Асоціація благодійників України запрошує до участі в Національному конкурсі “Благодійна Україна – 2019”

Асоціація благодійників України запрошує до участі в Національному конкурсі “Благодійна Україна – 2019”. Це єдиний діючий загальнонаціональний проект з відзначення кращих благодійників та найефективніших благодійних ініціатив в українському суспільному просторі. Конкурс є знаковою подією у благодійному житті нашої країни. За його підсумком кращих благодійників, волонтерів і меценатів країни, найефективніші доброчинні ініціативи відзначають унікальною нагородою “Ангел добра”.

У жовтні 2019 року було оголошено старт нового етапу Національного конкурсу “Благодійна Україна – 2019”. Цьогоріч переможців визначатимуть в 17-ти основних, 3-ох індивідуальних та 4-ох спеціальних номінаціях. У кожній з них визначатиметься по три лауреати конкурсу, переможці будуть оголошені на церемонії нагородження у Києві навесні 2019 року.

Останній термін подачі заявок для участі в конкурсі – 1 березня 2020 року.

Додаткову інформацію про конкурс можна отримати на його офіційному сайті https://www.blagoukraine.org/, або в Оргкомітеті конкурсу за тел. (067) 164-04-11, електронна пошта: [email protected].