ПРОТОКОЛ № 8


 

УКРАЇНА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА ОБЛАСНА РАДА

 

П Р О Т О К О Л № 8

засідання постійної комісії обласної ради

з питань розвитку промисловості, будівництва, архітектури, дорожнього та житлово-комунального господарства

 

від 30.11.2016.

м. Івано-Франківськ

13:00 год., каб. 500

 

Всього членів комісії – 8 осіб

Були присутні на засіданні:

Павлів

Роман Михайлович

– заступник голови постійної комісії 

Станіславський

Богдан Миколайович

– секретар постійної комісії 

Голіней
Юрій Дмитрович

– член постійної комісії 

Мазур

Юрій Йосифович

– член постійної комісії 

Сенатович

Василь Федорович

– член постійної комісії 
Брали участь у засіданні:
Басараб
Сергій Михайлович
– заступник голови обласної ради
Суковатий
Олег Євгенович
–       начальник управління Укртрансбезпеки в

області

Оленчук
Михайло Васильович
– заступник начальника управління Укртрансбезпеки в області
Іванів
Назарій Іванович
– директор департаменту будівництва, житлово-комунального господарства, містобудування та архітектури обласної державної адміністрації
Дорошенко
Микола Петрович
– начальник управління містобудування та архітектури департаменту будівництва, житлово-комунального господарства, містобудування та архітектури обласної державної адміністрації – головний архітектор області
Даниш
Василь Степанович
– начальник управління об’єктами спільної власності територіальних громад області обласної ради
Труханівський

Юрій Михайлович

– начальник відділу транспорту та зв’язку департаменту промисловості та інфраструктури облдержадміністрації
Сенів
Василь Іванович
– кандидат на посаду директора Івано-Франківського обласного навчально-курсового комбінату житлово-комунального господарства
Лащук
Степан Степанович
– заступник директора Івано-Франківського обласного навчально-курсового комбінату ЖКГ з навчально-методичної роботи
Осадчук
Микола Іванович
– винахідник, мешканець міста Городенка
Маланюк
Руслан Романович
– позаштатний радник голови обласної ради, уповноважений представник громадської спілки “Івано-Франківська обласна організація учасників та ветеранів АТО”
Вань
Марія Анатоліївна
– заступник начальника організаційного відділу виконавчого апарату обласної ради
Представники засобів масової інформації.

Порядок денний:

1.СЛУХАЛИ:Про передачу нерухомого майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області на вул. Ребета, 10 у м. Івано-Франківську.
 Доповідав:В. Даниш – начальник управління об’єктами спільної власності територіальних громад області обласної ради.
 Виступили:Р. Павлів.
 ВИРІШИЛИ:Погодити проект рішення “Про передачу нерухомого майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області на вул. Ребета, 10 у м. Івано-Франківську” і рекомендувати його на розгляд президії та сесії обласної ради сьомого демократичного скликання.

Голосували:

за – 5 (п’ять)

проти – 0 (нуль)

утрималось – 0 (нуль)

Рішення прийнято.

 

2.СЛУХАЛИ:Про призначення директора Івано-Франківського обласного навчально-курсового комбінату житлово-комунального господарства.
 Доповідав:Н. Іванів – директор департаменту будівництва, житлово-комунального господарства, містобудування та архітектури обласної державної адміністрації.
 Виступили:Р. Павлів, Ю. Голіней, С. Лащук, Б. Станіславський, В. Сенів, В. Сенатович.
 ВИРІШИЛИ:Погодити проект рішення “Про призначення директора Івано-Франківського обласного навчально-курсового комбінату житлово-комунального господарства” і рекомендувати його на розгляд президії та сесії обласної ради сьомого демократичного скликання.

 

Голосували:

за – 4 (чотири)

проти – 0 (нуль)

утрималось – 1 (один)

Рішення не прийнято.

 

3.СЛУХАЛИ:Про регіональну цільову програму ведення містобудівного кадастру Івано-Франківської області на 2017-2019 роки.
 Доповідав:М. Дорошенко – директор комунального підприємства обласної ради з експлуатації майна.
 Виступили:Р. Павлів.
 ВИРІШИЛИ:Погодити проект рішення “Про регіональну цільову програму ведення містобудівного кадастру Івано-Франківської області на 2017-2019 роки” і рекомендувати його на розгляд президії та сесії обласної ради сьомого демократичного скликання:

Голосували:

за – 5 (п’ять)

проти – 0 (нуль)

утрималось – 0 (нуль)

Рішення прийнято.

 

4.СЛУХАЛИ:Про внесення зміни до розподілу коштів спеціального фонду обласного бюджету, що спрямовуються на виконання заходів Регіональної програми будівництва, реконструкції та модернізації об’єктів дорожньо-транспортної інфраструктури області до 2020 року.
 Доповідав:Н. Іванів – директор департаменту будівництва, житлово-комунального господарства, містобудування та архітектури обласної державної адміністрації.
 Виступили:Р. Павлів, Б. Станіславський.
 ВИРІШИЛИ:Погодити внесення змін до розподілу коштів спеціального фонду обласного бюджету, що спрямовуються на виконання заходів Регіональної програми будівництва, реконструкції та модернізації об’єктів дорожньо-транспортної інфраструктури області до 2020 року, а саме:

–               кошти в сумі 100,00 тис. грн., передбачені Коломийському районному бюджету для поточного ремонту автомобільної дороги Товмачик – Торговиця (в межах Угорницької сільської ради) спрямувати як субвенцію Коломийському районному бюджету для поточного ремонту автомобільної дороги С090716 Отинія – Боднарів (в межах вул. Шевченка с. Угорники);

 

 ВИРІШИЛИ:–               вилучити з переліку об’єкт:

–       “вул. Енергетиків в м. Бурштин – 102,00 тис грн.”;

–               доповнити перелік об’єктами:

– “Капітальний ремонт дорожнього покриття на масиві Люкляна в селищі Брошнів-Осада Рожнятівського району – 80,0 тис грн.”;

–               “Капітальний ремонт дорожнього покриття на вул. Польова у с. Клузів Тисменицького району – 22,0 тис. грн.”.

