Випускники Інституту гуманітарної підготовки та державного управління ІФНТУНГ отримали дипломи магістра

В обласній філармонії імені Іри Маланюк відбулося урочисте вручення дипломів магістра випускникам Інституту гуманітарної підготовки та державного управління Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу.

Право вручити дипломи магістрам отримав голова обласної ради, професор кафедри публічного управління та адміністрування Олександр Сич.

Шановні магістри! Читаючи лекції, я розповідав вам, як у світі цінується диплом магістра. Бажаю, щоб і ви цінували звання магістра, аби своїми діями на державній службі і на службі в органах місцевого самоврядування демонстрували цінність того, що ви здобули. Бажаю, аби ви творили зародок української управлінської еліти. Сьогодні найвищий час творити еліту, бо інакше у світі нас будуть сприймати недонацією, яка не може навести порядок на своїй землі, а державу – недодержавою, яка не має права на існування. Тому я щиро бажаю, аби ви стали українською управлінською елітою!”, – підкреслив у вітальному слові Олександр Сич.

Дипломи магістра публічного управління та адміністрування отримали 105 випускників, які навчалися в Інституті гуманітарної підготовки та державного управління Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу.