ПРОТОКОЛ № 8


 

УКРАЇНА

ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА ОБЛАСНА РАДА

 

Постійна комісії обласної ради з питань захисту прав

учасників і ветеранів антитерористичної операції

на Сході України та їх сімей


ПРОТОКОЛ № 8

засідання постійної комісії обласної ради

 

02.08.2016 р.                                                        м. Івано-Франківськ

 

 

 

Всього членів комісії – 6 осіб.

Присутні: Чаплинська Н. Л., Ткач Р. В., Коцюр С. П. Марійчин А. А., Озорович В. В.

Відсутні: Дякур Д. Д. – поважна причина.

 

 

 

Запрошені:

Яворський Віталій Львович – заступник директора департаменту соціальної політики облдержадміністрації;

Мацькевич Ірина Богданівна – заступник директора департаменту соціальної політики – начальник управління соціального захисту населення ОДА;

Веркалець Володимир Федорович – головний спеціаліст Сектору в Івано-Франківській області Державної служби України у справах ветеранів війни та учасників АТО;

Кріль Мирослав Петрович – головний спеціаліст Сектору в Івано-Франківській області Державної служби України у справах ветеранів війни та учасників АТО.

 

У засіданні комісії взяли участь:

Гладій Василь Іванович – перший заступник голови обласної ради;

Броніцька Юлія Михайлівна – консультант організаційного відділу виконавчого апарату обласної ради.

 

 

ПОРЯДОК ДЕННИЙ:

  1. Про проект рішення “Про внесення змін до обласної програми підтримки сімей загиблих і постраждалих під час масових акцій громадського протесту в період з 21 листопада 2013 року по 21 лютого 2014 року, учасників бойових дій, осіб, які перебувають чи перебували у складі добровольчих формувань, що утворилися для захисту незалежності, суверенітету та територіальної цілісності України, та інших громадян, які залучалися і брали безпосередню участь в антитерористичній операції в районах її проведення, затвердженої рішенням обласної ради від 06.06.2014 № 1259-28/2014 (зі змінами)”.

 

  1. Різне.

 

  1. СЛУХАЛИ: Мацькевич І. Б. – Про проект рішення “Про внесення змін до обласної програми підтримки сімей загиблих і постраждалих під час масових акцій громадського протесту в період з 21 листопада 2013 року по 21 лютого 2014 року, учасників бойових дій, осіб, які перебувають чи перебували у складі добровольчих формувань, що утворилися для захисту незалежності, суверенітету та територіальної цілісності України, та інших громадян, які залучалися і брали безпосередню участь в антитерористичній операції в районах її проведення, затвердженої рішенням обласної ради від 06.06.2014 № 1259-28/2014 (зі змінами)”.

 

ВИСТУПИЛИ: Н.Чаплинська, А. Марійчин, Р. Ткач.

 

ВИРІШИЛИ погодити проект рішення “Про внесення змін до обласної програми підтримки сімей загиблих і постраждалих під час масових акцій громадського протесту в період з 21 листопада 2013 року по 21 лютого 2014 року, учасників бойових дій, осіб, які перебувають чи перебували у складі добровольчих формувань, що утворилися для захисту незалежності, суверенітету та територіальної цілісності України, та інших громадян, які залучалися і брали безпосередню участь в антитерористичній операції в районах її проведення, затвердженої рішенням обласної ради від 06.06.2014 № 1259-28/2014 (зі змінами)” та рекомендувати на розгляд сесії обласної ради.

 

Голосували:

За – 5 (п’ять)                 Проти – 0 (нуль)              Утрималось – 0 (нуль).

 

Рішення прийнято.

 

 

 

 

 

 

 

Голова постійної комісії                                                Наталія Чаплинська

 

 

 

Звернення громадян
Розпорядник інформації
Івано-Франківська обласна рада (вул. Грушевського, 21, м.Івано-Франківськ, 76004)
Кому
голові Івано-Франківської обласної ради О.Сичу
[contact-form-7 id="341" title="Контактна форма 1"]