ПРОТОКОЛ № 20


ПРОТОКОЛ № 20

засідання постійної комісії обласної ради

з питань екології та раціонального

природокористування

 

15 лютого 2017 р.

 

Присутні члени комісії:

Андрій Левкович. Олександр Матусевич, Михайло Якимчук, Андрій Іваськів, Оксана Тебешевська, Володимир Магаль, Ігор Шевчук

 

Відсутні: Олег Токарчук

 

Брав участь:

Сергій Басараб – заступник голови обласної ради

 

Запрошені:

Жанна Табанець – директор

департаменту економічного розвитку,

промисловості та інфраструктури обласної державної адміністрації

Андрій Пліхтяк – заступник начальника управління екології та природних ресурсів обласної державної адміністрації

Богдан Станіславський – депутат обласної ради

Михайло Королик – депутат обласної ради

Ігор Шумега

 

Головував:

Голова комісії  Андрій Левкович

 

Порядок денний

 

  1. Про проект рішення обласної ради “Про виконання програми соціально-економічного та культурного розвитку області за 2016 рік і програму соціально-економічного та культурного розвитку області за 2017 рік”.
  2. Про проект рішення обласної ради “Про план роботи обласної ради сьомого демократичного скликання на 2017 року”.
  3. 3. Про проект рішення обласної ради “Про погодження товариству з обмеженою відповідальністю “ПАРІ” у користування ділянки надр”.
  4. 4. Про проект рішення обласної ради “Про переоформлення ТДВ “Рогатинпісок” акта про надання гірничого відводу для розробки Стратинського родовища піску, що знаходиться на території Стратинської сільської ради Рогатинського району Івано-Франківської області”.
  5. Про проект рішення обласної ради “Про надання ТДВ “Рогатинпісок” гірничого відводу з метою розробки Північно-Західної ділянки Москалівського родовища піску, яке знаходиться на території Стратинської сільської ради (0,5 км на схід від хутора Москалі) Рогатинського району Івано-Франківської області”.
  6. Про призначення директора обласного комунального підприємства Івано-Франківської обласної ради “Дністровський регіональний ландшафтний парк імені Сергія Дідича”.
  7. Про проект рішення обласної ради “Про погодження надання ДП “Спецзалізобетон” ВАТ “Івано-Франківськцемент” у користування ділянки надр”.
  8. Різне.

 

 

  1. Слухали: Про проект рішення обласної ради “Про виконання програми соціально-економічного та культурного розвитку області за 2016 рік і програму соціально-економічного та культурного розвитку області за 2017 рік”.

Доповідала:  Жанна Табанець

 

Виступили: Андрій Левкович,Олександр Матусевич, Ігор Шевчук, Оксана Тебешевська

 

Вирішили рекомендувати:

Проект рішення обласної ради “Про виконання програми соціально-економічного та культурного розвитку області за 2016 рік і програму соціально-економічного та культурного розвитку області за 2017 рік” підтримати та рекомендувати внести на розгляд президії і сесії обласної ради.

 

Голосували: ЗА –  7  Проти – 0    Утримались – 0

 

  1. Слухали: Про проект рішення обласної ради “Про план роботи обласної ради сьомого демократичного скликання на 2017 року”.

Доповідав: Андрій Левкович

 

Виступили: Ігор Шевчук, Олександр Матусевич

 

Вирішили рекомендувати:

Проект рішення обласної ради “Про план роботи обласної ради сьомого демократичного скликання на 2017 року” підтримати та рекомендувати внести на розгляд президії і сесії обласної ради.

 

Голосували: ЗА –  7  Проти – 0    Утримались – 0

 

  1. Слухали: Про проект рішення обласної ради “Про погодження надання товариству з обмеженою відповідальністю “ПАРІ” у користування ділянки надр”.

Доповідав: Андрій Пліхтяк

 

Виступили: Михайло Якимчук, Оксана Тебешевська, Андрій Левкович, Ігор Шевчук

 

Вирішили рекомендувати:

Проект рішення обласної ради “Про погодження надання товариству з обмеженою відповідальністю “ПАРІ” у користування ділянки надр” підтримати та рекомендувати внести на розгляд президії і сесії обласної ради.

