ПРОТОКОЛ № 18


Протокол № 18

засідання постійної комісії обласної ради

з питань соціально-економічного розвитку, управління комунального власністю,
розвитку малого і середнього бізнесу

 

04 травня 2017 року

м. Івано-Франківськ

 

Присутні: Остап Дзеса, Олександр Левицький, Михайло Королик, Іван Візінський, Богдан Ленігевич

 

Запрошені:

Галина Магулій – заступник директора департаменту будівництва, житлово-комунального господарства, містобудування  та архітектури обласної державної адміністрації;

Микола Стовбан – заступник директора департаменту охорони здоров’я обласної державної адміністрації;

заступник з господарських питань обласного онкологічного центру;

Анатолій Собчук – заступник   начальника головного управління Держгеокадастру в області;

Валерій Чорний – начальник обласного комунального підприємства “Коломийське міжрайонне бюро технічної інвентаризації”;

Любомир Жупанський – секретар Коломийської міської ради;

землевпорядник Коломийської міської ради;

Оксана Лебідь – заступник начальника управління об’єктами спільної власності територіальних громад області;

Оксана Іванус – юрист управління культури, національностей та релігій обласної державної адміністрації;

Микола Паламарчук – представник управління з питань цивільного захисту обласної державної адміністрації;

Анатолій Прокопів – начальник відділу земельних ресурсів та раціонального природокористування виконавчого апарату обласної ради;

Віталій Костишин – директор комунального підприємства обласної ради з експлуатації майна

В роботі комісії беруть участь:

Сергій Федорців – депутат обласної ради;

Олександра Чорній – начальник відділу документообігу виконавчого апарату обласної ради

 

Порядок денний:

 

  1. Про розподіл коштів спеціального фонду обласного бюджету, що спрямовуються у 2017 році на виконання заходів Регіональної програми будівництва, реконструкції та модернізації об’єктів дорожньо-транспортної інфраструктури Івано-Франківської області до 2020 року.
  2. Про надання повноважень орендодавця Івано-Франківському академічному обласному українському музично-драматичному театру імені Івана Франка.
  3. Про надання дозволу на списання медичного обладнання Комунальному закладу “Прикарпатський клінічний онкологічний центр”.
4.               Про  внесення   доповнення   до  рішення  обласної ради від 09.12.2016. № 336-11/2016 “Про план діяльності обласної ради з підготовки проектів регуляторних актів на 2017 рік”.
  1. Про інформацію начальника головного управління Держгеокадастру в області щодо врегулювання питання користування земельною ділянкою на вул. Максимовича, 10 у м. Івано-Франківську.
  2. Про скаргу жительки м. Коломиї Фірманюк М. Н. на працівників обласного комунального підприємства “Коломийське міжрайонне бюро технічної інвентаризації”.
  3. Про внесення змін до комплексної цільової соціальної програми розвитку цивільного захисту Івано-Франківської області на 2016-2020 роки.
  4. Про оренду майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області.
  5. Про виконання доручень постійної комісії.

 

Голосували: порядок денний за основу та в цілому одноголосно.

 

  1. Слухали: Про розподіл коштів спеціального фонду обласного бюджету, що спрямовуються у 2017 році на виконання заходів Регіональної програми будівництва, реконструкції та модернізації об’єктів дорожньо-транспортної інфраструктури Івано-Франківської області до 2020 року (лист обласної державної адміністрації від 28.04.2017. № 415/0/2-17/01-132).

Доповідає: Галина Магулій

Виступили: Михайло Королик, Олександр Левицький

Вирішили:

  1. Доручити департаменту будівництва, житлово-комунального господарства, містобудування та архітектури обласної державної адміністрації уточнити назви об’єктів дорожньо-транспортної інфраструктури Івано-Франківської області, зокрема який ремонт буде проводитися: капітальний чи поточний.
  2. Погодити пропозиції щодо розподілу коштів спеціального фонду обласного бюджету, що спрямовуються у 2017 році на виконання заходів Регіональної програми будівництва, реконструкції та модернізації об’єктів дорожньо-транспортної інфраструктури Івано-Франківської області до 2020 року.

Голосували: За – одноголосно.

 

  1. Слухали: Про надання повноважень орендодавця Івано-Франківському академічному обласному українському музично-драматичному театру імені Івана Франка.

Доповідає: Оксана Іванус

Виступив: Сергій Федорців

Вирішили:

  1. Доручити управлінню культури, національностей та релігій обласної державної адміністрації опрацювати питання щодо підготовки проектів рішень про оренду приміщень музею мистецтв Прикарпаття та обласного театру ляльок.
  2. Погодити проект рішення “Про надання повноважень орендодавця Івано-Франківському академічному обласному українському музично-драматичному театру імені Івана Франка” і пропонувати на розгляд президії та сесії обласної ради.

Голосували: За – одноголосно.

 

  1. Слухали: Про надання дозволу на списання медичного обладнання Комунальному закладу “Прикарпатський клінічний онкологічний центр”.

