ПРОТОКОЛ № 17


Протокол № 17

засідання постійної комісії обласної ради

з питань соціально-економічного розвитку, управління комунальною власністю,
розвитку малого і середнього бізнесу

 

01 березня 2017 року

м. Івано-Франківськ

 

Присутні: Остап Дзеса, Олександр Левицький, Михайло Королик, Іван Візінський, Богдан Ленігевич

Запрошені:

Назарій Іванів – директор департаменту будівництва, житлово-комунального господарства, містобудування та архітектури обласної державної адміністрації;

Іван Будзак – заступник директора департаменту освіти, науки та молодіжної політики обласної державної адміністрації;

Василь Даниш – начальник управління майна спільної власності територіальних громад області обласної ради

В роботі комісії бере участь:

Олександра Чорній – начальник відділу документообігу виконавчого апарату обласної ради

 

Порядок денний:

 

  1. Про розподіл коштів бюджету розвитку обласного бюджету на 2017 рік.
  2. Про затвердження у новій редакції Статуту Рогатинської дитячо-юнацької спортивної школи Івано-Франківської обласної ради.
  3. Про затвердження у новій редакції Статуту Івано-Франківського обласного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді Івано-франківської обласної ради.
  4. Про затвердження у новій редакції Статуту Івано-Франківського обласного державного центру науково-технічної творчості учнівської молоді Івано-Франківської обласної ради.
  5. Про оренду майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області.
  6. Різне.

 

 

  1. Слухали: Про розподіл коштів бюджету розвитку обласного бюджету на 2017 рік.

Доповідає: Назарій Іванів

Виступили: Михайло Королик, Олександр Левицький, Богдан Ленігевич, Іван Візінський

Вирішили:

  1. Доручити департаменту будівництва, житлово-комунального господарства, містобудування та архітектури обласної державної адміністрації правильно вказати назви об’єктів, розпорядників коштів бюджету розвитку обласного бюджету на 2017 рік, зокрема:
    • Долинський районний бюджет: реконструкція приміщення Рахинянського навчально-виховного комплексу по вул. Ю. Голейка в с. Рахиня Долинського району;

– Коломийський районний бюджет: капітальний ремонт (заміна вікон) в Коломийській ЦРЛ (Коломийська дитяча лікарня);

  • Косівський районний бюджет: капітальний ремонт мережі вуличного освітлення с. Стопчатів Косівського району.
  1. Погодити проект рішення “Про розподіл коштів бюджету розвитку обласного бюджету на 2017 рік” з внесеними правками і пропонувати на розгляд президії та сесії обласної ради.

Голосували: За – одноголосно.

 

  1. Слухали: Про затвердження у новій редакції Статуту Рогатинської дитячо-юнацької спортивної школи Івано-Франківської обласної ради.

Доповідає: Іван Будзак

Вирішили: погодити проект рішення “Про затвердження у новій редакції Статуту Рогатинської дитячо-юнацької спортивної школи Івано-Франківської обласної ради” і пропонувати на розгляд президії та сесії обласної ради.

Голосували: За – одноголосно.

 

  1. Слухали: Про затвердження у новій редакції Статуту Івано-Франківського обласного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді Івано-Франківської обласної ради.

Доповідає: Іван Будзак

Виступили: Олександр Левицький, Остап Дзеса

Вирішили: погодити проект рішення “Про затвердження у новій редакції Статуту Івано-Франківського обласного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді Івано-Франківської обласної ради” і пропонувати на розгляд президії та сесії обласної ради.

Голосували: За – одноголосно.

 

  1. Слухали: Про затвердження у новій редакції Статуту Івано-Франківського обласного державного центру науково-технічної творчості учнівської молоді Івано-Франківської обласної ради.

Доповідає: Іван Будзак

Вирішили: погодити проект рішення “Про затвердження у новій редакції Статуту Івано-Франківського обласного державного центру науково-технічної творчості учнівської молоді Івано-Франківської обласної ради” і пропонувати на розгляд президії та сесії обласної ради.

Голосували: За – одноголосно.

 

  1. Слухали: Про оренду майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області (лист управління об’єктами спільної власності територіальних громад області від 27.02.2017. № 30/08-04/001).

Доповідає: Василь Даниш

Виступив: Олександр Левицький

Вирішили:

  1. Погодити перелік об’єктів спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області, що передаються в оренду згідно з додатком 1 (2 об’єкти).
  2. Доручити управлінню об’єктами спільної власності територіальних громад області обласної ради підготувати лист до департаменту охорони здоров’я обласної державної адміністрації щодо надання обласній раді інформації про погодження передачі в оренду частини котельні       обласної       психіатричної      лікарні    № 2    на      вул. Медичній    у с. Підмихайлівці Рогатинського району.

Голосували: За – одноголосно.

 

  1. Різне:

Остап Дзеса запропонував повторно обговорити питання “Про передачу цілісного майнового комплексу Коломийської центральної районної лікарні”.

В обговоренні взяв участь Олександр Левицький.

Вирішили: пропонувати обласній раді не приймати рішення “Про передачу цілісного майнового комплексу Коломийської центральної районної лікарні” до остаточного обґрунтованого та об’єктивного вирішення питань, які можуть виникнути у випадку передачі.

Голосували: За – одноголосно.

 

 

Голова постійної комісії                                                                             Остап Дзеса

 

 

Секретар постійної комісії                                                                          Михайло Королик

Звернення громадян
Розпорядник інформації
Івано-Франківська обласна рада (вул. Грушевського, 21, м.Івано-Франківськ, 76004)
Кому
голові Івано-Франківської обласної ради О.Сичу
[contact-form-7 id="341" title="Контактна форма 1"]