ПРОТОКОЛ № 8


 

УКРАЇНА

ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА ОБЛАСНА РАДА


Протокол № 8/12

спільного засідання постійних комісій обласної ради
з питань регіональної політики, децентралізації та
розвитку місцевого самоврядування
і з питань соціально-економічного розвитку, управління комунальною власністю, розвитку малого і середнього бізнесу

від 17.10.2016 року

м. Івано-Франківськ

 

Всього членів комісії з питань регіональної політики, децентралізації та розвитку
місцевого самоврядування: 5 чол.

Присутні 4 депутати: В. Мельничук, В. Скрипничук, О. Фрик, О. Галабала

Всього членів комісії з питань соціально-економічного розвитку, управління комунальною власністю, розвитку малого і середнього
бізнесу: 5 чол.

Присутні 4 депутати: О. Дзеса, М. Королик, Б. Ленігевич, І. Візінський

Брали участь у роботі комісії:

В. Гладій – перший заступник голови обласної ради;

Н. Іванів – директор департаменту будівництва, житлово-комунального господарства, містобудування та архітектури облдержадміністрації, депутат обласної ради;

М.Баран – експерт з питань децентралізації в Івано-Франківській області;

Ю. Івасюк – виконавчий директор Івано-Франківського регіонального відділення Всеукраїнської асоціації сільських та селищних рад;

В. Попович – заступник директора департаменту економічного розвитку, промисловості та інфраструктури – начальник управління економічного розвитку обласної державної адміністрації;

Л. Зикова – начальник відділу розробки та супроводу регіональних програм управління регіонального розвитку департаменту будівництва, житлово-комунального господарства, містобудування та архітектури облдержадміністрації;

 

В. Малий – виконавчий директор обласної організації підприємців, роботодавців та орендарів;

О. Земський – представник громадської спілки “Івано-Франківська обласна організація учасників та ветеранів АТО”;

О. Чорній – начальник відділу документообігу виконавчого апарату обласної ради;

М. Вань – заступник начальника організаційного відділу виконавчого апарату обласної ради;

ЗМІ

Вів засідання: В. Мельничук

 

Порядок денний:

 

  1. Про проект рішення обласної ради “Про внесення змін до рішення обласної ради від 24.07.2015. № 1722-36/2015 “Про перспективний план формування територій громад області” (зі змінами).
  2. Про внесення змін до календарного плану заходів щодо здійснення у 2016 році аналітичних досліджень, прогнозування, програмування та моніторингу реалізації основних завдань програми соціально-економічного та культурного розвитку області на 2016 рік.
  3. Про проект рішення обласної ради “Про внесення змін до Програми розвитку місцевого самоврядування в Івано-Франківській області на 2016-2020 роки”.
  4. Різне.

 

  1. Слухали: Н. Іваніва про проект рішення обласної ради “Про внесення змін до рішення обласної ради від 24.07.2015. № 1722-36/2015 “Про перспективний план формування територій громад області” (зі змінами).

Виступили: В. Мельничук, М. Баран, О. Фрик, О. Галабала, О. Дзеса, В. Гладій, Ю. Івасюк, М. Королик, В. Скрипничук

Вирішили: 1. Підтримати проект рішення обласної ради ” Про внесення змін до рішення обласної ради від 24.07.2015. № 1722-36/2015 “Про перспективний план формування територій громад області” (зі змінами) і рекомендувати його на розгляд президії та сесії обласної ради.

  1. Доручити департаменту будівництва, житлово-комунального господарства, містобудування та архітектури облдержадміністрації спільно з офісом реформ в області за участю міських голів міст обласного та районного значення обговорити перспективи добровільного об’єднання приміських сіл в об’єднані територіальні громади, зокрема сіл близьких до м. Івано-Франківська.
  2. Доручити департаменту будівництва, житлово-комунального господарства, містобудування та архітектури облдержадміністрації до 21.10.2016 року подати депутатам інформацію про громади, які об’єднуються, за базовими показниками (населення, площа, освіта, медицина, фінансові ресурси тощо).
  3. Доручити обласній державній адміністрації запрошувати членів постійних комісій обласної ради з питань регіональної політики, децентралізації та розвитку місцевого самоврядування і з питань соціально-економічного розвитку, управління комунальною власністю, розвитку малого і середнього бізнесу на засідання регіональної робочої групи з підготовки перспективного плану формування територій громад області.
  4. Доручити обласній державній адміністрації визначити доповідача з цього питання з числа заступників голови обласної державної адміністрації.

 

.Голосували:

“за” – 8

“утримались” – 0

“проти” – 0

Рішення прийнято

 

  1. Слухали: В. Поповича про внесення змін до календарного плану заходів щодо здійснення у 2016 році аналітичних досліджень, прогнозування, програмування та моніторингу реалізації основних завдань програми соціально-економічного та культурного розвитку області на 2016 рік.

Виступили: В. Мельничук, О. Дзеса, В. Скрипничук

Вирішили: Погодити внесення змін до календарного плану заходів щодо здійснення у 2016 році аналітичних досліджень, прогнозування, програмування та моніторингу реалізації основних завдань програми соціально-економічного та культурного розвитку області на 2016 рік.

 

Голосували:

“за” – 8

“утримались” – 0

“проти” – 0

Рішення прийнято

 

  1. Слухали: В. Гладія про проект рішення обласної ради “Про внесення змін до Програми розвитку місцевого самоврядування в Івано-Франківській області на 2016-2020 роки”.

Виступили: В. Мельничук, М. Королик, О. Дзеса, Б. Ленігевич, В. Скрипничук

Вирішили: Підтримати проект рішення обласної ради “Про внесення змін до Програми розвитку місцевого самоврядування в Івано-Франківській області на 2016-2020 роки” і рекомендувати його на розгляд президії та сесії обласної ради.

 

Голосували:

“за” – 8

“утримались” – 0

“проти” – 0

Рішення прийнято

 

 

Голова постійної комісії
з питань регіональної політики,
децентралізації та розвитку
місцевого самоврядування                                                     Василь Мельничук

 

 

 

Голова постійної комісії
з питань соціально-економічного розвитку,
управління комунальною власністю,
розвитку малого і середнього бізнесу                                   Остап Дзеса

 

Звернення громадян
Розпорядник інформації
Івано-Франківська обласна рада (вул. Грушевського, 21, м.Івано-Франківськ, 76004)
Кому
голові Івано-Франківської обласної ради О.Сичу
[contact-form-7 id="341" title="Контактна форма 1"]