Протокол № 53


Протокол № 53

 засідання постійної комісії обласної ради
з питань бюджету, фінансів та податків

 

від 27.10.2017 року27

м. Тлумач

 

Всього членів комісії: 12 чол.

Присутні: М.Палійчук, Б.Кобилянський, М.Кузьма, І.Данів, В.Дудкевич, П.Книшук, Г.Макота, О.Мельниченко, В.Попович, Д.Сіреджук

 

Запрошені:

О.Сич – голова обласної ради;

В.Гладій – перший заступник голови обласної ради;

Ю.Черневий – голова постійної комісії обласної ради з питань гуманітарної політики та свободи слова;

М.Д.Вітенко – депутат обласної ради;

І.Шевчук – депутат обласної ради;

І.Оробець – депутат обласної ради;

І.Мацькевич – директор департаменту фінансів облдержадміністрації;

В.Яворський – заступник директора департаменту соціальної політики облдержадміністрації;

А.Пліхтяк – заступник начальник управління екології та природних ресурсів облдержадміністрації;

М.Стовбан – в.о. директора департаменту охорони здоров’я облдержадміністрації;

В.Федорів – заступник директора  департаменту – начальник управління ресурсного і правового забезпечення, моніторингу та супроводу державних програм департаменту охорони здоров’я облдержадміністрації.

 

 

Брали участь у роботі комісії:

Н.Косаревич – начальник відділу з питань бюджету та обласних програм виконавчого апарату обласної ради;

Р.Микитин – заступник начальника відділу з питань бюджету та обласних програм виконавчого апарату обласної ради.

 

Голова постійної комісії: М.Палійчук

 

Секретар постійної комісії: М. Кузьма

 

Порядок денний:

 

  1. Про розподіл коштів субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на виплату грошової компенсації за належні для отримання жилі приміщення для сімей загиблих осіб, а також для осіб з інвалідністю І-ІІ групи, та осіб, які втратили функціональні можливості нижніх кінцівок, інвалідність яких настала внаслідок поранення, контузії, каліцтва або захворювання, одержаних під час безпосередньої участі в антитерористичній операції, та потребують поліпшення житлових умов.
  2. Про внесення змін до календарного плану заходів на 2017 рік обласної програми підтримки сімей загиблих і постраждалих під час масових акцій громадського протесту в період з 21 листопада 2013 року по 21 лютого 2014 року, учасників бойових дій, осіб, які перебувають чи перебували у складі добровольчих формувань, що утворилися для захисту незалежності, суверенітету та територіальної цілісності України, та інших громадян, які залучалися і брали безпосередню участь в антитерористичній операції в районах її проведення.
  3. Про розподіл коштів для надання фінансової підтримки громадським об’єднанням.
  4. Про проект рішення обласної ради “Про внесення змін до рішення обласної ради від 24.03.2017. № 467-13/2017 “Про фінансування природоохоронних заходів з обласного фонду охорони навколишнього природного середовища за рахунок планових надходжень у 2017 році” (зі змінами)”.
  5. Про внесення змін до календарного плану заходів на 2017 рік комплексної регіональної цільової програми розвитку туризму в області на 2016-2020 роки.
  6. Про перерозподіл видатків КВНЗ “Прикарпатський лісогосподарський коледж”.
  7. Про передачу та спрямування залишку коштів спеціального фонду, який склався станом на 01.01.2017 року, за рахунок екологічного податку.
  8. Про внесення змін до рішення обласної ради від 15.09.2017.
    № 592-17/2017.
  9. Про внесення змін до рішення обласної ради від 15.09.2017.
    № 592-17/2017.
  10. Про внесення змін до обласного бюджету на 2017 рік.
  11. Про внесення змін до обласного бюджету на 2017 рік.
  12. Про розпорядження облдержадміністрації від 13.10.2017 р. № 608.
  13. Різне.

 

 

  1. Слухали: В.Яворського про розподіл коштів субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на виплату грошової компенсації за належні для отримання жилі приміщення для сімей загиблих осіб, а також для осіб з інвалідністю І-ІІ групи, та осіб, які втратили функціональні можливості нижніх кінцівок, інвалідність яких настала внаслідок поранення, контузії, каліцтва або захворювання, одержаних під час безпосередньої участі в антитерористичній операції, та потребують поліпшення житлових умов.