Доповідає: Микола Стовбан

Виступив: Олександр Левицький

Вирішили:

  1. Доручити департаменту охорони здоров’я обласної державної адміністрації додати фотографії медичного обладнання, яке пропонується до списання.
  2. Погодити проект рішення “Про надання дозволу на списання медичного обладнання Комунальному закладу “Прикарпатський клінічний онкологічний центр” і пропонувати на розгляд президії та сесії обласної ради.

Голосували: За – одноголосно.

4. Слухали: Про  внесення  доповнення  до рішення обласної ради від 09.12.2016. № 336-11/2016 “Про план діяльності обласної ради з підготовки проектів регуляторних актів на 2017 рік”.
Доповідає: Анатолій Прокопів

Виступили: Олександр Левицький, Сергій Федорців

Вирішили: погодити проект рішення “Про  внесення  доповнення  до рішення обласної ради від 09.12.2016. № 336-11/2016 “Про план діяльності обласної ради з підготовки проектів регуляторних актів на 2017 рік” і пропонувати на розгляд президії та сесії обласної ради.

Голосували: За – одноголосно.

 

  1. Слухали: Про інформацію головного управління Держгеокадастру в області щодо врегулювання питання користування земельною ділянкою на вул. Максимовича, 10 у м. Івано-Франківську.

Інформує: Анатолій Собчук

Виступили: Сергій Федорців, Михайло Королик, Остап Дзеса, Олександр Левицький

Вирішили: доручити директору комунального підприємства обласної ради з експлуатації майна В. Костишину підготувати лист в головне управління Держгеокадастру в області щодо врегулювання питання належності земельної ділянки на вул. Максимовича, 10 у м. Івано-Франківську, додавши всі необхідні документи.

Голосували: За – одноголосно.

 

  1. Слухали: Про скаргу жительки м. Коломиї Фірманюк М. Н. на працівників обласного комунального підприємства “Коломийське міжрайонне бюро технічної інвентаризації”.

Доповідають: Валерій Чорний, Любомир Жупанський

Виступили: Михайло Королик, Остап Дзеса

Вирішили:

  1. Не розглядати скаргу жительки м. Коломиї Фірманюк М. Н., оскільки викладені в ній факти перевіряються Коломийським відділом поліції Головного управління Національної поліції в області.
  2. Пропонувати наглядовій раді обласного комунального підприємства “Коломийське міжрайонне бюро технічної інвентаризації” розглянути питання щодо роботи підприємства та подальшого перебування на посаді начальника В. Чорного.
  3. Подати пропозицію щодо розгляду на сесії обласної ради питання роботи обласного комунального підприємства “Коломийське міжрайонне бюро технічної інвентаризації”.

Голосували: За – одноголосно.

 

  1. Слухали: Про внесення змін до комплексної цільової соціальної програми розвитку цивільного захисту Івано-Франківської області на 2016-2020 роки.

            Доповідає: Микола Паламарчук

Вирішили: погодити проект рішення “Про внесення змін до комплексної цільової соціальної програми розвитку цивільного захисту Івано-Франківської області на 2016-2020 роки” і пропонувати на розгляд президії та сесії обласної ради.

Голосували: За – одноголосно.

 

  1. Слухали: Про оренду майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області (лист управління об’єктами спільної власності територіальних громад області від 24.04.2017. № 81/08-04/001).

Доповідає: Оксана Лебідь

Виступили: Михайло Королик, Іван Візінський, Анатолій Прокопів, Олександр Левицький, Остап Дзеса

Вирішили:

  1. Погодити перелік об’єктів спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області, що передаються в оренду:
    • згідно з додатком 1 за винятком п. 9. Доручити директору комунального підприємства Івано-Франківської обласної ради з експлуатації майна В. Костишину, як балансоутримувачу об’єкта, зазначеного в п. 9. – приміщення загальною площею 1203,1 кв.м на вул. Гетьмана Мазепи, 14 у м. Івано-Франківську, подати на наступне засідання постійної комісії письмові пропозиції щодо надання цих приміщень в оренду ПАТ “Державний ощадний банк України”. Управлінню об’єктами спільної власності територіальних громад області підготувати на засідання відповідні документи, враховуючи позицію балансоутримувача.
    • на умовах конкурсу (аукціону) згідно з додатком 2 (7 об’єктів).

Голосували: За – одноголосно.

 

  1. Про виконання доручень постійної комісії.

Інформує: Олександра Чорній

Вирішили: інформацію прийняти до відома.

 

 

 

Голова постійної комісії                                                                   Остап Дзеса

 

 

 

Секретар постійної комісії                                                                           Михайло Королик

 

 

 

Звернення громадян
Розпорядник інформації
Івано-Франківська обласна рада (вул. Грушевського, 21, м.Івано-Франківськ, 76004)
Кому
голові Івано-Франківської обласної ради О.Сичу
[contact-form-7 id="341" title="Контактна форма 1"]