 

Голосували: ЗА –  7  Проти – 0    Утримались – 0

 

  1. Слухали: Про проект рішення обласної ради “Про переоформлення ТДВ “Рогатинпісок” акта про надання гірничого відводу для розробки Стратинського родовища піску, що знаходиться на території Стратинської сільської ради Рогатинського району Івано-Франківської області”.

Доповідав: Андрій Пліхтяк

 

Виступили: Ігор Шевчук, Михайло Якимчук, Оксана Тебешевська, Андрій Левкович, Андрій Іваськів

 

Вирішили рекомендувати:

Проект рішення обласної ради “Про переоформлення ТДВ “Рогатинпісок” акта про надання гірничого відводу для розробки Стратинського родовища піску, що знаходиться на території Стратинської сільської ради Рогатинського району Івано-Франківської області” підтримати та рекомендувати внести на розгляд президії і сесії обласної ради.

 

Голосували: ЗА –  3  Проти – 2    Утримались – 2

Рішення не прийнято

 

  1. Слухали: Про проект рішення обласної ради “Про надання ТДВ “Рогатинпісок” гірничого відводу з метою розробки Північно-Західної ділянки Москалівського родовища піску, яке знаходиться на території Стратинської сільської ради (0,5 км на схід від хутора Москалі) Рогатинського району Івано-Франківської області”.

Доповідав: Андрій Пліхтяк

 

Виступили: Андрій Левкович, Оксана Тебешевська, Ігор Шевчук, Михайло Якимчук, Володимир Магаль

 

Вирішили рекомендувати:

Проект рішення обласної ради “Про надання ТДВ “Рогатинпісок” гірничого відводу з метою розробки Північно-Західної ділянки Москалівського родовища піску, яке знаходиться на території Стратинської сільської ради (0,5 км на схід від хутора Москалі) Рогатинського району Івано-Франківської області” підтримати та рекомендувати внести на розгляд президії і сесії обласної ради.

 

Голосували: ЗА –  3  Проти – 2    Утримались – 2

Рішення не прийнято

 

  1. Слухали: Про проект рішення обласної ради “Про призначення директора обласного комунального підприємства Івано-Франківської обласної ради “Дністровський регіональний ландшафтний парк імені Сергія Дідича”.

Доповідав: Андрій Левкович

 

Виступили: Оксана Тебешевська, Ігор Шевчук, Михайло Якимчук, Володимир Магаль, Андрій Іваськів

 

Заслухавши кандидатів на посаду директора обласного комунального підприємства Івано-Франківської обласної ради “Дністровський регіональний ландшафтний парк імені Сергія Дідича” Богдана Станіславського та Ігоря Шумегу вирішили перенести розгляд питання на наступне засідання комісії з метою повторного обговорення програм кандидатів щодо планів розвитку та діяльності парку.

 

Голосували: ЗА –  7  Проти – 0    Утримались – 0

 

  1. Слухали: Про проект рішення обласної ради “Про погодження надання ДП “Спецзалізобетон” ВАТ “Івано-Франківськцемент” у користування ділянки надр”.

Доповідав: Андрій Пліхтяк

 

Виступили: Андрій Левкович, Оксана Тебешевська, Ігор Шевчук, Михайло Якимчук, Володимир Магаль, Андрій Іваськів, Михайло Королик

 

Вирішили рекомендувати:

Проект рішення обласної ради “Про погодження надання ДП “Спецзалізобетон” ВАТ “Івано-Франківськцемент” у користування ділянки надр” підтримати та рекомендувати внести на розгляд президії і сесії обласної ради.

 

Голосували: ЗА –  5  Проти – 0    Утримались – 2

 

  1. Слухали:

Різне.

  • Про відповідь на звернення Татарівського сільського голови.

Взяли до відома.

 

  • Про проект регуляторного акту “Порядок проведення руслоочисних та руслорегулювальних робіт на річках Івано-Франківської області”.

Проект регуляторного акту оприлюднено на сайті обласної ради для обговорення та внесення пропозицій.

 

 

 

 

 

Голова комісії                                                                 Андрій Левкович

 

 

 

 

Секретар комісії                                                             Андрій Іваськів

 

 

Звернення громадян
Розпорядник інформації
Івано-Франківська обласна рада (вул. Грушевського, 21, м.Івано-Франківськ, 76004)
Кому
голові Івано-Франківської обласної ради О.Сичу
[contact-form-7 id="341" title="Контактна форма 1"]