Виступив: М.Палійчук.

Вирішили: відповідно до листа обласної державної адміністрації від 23.10.2017 року № 8196/1/1-17/01-007 погодити розподіл коштів субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на виплату грошової компенсації за належні для отримання жилі приміщення для сімей загиблих осіб, визначених абзацами 5-8 пункту 1 статті 10, а також для осіб з інвалідністю І-ІІ групи, визначених пунктами 11-14 частини другої статті 7 Закону України “Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту”, та осіб, які втратили функціональні можливості нижніх кінцівок, інвалідність яких настала внаслідок поранення, контузії, каліцтва або захворювання, одержаних під час безпосередньої участі в антитерористичній операції, та потребують поліпшення житлових умов, на 2017 рік”, за КТПКВКМБ 1518580, зокрема:

 

(тис. грн.)

Назва районного, міського бюджетузагальний фонд (зменшення (-), збільшення)
Городенківський820,93016
Надвірнянський561,32200
Рожнятівський466,22731
м. Івано-Франківськ1283,68699
м. Калуш529,20254
Всього:3661,36900

 

Голосували:

“за” – 9

“утримались” – 0

“проти” – 0

Рішення прийнято.

 

  1. Слухали: В.Яворського про внесення змін до календарного плану заходів на 2017 рік обласної програми підтримки сімей загиблих і постраждалих під час масових акцій громадського протесту в період з 21 листопада 2013 року по 21 лютого 2014 року, учасників бойових дій, осіб, які перебувають чи перебували у складі добровольчих формувань, що утворилися для захисту незалежності, суверенітету та територіальної цілісності України, та інших громадян, які залучалися і брали безпосередню участь в антитерористичній операції в районах її проведення.

Виступив: М.Палійчук.

Вирішили: відповідно до листа обласної державної адміністрації від 10.10.2017 року № 1011/0/2-17/01-132 погодити внесення змін до календарного плану заходів на 2017 рік обласної програми підтримки сімей загиблих і постраждалих під час масових акцій громадського протесту в період з 21 листопада 2013 року по 21 лютого 2014 року, учасників бойових дій, осіб, які перебувають чи перебували у складі добровольчих формувань, що утворилися для захисту незалежності, суверенітету та територіальної цілісності України, та інших громадян, які залучалися і брали безпосередню участь в антитерористичній операції в районах її проведення (додаток 1).

 

Голосували:

“за” – 9

“утримались” – 0

“проти” – 0

Рішення прийнято.

 

  1. Слухали: В.Яворського про розподіл коштів для надання фінансової підтримки громадським об’єднанням.

Виступили: В.Попович, Б.Кобилянський, М.Палійчук.

Вирішили: відповідно до листа обласної державної адміністрації від 23.10.2017 року № 81/16/1-17/01-132 погодити розподіл видатків, передбачених департаменту соціальної політики облдержадміністрації, за КПКВКМБ 1513400 “Інші видатки на соціальний захист населення” для надання фінансової підтримки громадським об’єднанням (додаток 2).

 

Голосували:

“за” – 9

“утримались” – 0

“проти” – 0

Рішення прийнято.

 

  1. Слухали: А.Пліхтяка про проект рішення обласної ради “Про внесення змін до рішення обласної ради від 24.03.2017. № 467-13/2017 “Про фінансування природоохоронних заходів з обласного фонду охорони навколишнього природного середовища за рахунок планових надходжень у 2017 році” (зі змінами)”.

Виступили: В.Гладій, В.Дудкевич, М.Палійчук.