Голосували:

за – 5 (п’ять)

проти – 0 (нуль)

утрималось – 0 (нуль)

Рішення прийнято

 

5.СЛУХАЛИ:Про виконання доручень постійної комісії обласної ради з питань розвитку промисловості, будівництва, архітектури, дорожнього та житлово-комунального господарства (протокол № 7 від 14.09.2016 року) щодо діяльності автомобільних перевізників у області та дотримання ними вимог чинного законодавства
 Доповідав:О. Суковатий – начальник управління Укртрансбезпеки в області
 Співдоповідали:М. Оленчук – заступник начальника управління Укртрансбезпеки в області;

Ю. Труханівський – начальник відділу транспорту та зв’язку департаменту промисловості та інфраструктури облдержадміністрації

 Виступили:Р. Павлів, Б. Станіславський, Ю. Мазур, Ю. Голіней, Р. Маланюк..
 ВИРІШИЛИ:1. Інформацію управління Укртрансбезпеки в області та департаменту промисловості та інфраструктури облдержадміністрації про виконання доручень постійної комісії обласної ради з питань розвитку промисловості, будівництва, архітектури, дорожнього та житлово-комунального господарства (протокол № 7 від 14.09.2016 року) щодо діяльності автомобільних перевізників у області та дотримання ними вимог чинного законодавства прийняти до відома.

2. Доручити управлінню Укртрансбезпеки в області  врегулювати питання нелегальних пасажирських перевезень на території області, зокрема по Долинському району. Про виявлені порушення та вжиті заходи поінформувати постійну комісію до 1 березня 2017 року.

Голосували:

за – 5 (п’ять)

проти – 0 (нуль)

утрималось – 0 (нуль)

Рішення прийнято

 

6.СЛУХАЛИ:Про передачу об’єкта незавершеного будівництва “Оздоровчий комплекс “Прикарпаття” з державної власності у спільну власність територіальних громад сіл, селищ, міст області
 Доповідав:В. Даниш – начальник управління об’єктами спільної власності територіальних громад області обласної ради
 Співдоповідав:Н. Іванів – директор департаменту будівництва, житлово-комунального господарства, містобудування та архітектури обласної державної адміністрації
 Виступили:Р. Павлів, Б. Станіславський, Р. Маланюк.
 ВИРІШИЛИ:1. Інформацію щодо передачі об’єкта незавершеного будівництва “Оздоровчий комплекс “Прикарпаття” з державної власності у спільну власність територіальних громад сіл, селищ, міст області прийняти до уваги.

2. Доручити департаменту будівництва, житлово-комунального господарства, містобудування та архітектури обласної державної адміністрації розглянути це питання на розширеній нараді за участю усіх зацікавлених сторін з метою визначення умов передачі комплексу, його соціальної спрямованості, підрахунку витрат на завершення будівництва та його утримання.

Голосували:

за – 5 (п’ять)

проти – 0 (нуль)

утрималось – 0 (нуль)

Рішення прийнято

 

7.Розгляд листів та звернень:
7.1.СЛУХАЛИ:Про усне звернення М. Осадчука на прийомі у першого заступника голови обласної ради п. Гладія щодо приладу, який запобігає вибуху газу.

 

 Доповідав:М. Осадчук – винахідник, мешканець міста Городенка.
 Виступили:Р. Павлів, Ю. Мазур, Б. Станіславський, Ю. Голіней.
 Депутати постійної комісії іформацію М. Осадчука про необхідність виготовлення експериментального зразка та розробки робочої документації (креслення) приладу Відсікач -вікновідкривач накладний-2″, за якими в подальшому визначається орієнтовна вартість виробу, прийняли до уваги.
7.2.СЛУХАЛИ:Про звернення Ворохтянського селищного голови щодо ремонту ділянки дороги Р-24 у селищі Ворохта
 Інформував:Р. Павлів – заступник голови постійної комісії з питань розвитку промисловості, будівництва, архітектури, дорожнього та житлово-комунального господарства
 Виступили:Ю.Мазур, Б. Станіславський
 Депутати постійної комісії звернення Ворохтянського селищного голови щодо ремонту ділянки дороги Р-24 у селищі Ворохта, враховуючи інформацію Служби автомобільних доріг в області з приводу порушеного питання, прийняли до уваги.

 

 

 

Заступник голови постійної комісії                                Р. Павлів

 

 

 

Секретар постійної комісії                                               Б. Станіславський

 

Звернення громадян
Розпорядник інформації
Івано-Франківська обласна рада (вул. Грушевського, 21, м.Івано-Франківськ, 76004)
Кому
голові Івано-Франківської обласної ради О.Сичу
[contact-form-7 id="341" title="Контактна форма 1"]