ПРОТОКОЛ № 29


ПРОТОКОЛ № 29

засідання постійної комісії обласної ради

з питань екології та раціонального

природокористування

 

20.10.2017 р.

 

Присутні члени комісії:

Андрій Левкович, Олександр Матусевич, Михайло Якимчук, Андрій Іваськів, Оксана Тебешевська, Володимир Магаль

 

Відсутні члени комісії: Олег Токарчук, Ігор Шевчук

 

Запрошені:

Андрій Пліхтяк – заступник начальника управління екології та природних ресурсів обласної державної адміністрації

Олександр Левицький – депутат обласної ради

Михайло Вітенко – депутат обласної ради

 

Головував:

Голова комісії  Андрій Левкович

 

 

Порядок денний

 

  1. Про проект рішення обласної ради “Про внесення змін до рішення обласної ради від 24.03.2017. № 467-13/2017 “Про фінансування природоохоронних заходів з обласного фонду охорони навколишнього природного середовища за рахунок планових надходжень у 2017 році” (зі змінами).
  2. Про проект рішення обласної ради “Про непогодження надання у користування ділянки надр з метою геологічного вивчення, у тому числі дослідно-промислової розробки валунно-гравійно-піщаної суміші Підберезького-ІІ родовища (Північна і Південна ділянки) шляхом продажу на аукціоні спеціального дозволу на користування надрами”.
  3. Про проект рішення обласної ради “Про погодження надання у користування ділянки надр з метою геологічного вивчення нафтогазоносних надр, у тому числі дослідно-промислової розробки, з подальшим видобуванням нафти, газу (промислова розробка родовищ) газу природного, Кадобнянського родовища шляхом продажу на аукціоні спеціального дозволу на користування надрами”.
  4. Про спільне розпорядження обласної державної адміністрації та обласної ради від 14.09.2017. № 532/708-р “Про внесення змін до розпорядження облдержадміністрації та обласної ради від 21.02.2017 року № 80/68-р”.
  5. Різне. Розгляд листів та звернень.

 

  1. Слухали: Про проект рішення обласної ради “Про внесення змін до рішення обласної ради від 24.03.2017. № 467-13/2017 “Про фінансування природоохоронних заходів з обласного фонду охорони навколишнього природного середовища за рахунок планових надходжень у 2017 році” (зі змінами).

Доповідав:  Андрій Пліхтяк

 

Виступили: Андрій Левкович, Володимир Магаль, Михайло Якимчук, Олександр Левицький, Михайло Вітенко

 

М. Якимчук запропонував внести зміни до п. 58 Переліку природоохоронних заходів затвердженого рішенням обласної ради від 15.09.2017. № 596-17/2017 перерозподіливши їх на два природоохоронні заходи.

Вирішили рекомендувати:

пропозицію М.Якимчука підтримати та рекомендувати управлінню екології та природних ресурсів обласної державної адміністрації розробити відповідний проект рішення обласної ради по даній пропозиції.

 

Голосували: За – 6   Проти –   0  Утримались – 0

 

Вирішили рекомендувати:

управлінню екології та природних ресурсів обласної державної адміністрації доповнити проект рішення обласної ради “Про внесення змін до рішення обласної ради від 24.03.2017. № 467-13/2017 “Про фінансування природоохоронних заходів з обласного фонду охорони навколишнього природного середовища за рахунок планових надходжень у 2017 році” (зі змінами) пропозиціями внесеними депутатами обласної ради О. Левицьким та М.Вітенком (копії листів додаються).

Доповнений проект рішення підтримати та рекомендувати внести на розгляд сесії обласної ради.

 

Голосували: За – 6   Проти –   0  Утримались – 0

 

  1. Слухали: Про проект рішення обласної ради “Про непогодження надання у користування ділянки надр з метою геологічного вивчення, у тому числі дослідно-промислової розробки валунно-гравійно-піщаної суміші Підберезького-ІІ родовища (Північна і Південна ділянки) шляхом продажу на аукціоні спеціального дозволу на користування надрами”.

Доповідав:  Андрій Пліхтяк

 

Виступили: Андрій Левкович, Андрій Іваськів, Оксана Тебешевська, Михайло Якимчук, Олександр Левицький

 

Вирішили рекомендувати:

проект рішення обласної ради “Про непогодження надання у користування ділянки надр з метою геологічного вивчення, у тому числі дослідно-промислової розробки валунно-гравійно-піщаної суміші Підберезького-ІІ родовища (Північна і Південна ділянки) шляхом продажу на аукціоні спеціального дозволу на користування надрами” підтримати та рекомендувати внести на розгляд сесії обласної ради.

 

Голосували: За – 6   Проти –   0  Утримались – 0

 

  1. Слухали: Про проект рішення обласної ради “Про погодження надання у користування ділянки надр з метою геологічного вивчення нафтогазоносних надр, у тому числі дослідно-промислової розробки, з подальшим видобуванням нафти, газу (промислова розробка родовищ) газу природного, Кадобнянського родовища шляхом продажу на аукціоні спеціального дозволу на користування надрами”.

Доповідав:  Андрій Пліхтяк

 

Виступили: Андрій Левкович, Андрій Іваськів, Оксана Тебешевська, Михайло Якимчук, Олександр Левицький

 

Вирішили рекомендувати:

проект рішення обласної ради “Про погодження надання у користування ділянки надр з метою геологічного вивчення нафтогазоносних надр, у тому числі дослідно-промислової розробки, з подальшим видобуванням нафти, газу (промислова розробка родовищ) газу природного, Кадобнянського родовища шляхом продажу на аукціоні спеціального дозволу на користування надрами” підтримати та рекомендувати внести на розгляд сесії обласної ради.

 

Голосували: За – 0   Проти –   0  Утримались – 6

РІШЕННЯ НЕ ПРИЙНЯТО

 

  1. Слухали: Про спільне розпорядження обласної державної адміністрації та обласної ради від 14.09.2017. № 532/708-р “Про внесення змін до розпорядження облдержадміністрації та обласної ради від 21.02.2017 року № 80/68-р”.

Доповідав: Андрій Пліхтяк

 

Виступили:  Ігор Шевчук, Михайло Якимчук

 

Вирішили рекомендувати:

Погодити спільне розпорядження обласної державної адміністрації та обласної ради від 14.09.2017. № 532/708-р “Про внесення змін до розпорядження облдержадміністрації та обласної ради від 21.02.2017 року № 80/68-р”.

 

Голосували: За –  6  Проти –  0   Утримались – 0

 

  1. Різне. Розгляд листів та звернень.

 

 

 

 

Голова комісії                                                                 Андрій Левкович

 

 

 

 

Секретар комісії                                                             Андрій Іваськів

 

Звернення громадян
Розпорядник інформації
Івано-Франківська обласна рада (вул. Грушевського, 21, м.Івано-Франківськ, 76004)
Кому
голові Івано-Франківської обласної ради О.Сичу
[contact-form-7 id="341" title="Контактна форма 1"]