Вирішили:

  1. Погодити внесення змін до Переліку природоохоронних заходів для здійснення фінансування за рахунок планових надходжень коштів обласного фонду охорони навколишнього природного середовища у 2017 році, затвердженого рішенням обласної ради від 24.03.2017. № 467-13/2017, а саме:

– у пункті 90 Переліку назву природоохоронного заходу “Проведення заходів з охорони підземних вод та ліквідації джерел їх забруднення в Тучапській ЗОШ І ст. (в т. ч. виготовлення проектно-кошторисної документації)” змінити на “Нове будівництво каналізаційних мереж та споруд в Тучапській ЗОШ І ст. Снятинського району Івано-Франківської обл. (Проведення заходів з охорони підземних вод та ліквідації джерел їх забруднення в Тучапській ЗОШ
І ст. (в т. ч. виготовлення ПКД)”;

– у пункті 91 Переліку назву природоохоронного заходу “Проведення заходів з охорони підземних вод та ліквідації джерел їх забруднення в Келихівській ЗОШ І ст. (в т.ч. виготовлення проектно-кошторисної документації)” змінити на “Нове будівництво каналізаційних мереж та споруд в Келихівській ЗОШ І ст. Снятинського району Івано-Франківської обл. (Проведення заходів з охорони підземних вод та ліквідації джерел їх забруднення в Келихівській ЗОШ І ст. (в т.ч. виготовлення ПКД)”;

– у пункті 92 Переліку назву природоохоронного заходу 92 назву “Проведення заходів з охорони підземних вод та ліквідації джерел їх забруднення в Будилівській ЗОШ І-ІІ ст. (в т.ч. виготовлення проектно-кошторисної документації)” змінити на “Нове будівництво каналізаційних мереж та споруд в Будилівській ЗОШ І-ІІ ст. Снятинського району Івано-Франківської обл. (Проведення заходів з охорони підземних вод та ліквідації джерел їх забруднення в Будилівській ЗОШ І-ІІ ст. (в т.ч. виготовлення ПКД)”;

– у пункті 95 Переліку назву природоохоронного заходу “Проведення заходів з охорони підземних вод та ліквідації джерел їх забруднення в Троїцькій ЗОШ І-ІІІ ст.” змінити на “Нове будівництво каналізаційних мереж та споруд в Троїцькій ЗОШ І-ІІІ ст. Снятинського району Івано-Франківської обл. (Проведення заходів з охорони підземних вод та ліквідації джерел їх забруднення в Троїцькій ЗОШ І-ІІІ ст. (в т.ч. виготовлення ПКД)”;

– у пункті 87 Переліку назву природоохоронного заходу “Проведення заходів з охорони підземних вод та ліквідації джерел їх забруднення в Попельниківському ДНЗ (в т.ч. виготовлення проектно-кошторисної документації)” змінити на “Нове будівництво каналізаційних мереж та споруд в Попельниківському ДНЗ Снятинського району Івано-Франківської обл. (Проведення заходів з охорони підземних вод та ліквідації джерел їх забруднення в Попельниківському ДНЗ (в т.ч. виготовлення ПКД)”;

  1. Погодити внесення змін до рішення обласної ради від 15.09.2017. № 596-17/2017 “Про фінансування природоохоронних заходів з обласного фонду охорони навколишнього природного середовища за рахунок планових надходжень у 2017 році”, а саме у Переліку природоохоронних заходів для здійснення фінансування за рахунок понадпланових надходжень коштів обласного фонду охорони навколишнього природного середовища у 2017 році на зву природоохоронного заходу “Проведення заходів з охорони підземних вод та ліквідації джерел їх забруднення у Кулачківській ЗОШ (в т.ч. виготовлення проектно-кошторисної документації)” змінити на “Нове будівництво каналізаційних мереж та споруд в Кулачківській ЗОШ І-ІІ ст. Снятинського району Івано-Франківської обл. (Проведення заходів з охорони підземних вод та ліквідації джерел їх забруднення в Кулачківській ЗОШ І-ІІ ст. (в т.ч. виготовлення ПКД)” (пункт 51).
  2. Рекомендувати внести проект рішення “Про внесення змін до рішення обласної ради від 24.03.2017. № 467-13/2017 “Про фінансування природоохоронних заходів з обласного фонду охорони навколишнього природного середовища за рахунок планових надходжень у 2017 році” (зі змінами)” на розгляд вісімнадцятої сесії обласної ради з врахуванням пропозицій постійної комісії обласної ради з питань бюджету, фінансів та податків.

 

Голосували:

“за” – 9

“утримались” – 0

“проти” – 0

Рішення прийнято.

 

  1. Слухали: Г.Макоту про внесення змін до календарного плану заходів на 2017 рік комплексної регіональної цільової програми розвитку туризму в області на 2016-2020 роки.

