Про майно спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області – адміністративну будівлю на вул. Грушевського, 21 у м. Івано-Франківську


УКРАЇНА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА ОБЛАСНА РАДА
Сьоме демократичне скликання

(Двадцять восьма сесія)

РІШЕННЯ

 

 

від 17.05.2019. № 1142-28/2019
м. Івано-Франківськ

 

 

 

Про майно спільної власності
територіальних громад
сіл, селищ, міст області –
адміністративну будівлю
на вул. Грушевського, 21
у м. Івано-Франківську

 

 

Відповідно до статей 43, 60 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, статті 4 Закону України “Про оренду державного та комунального майна”, постанови Кабінету Міністрів України від 18.12.2013. № 939-ДСК “Про затвердження порядку організації та забезпечення режиму секретності в державних органах, органах місцевого самоврядування, на підприємствах, в установах і організаціях та визнання такими, що втратили чинність, деяких постанов Кабінету Міністрів України”, враховуючи рішення обласної ради від 10.06.2016. № 207-5/2016 “Про передачу в оренду майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області”, з метою забезпечення належного пропускного режиму в адміністративній будівлі на вул. Грушевського, 21 у м. Івано-Франківську, безпеки цього об’єкта від можливих терористичних посягань обласна рада   

вирішила:

  1. Встановити, що приміщення адміністративної будівлі на вул. Грушевського, 21 у м. Івано-Франківську використовуються обласною радою, підприємствами, установами, організаціями спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області для здійснення своїх функцій, а також органами державної влади та органами місцевого самоврядування.

Користування приміщеннями адміністративної будівлі на вул. Грушевського, 21 у м. Івано-Франківську здійснюється на умовах оренди без права передачі в суборенду. Розмір орендної плати визначається згідно з Методикою розрахунку орендної плати за майно спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області та пропорції її розподілу, затвердженої відповідним рішенням обласної ради.  

  1. Комунальному підприємству Івано-Франківської обласної ради з експлуатації майна (В. Костишин) як балансоутримувачу адміністративної будівлі на вул. Грушевського, 21 у м. Івано-Франківську впорядкувати використання її приміщень відповідно до вимог пункту 1 цього рішення.
  2. Затвердити Правила пропускного режиму громадян в адміністративну будівлю на вул. Грушевського, 21 у м. Івано-Франківську (додаються).
  3. Затвердити Положення про організацію оповіщення та евакуацію з адміністративної будівлі на вул. Грушевського, 21 у м. Івано-Франківську при загрозі виникнення надзвичайної ситуації (додається).
  4. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника голови обласної ради В. Гладія та постійні комісії обласної ради з питань соціально-економічного розвитку, управління комунальною власністю, розвитку малого і середнього бізнесу (О. Дзеса) і з питань захисту прав людини, законності, правопорядку, антикорупційної політики, люстрації та очищення влади (Б. Станіславський).

 

 

Голова обласної ради                                                                    Олександр Сич


Правила пропускного режиму громадян в адміністративну будівлю на вул. Грушевського, 21 у м. Івано-Франківську

Схема оповіщення на випадок надзвичайних ситуацій в адміністративній будівлі на вул. Грушевського, 21 у м. Івано-Франківську

Звернення громадян
Розпорядник інформації
Івано-Франківська обласна рада (вул. Грушевського, 21, м.Івано-Франківськ, 76004)
Кому
голові Івано-Франківської обласної ради О.Сичу
[contact-form-7 id="341" title="Контактна форма 1"]