Визначено переможців конкурсу на здобуття премії імені Богдана Бойка в галузі журналістики

Під головуванням першого заступника голови обласної ради Василя Гладія та заступника голови облдержадміністрації Ігоря Пасічняка відбулося підсумкове засідання комісії з присудження обласної премії імені Богдана Бойка в галузі журналістики.

Під час засідання члени комісії заслухали рецензії робіт, які надійшли на конкурс в номінаціях “За кращу публікацію у друкованих засобах масової інформації та інтернет-виданнях”, “За кращий твір на телебаченні” та “За кращий твір у сфері радіомовлення”.

Обговоривши роботи журналістів було проведено двохетапне таємне голосування, за результатами якого були визначені переможці.

В номінації “За кращий твір на телебаченні” перемогла телевізійна  програма “На межі” творчої групи ОТБ “Галичина” у складі спеціального кореспондента Оксани Гуменяк та телеоператора Любомира Ботюка.

В номінації “За кращу публікацію у друкованих ЗМІ та інтернет-виданнях” перемогу здобула розгорнута стаття в газеті “Галичина” та інтернет-виданні “Галичина.if.ua” редактора відділу політики газети “Галичина” Оксани Процюк “Подих фрази. Андрій Содомора: Сучасній українській мові бракує живого пульсу”.

В номінації “За кращий твір у сфері радіомовлення” перемогла радіопрограма Світлани Усатюк в ефірі ПАТ “НСТУ” “Івано-Франківської регіональної  дирекції “Карпати” “Про все і не тільки. Люди”.

Переможці конкурсу в номінаціях “За кращий твір у сфері радіомовлення” отримають винагороду у сумі 11 тис. грн., “За кращу публікацію у друкованих ЗМІ та інтернет-виданнях” – 11 тис. грн., “За кращий твір на телебаченні” – 22 тис. гривень