Виступили: В.Попович, М.Палійчук.

Вирішили: відповідно до листа обласної державної адміністрації від 26.09.2017 року № 964/0/2-17/01-132 погодити внесення змін до календарного плану заходів на 2017 рік комплексної регіональної цільової програми розвитку туризму в області на 2016-2020 роки (додаток 3).

 

Голосували:

“за” – 9

“утримались” – 0

“проти” – 0

Рішення прийнято.

 

  1. Слухали: Ю.Черневого про перерозподіл видатків КВНЗ “Прикарпатський лісогосподарський коледж”.

Виступив: М.Палійчук.

Вирішили: погодити перерозподіл бюджетних призначень по департаменту освіти, науки та молодіжної політики облдержадміністрації зменшивши їх по загальному фонду (видатки споживання) за КПКВКМБ 1011120 “Підготовка кадрів вищими навчальними закладами І і ІІ рівнів акредитації” на суму 800,0 тис. гривень, в тому числі на оплату праці 800,0 тис. гривень;

та відповідно збільшивши їх:

по загальному фонду (видатки споживання) за КПКВКМБ 1011120 “Підготовка кадрів вищими навчальними закладами І і ІІ рівнів акредитації” на суму 400,0 тис. гривень;

по спеціальному фонду (видатки розвитку) за КПКВКМБ 1011120 “Підготовка кадрів вищими навчальними закладами І і ІІ рівнів акредитації” на суму 400,0 тис. гривень.

При цьому здійснити передачу коштів із загального фонду до бюджету розвитку спеціального фонду на суму 400,0 тис. гривень.

 

Голосували:

“за” – 9

“утримались” – 0

“проти” – 0

Рішення прийнято.

 

  1. Слухали: М.Стовбана про передачу та спрямування залишку коштів спеціального фонду, який склався станом на 01.01.2017 року, за рахунок екологічного податку.

Виступили: В.Попович, О.Сич, П.Книшук, М.Палійчук.

Вирішили:

І. Відповідно до листа обласної державної адміністрації від 26.10.2017 року № 1100/0/2-17/01-132 передати залишок коштів спеціального фонду обласного бюджету, який склався станом на 01.01.2017 року за рахунок надходжень екологічного податку, до загального фонду обласного бюджету в сумі 2500,0 тис. гривень та спрямувати його:

1) департаменту охорони здоров’я облдержадміністрації:

– в сумі 1500,0 тис. гривень по загальному фонду (видатки споживання) для запобігання погіршенню ситуації щодо захворюваності на грип та інші гострі респіраторні вірусні інфекції і їх важкі ускладнення за КПКВКМБ 1412010 “Багатопрофільна стаціонарна медична допомога населенню” – 398,0 тис. гривень; за КПКВКМБ 1412030 “Спеціалізована стаціонарна медична допомога населенню” – 704,0 тис. гривень; за КПКВКМБ 1412050 “Лікарсько-акушерська допомога вагітним, породіллям та новонародженим” – 199,0 тис. гривень; за КПКВКМБ 1412110 “Надання екстреної та швидкої медичної допомоги населенню” – 199,0 тис. гривень;

– в сумі 500,0 тис. гривень по спеціальному фонду (видатки розвитку) за КПКВКМБ 1412220 “Інші заходи в галузі охорони здоров’я” на виконання регіональної цільової програми розвитку первинної медико-санітарної допомоги на засадах сімейної медицини на період до 2020 року.

При цьому здійснити передачу коштів із загального фонду до бюджету розвитку спеціального фонду в сумі 500,0 тис. гривень.

2) департаменту фінансів облдержадміністрації за КПКВКМБ 7618800 “Інші субвенції місцевим бюджетам” в сумі 500,0 тис. гривень для надання субвенції з обласного бюджету Тлумацькому районному бюджету по спеціальному фонду (видатки розвитку) для Тлумацької центральної районної лікарні.

При цьому здійснити передачу коштів із загального фонду до бюджету розвитку спеціального фонду в сумі 500,0 тис. гривень.

ІІ. Департаменту фінансів облдержадміністрації опрацювати питання виділення коштів в сумі 200,0 тис. гривень на придбання трубки для  рентгенапарату Коломийської центральної районної лікарні.

 

Голосували:

“за” – 9

“утримались” – 0

“проти” – 0

Рішення прийнято.

 

  1. Слухали: І.Мацькевич про внесення змін до рішення обласної ради від 15.09.2017. № 592-17/2017.

Виступив: М.Палійчук.

Вирішили: відповідно до листа обласної державної адміністрації від 13.10.2017 року № 8344/1/1-17/01-132 погодити внесення змін до рішення обласної ради від 15.09.2017. № 592-17/2017 “Про внесення змін до обласного бюджету на 2017 рік”, а саме:

по розпоряднику коштів “Бюджет Печеніжинської об’єднаної територіальної громади” по об’єкту “Поточний ремонт актової зали Сопівської ЗОШ І-ІІІ ст. Печеніжинської об`єднаної територіальної громади” зменшити бюджетні призначення по спеціальному фонду (видатки розвитку) на суму 70,0 тис. гривень та відповідно збільшити їх по загальному фонду (видатки споживання) на суму 70,0 тис. гривень;

При цьому зменшити передачу коштів із загального фонду до бюджету розвитку спеціального фонду на суму 70,0 тис. гривень.

 

Голосували:

“за” – 9

“утримались” – 0

“проти” – 0

Рішення прийнято.

 

  1. Слухали: І.Мацькевич про внесення змін до рішення обласної ради від 15.09.2017. № 592-17/2017.

Виступив: М.Палійчук.

Вирішили: відповідно до листа Коломийської міської ради від 24.10.2017 року № 1312/0/01-35/04 погодити внесення змін до рішення обласної ради від 15.09.2017. № 592-17/2017 “Про внесення змін до обласного бюджету на 2017 рік”, а саме:

по розпоряднику коштів “Коломийський міський бюджет” назву об’єкта “Капітальний ремонт універсального спортивного майданчика з поліуретановим покриттям в школі № 4 ім. С. Лисенка, м. Коломия” замінити на “Капітальний ремонт спортивного майданчика ЗОШ № 4 по вул. Марії Заньковецької, 11 в м. Коломиї”.

 

Голосували:

“за” – 9

“утримались” – 0

“проти” – 0

Рішення прийнято.

 

  1. Слухали: І.Мацькевич про внесення змін до обласного бюджету на 2017 рік.

Виступив: М.Палійчук.

Вирішили: відповідно до листа обласної державної адміністрації від 24.10.2017 року № 1079/0/2-17/01-132:

  1. Врахувати в доходах обласного бюджету по спеціальному фонду субвенції з Тисменицького районного бюджету за КБКД 41035000 “Інші субвенції” та спрямувати їх департаменту будівництва, житлово-комунального господарства, містобудування та архітектури облдержадміністрації по спеціальному фонду (видатки розвитку) за КПКВКМБ 4716310 “Реалізація заходів щодо інвестиційного розвитку територій” в сумі 190,0 тис. гривень, а саме для:

– капітального ремонту приміщень Павлівського навчально-виховного комплексу “Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів – дошкільний навчальний заклад” Тисменицького району – 150,0 тис. гривень;

– капітального ремонту КЗ “Івано-Франківський обласний госпіталь ветеранів війни” по вул. Шкрумеляка, 26 в м.Коломия (частини корпусу “А” (лікарня) з операційним блоком) – 40,0 тис. гривень.

  1. Врахувати в доходах обласного бюджету по загальному фонду субвенцію з Тисменицького міського бюджету за КБКД 41035000 “Інші субвенції” та спрямувати її департаменту будівництва, житлово-комунального господарства, містобудування та архітектури облдержадміністрації (для Служби автомобільних доріг в області) по загальному фонду за КПКВКМБ 4716650 “Утримання та розвиток інфраструктури доріг” в сумі 20,0 тис. гривень для поточного середнього ремонту автомобільної дороги загального користування державного значення Н-18 Івано-Франківськ – Тернопіль на ділянці км 0+000 – км 33+266.
  2. Погодити перерозподіл обсягу субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на надання пільг та житлових субсидій населенню на оплату електроенергії, природного газу, послуг тепло-, водопостачання і водовідведення, квартирної плати (утримання будинків і споруд та прибудинкових територій), вивезення побутового сміття та рідких нечистот (додаток 4).
  3. Здійснити перерозподіл бюджетних призначень по управлінню з питань цивільного захисту населення облдержадміністрації:

– за КПКВКМБ 6717810 “Видатки на запобігання та ліквідацію надзвичайних ситуацій та наслідків стихійного лиха” зменшивши їх по загальному фонду (видатки споживання) на суму 100,0 тис. гривень та відповідно збільшивши їх по спеціальному фонду (видатки розвитку).

При цьому здійснити передачу коштів із загального фонду до бюджету розвитку (спеціального фонду) на суму 100,0 тис. гривень.

– за КПКВКМБ 6718600 “Інші видатки” по підпрограмі утримання обласної системи оповіщення та функціонування мобільно-оперативної групи зменшивши їх по загальному фонду (видатки споживання) на суму 12,0 тис. гривень та відповідно збільшивши їх по спеціальному фонду (видатки розвитку).

При цьому здійснити передачу коштів із загального фонду до бюджету розвитку (спеціального фонду) на суму 12,0 тис. гривень.

  1. Погодити внесення змін до рішення обласної ради від 30.06.2017. № 531-16/2017 “Про внесення змін до обласного бюджету на 2017 рік”, а саме:

у додатку 3:

по головному розпоряднику коштів “Богородчанський районний бюджет” у позиції за КПКВКМБ 7618800 “Розвиток фізичної культури і спорту в Богородчанському районі”, кошти передбаченні по загальному фонду в сумі 400,0 тис. гривень спрямувати: по загальному фонду в сумі 137,0 тис. гривень, спеціальному фонду (видатки розвитку) – 263,0 тис. гривень.

При цьому здійснити передачу коштів із загального фонду до бюджету розвитку спеціального фонду в 263,0 тис. гривень.

  1. Погодити внесення змін до рішення обласної ради від 15.09.2017. № 592-17/2017 “Про внесення змін до обласного бюджету на 2017 рік”, а саме:

1) в абзаці 19 підпункту 1.2. цифри “1000,0” замінити цифрами “500,0”;

2) у додатку 3:

по розпоряднику коштів “Косівський районний бюджет” назву об’єкта “Влаштування дитячого майданчика для Шешорівського НВК І ст. – ДНЗ” замінити на “Придбання дитячого майданчика для Шешорівського НВК І ст. – ДНЗ”.

  1. Внести зміни до протоколу засідання постійної комісії обласної ради з питань бюджету, фінансів та податків від 13.10.2017 року № 52, а саме:

Підпункту 1 пункту 2 викласти в новій редакції:

“1. Спрямувати залишок коштів спеціального фонду обласного бюджету, який склався на 01.01.2017 року, в сумі 487,054 тис. гривень департаменту будівництва, житлово-комунального господарства, містобудування та архітектури облдержадміністрації по спеціальному фонду (видатки розвитку) за КПКВКМБ 4716310 “Реалізація заходів щодо інвестиційного розвитку територій” для капітального ремонту системи опалення комунального підприємства “Обласний аптечний склад” по вул. Хмельницького, 57 в м. Івано-Франківську (в тому числі виготовлення проектно-кошторисної документації)”.

 

Голосували:

“за” – 9

“утримались” – 0

“проти” – 0

Рішення прийнято.

 

  1. Слухали: І.Мацькевич про внесення змін до обласного бюджету на 2017 рік.

Виступили: І.Шевчук, М.Палійчук.

Вирішили:

І. Відповідно до листа обласної державної адміністрації від 25.10.2017 року № 1090/0/2-17/01-132:

  1. Врахувати в доходах обласного бюджету по спеціальному фонду субвенцію з Коломийського міського бюджету в сумі 1000,0 тис. гривень за КБКД 41035000 “Інші субвенції” та спрямувати її департаменту охорони здоров’я облдержадміністрації за КПКВКМБ 1412220 “Інші заходи в галузі охорони здоров’я” на придбання ангіографічного обладнання.
  2. Погодити внесення змін до рішення обласної ради від 15.09.2017. № 592-17/2017 “Про внесення змін до обласного бюджету на 2017 рік”, а саме:

1) абзац 8 підпункту 7.4 пункту 7 викласти в новій редакції:

