютого 2014 року, учасників бойових дій, осіб, які перебувають чи перебували у складі добровольчих формувань, що утворилися для захисту незалежності, суверенітету та територіальної цілісності України, та інших громадян, які залучалися і брали безпосередню участь в антитерористичній операції в районах її проведення, затвердженої рішенням обласної ради від 06.06.2014. № 1259-28/2014 (зі змінами)”.

 

ДОПОВІДАВ: Яворський В. Л.

 

ВИСТУПИЛИ: Чаплинська Н. Л., Дякур Д. Д., Марійчин А. А.,
Озорович В. В., Ткач Р. В.

 

ВИРІШИЛИ: підтримати проект рішення “Про внесення змін до обласної програми підтримки сімей загиблих і постраждалих під час масових акцій громадського протесту в період з 21 листопада 2013 року по 21 лютого 2014 року, учасників бойових дій, осіб, які перебувають чи перебували у складі добровольчих формувань, що утворилися для захисту незалежності, суверенітету та територіальної цілісності України, та інших громадян, які залучалися і брали безпосередню участь в антитерористичній операції в районах її проведення, затвердженої рішенням обласної ради від 06.06.2014.
№ 1259-28/2014 (зі змінами)” та рекомендувати на розгляд сесії обласної ради, з врахуванням пропозицій:

1) пункт 1 проекту рішення викласти у такій редакції:

  1. Внести зміни до рішення обласної ради від 06.06.2014 № 1259-28/2014 (зі змінами) “Про обласну програму підтримки сімей загиблих і постраждалих під час масових акцій громадського протесту в період з 21 листопада 2013 року по 21 лютого 2014 року, учасників бойових дій, осіб, які перебувають чи перебували у складі добровольчих формувань, що утворилися для захисту незалежності, суверенітету та територіальної цілісності України, та інших громадян, які залучалися і брали безпосередню участь в антитерористичній операції в районах її проведення”, затвердивши:

– Перелік заходів, джерел та обсягів фінансування Програми у новій редакції;

– Положення про порядок проведення конкурсу з визначення проектів (програм), розроблених інститутами громадянського суспільства спрямованих на здійснення соціально-психологічної реабілітації учасників бойових дій, осіб, які перебувають чи перебували у складі добровольчих формувань, що утворилися для захисту незалежності, суверенітету та територіальної цілісності України, та інших громадян, які залучалися і брали безпосередню участь в антитерористичній операції в районах її проведення та членів їх сімей (додається).

2) у пункті 3.12 у позиції “Виконавець” додати департамент фінансів обласної державної адміністрації;

3) пункт 3.18 викласти у такій редакції:

“3.18. Підтримка на конкурсних засадах проектів (програм), розроблених інститутами громадянського суспільства, спрямованих на здійснення соціально-психологічної реабілітації учасників бойових дій, осіб, які перебувають чи перебували у складі добровольчих формувань, що утворилися для захисту незалежності, суверенітету та територіальної цілісності України, та інших громадян, які залучалися і брали безпосередню участь в антитерористичній операції в районах її проведення та членів їх сімей”;

 

Голосували:

За – 5 (п’ять)                 Проти – 0 (нуль)              Утрималось – 0 (нуль).

 

Рішення прийнято.

 

 

 

 

 

Голова постійної комісії                                                    Наталія Чаплинська

 

 

 

Секретар постійної комісії                                                     Василь Озорович

Звернення громадян
Розпорядник інформації
Івано-Франківська обласна рада (вул. Грушевського, 21, м.Івано-Франківськ, 76004)
Кому
голові Івано-Франківської обласної ради О.Сичу
[contact-form-7 id="341" title="Контактна форма 1"]