Відбулася 37-а сесія обласної ради сьомого демократичного скликання

У п’ятницю, 25 вересня 2020 року, відбулася чергова 37-а сесія обласної ради сьомого демократичного скликання. На розгляд депутатського корпусу президія обласної ради винесла 65 проєктів рішень та питання “Різне”.

Реагуючи на актуальні суспільно-політичні проблеми прикарпатські обранці схвалили чотири звернення до центральних органів державної влади. Вони стосуються необхідності роз’яснення процедури голосування, передбаченої новим виборчим законодавством, недопущення скасування обов’язкового ЗНО з української літератури, безкоштовного тестування медичних працівників методом імуноферментного аналізу та щодо формування комісії з обрання керівництва спеціалізованої антикорупційної прокуратури.

Відповідно до плану роботи обласної ради депутати заслухали інформацію про виконання обласного бюджету за І півріччя 2020 року, а також внесли зміни до головного фінансового документу Прикарпаття.

Враховуючи завершення терміну дії, депутати затвердили звіти про виконання шести обласних програм та, відповідно, схвалили нові.

Серед інших питань, прийнятих під час сесійного засідання, – рішення, які регулюють трудові, майнові та земельні відносини.