“– для проведення капітального ремонту даху спального корпусу № 1 Прикарпатського військово-спортивного ліцею-інтернату по вул. Сірика, 1-А в м. Надвірна Івано-Франківської області в сумі 400,0 тис. гривень”;

2) у додатку 3:

по розпоряднику коштів “Департамент будівництва, житлово-комунального господарства, містобудування та архітектури облдержадміністрації”:

– цифри “9701,022” замінити цифрами “9801,022”;

– доповнити позицією “КПКВКМБ 4716310 “Капітальний ремонт спортивного майданчика на вул. Шашкевича у місті Рогатині – 100,0 тис. гривень” (спеціальний фонд);

по розпоряднику коштів “Рогатинський районний бюджет” позицію “7618800 Влаштування баскетбольної та тенісної площадок на вул. Шашкевича в м. Рогатин Івано-Франківської області (капітальний ремонт) – 100,0 тис. гривень” (спеціальний фонд) вилучити.

  1. Внести зміни до протоколу засідання постійної комісії обласної ради з питань бюджету, фінансів та податків від 12.05.2017 року № 43, а саме, у пункті 5.2. абзаци 5, 6, 7 вилучити.
  2. Погодити внесення змін до рішення обласної ради від 30.06.2017. № 531-16/2017 “Про внесення змін до обласного бюджету на 2017 рік”, а саме:

викласти абзац 9 пункту 8.6 в новій редакції:

“Тлумацькому районному бюджету в сумі 30,0 тис. гривень для реконструкції системи опалення в Народному домі с. Грушка”;

доповнити пункт 8.6 абзацом 10 такого змісту:

“Тлумацькому міському бюджету ОТГ – в сумі 30,0 тис. гривень на впровадження міні-котельні для клубу с. Остриня”.

  1. Погодити перерозподіл бюджетних призначень по департаменту охорони здоров`я облдержадміністрації по субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на придбання ангіографічного обладнання, в межах спеціального фонду (видатки розвитку) обласного бюджету, шляхом зменшення бюджетних призначень за КПКВКМБ 1412030 “Спеціалізована стаціонарна медична допомога населенню” на суму 11538,0 тис. гривень та відповідно збільшення їх за КПКВКМБ 1412220 “Інші заходи в галузі охорони здоров`я”.

 

ІІ. Погодити внесення змін до рішення обласної ради від 15.09.2017. № 592-17/2017 “Про внесення змін до обласного бюджету на 2017 рік”, а саме:

по розпоряднику коштів “Департамент будівництва, житлово-комунального господарства, містобудування та архітектури облдержадміністрації” зменшити бюджетні призначення на суму 150,0 тис. гривень по об’єкту “Капітальний ремонт даху Микитинецької ЗОШ І-ІІІ ступенів Івано-Франківської міської ради” та спрямувати їх на такі об’єкти:

– капітальний ремонт огорожі ДНЗ (ясла-садок) № 10 “Катруся” у м. Івано-Франківську – 50,0 тис. гривень;

– капітальний ремонт (заміна вікон і дверей) в Угорницькій ЗОШ
І-ІІІ ступенів Івано-Франківської міської ради – 100,0 тис. гривень;

 

Голосували:

“за” – 9

“утримались” – 0

“проти” – 0

Рішення прийнято.

 

  1. Слухали: І.Мацькевич про розпорядження облдержадміністрації від 13.10.2017 р. № 608.

Виступив: М.Палійчук.

Вирішили: відповідно до листа обласної державної адміністрації від 25.10.2017 року № 1092/0/2-17/01-132 погодити розпорядження обласної державної адміністрації від 13.10.2017. № 608 “Про внесення змін до деяких розпоряджень облдержадміністрації”.

 

Голосували:

“за” – 10

“утримались” – 0

“проти” – 0

Рішення прийнято.

 

 

 

Голова постійної комісії                                                               Микола Палійчук

 

Секретар постійної комісії                                                           Микола Кузьма


Додаток

Звернення громадян
Розпорядник інформації
Івано-Франківська обласна рада (вул. Грушевського, 21, м.Івано-Франківськ, 76004)
Кому
голові Івано-Франківської обласної ради О.Сичу
[contact-form-7 id="341" title="Контактна форма 1"]