Відбулася 38-а сесія обласної ради сьомого демократичного скликання

У п’ятницю, 6 листопада 2020 року, відбулася 38-а сесія обласної ради сьомого демократичного скликання. Це останнє пленарне засідання облради діючої каденції.

Ключовим питанням порядку денного сесійного засідання став звіт голови обласної ради. Інформуючи колег-депутатів про діяльність вищого представницького органу влади області, Олександр Сич охарактеризував роботу діючого скликання обласної ради такими рисами, як наступність, розвиток, новаторство, конструктив та справедливість.

Дякую всім за нашу добру спільну працю, за всі наші успіхи та досягнення, а вони були! Наше скликання, якщо не було найкращим, то може покункурувати з першим скликанням облради, а все тому, що ми проявили конслідований конструктив. Світ творять небайдужі. Залишаймося саме такими. Слава Україні!” – акцентував Олександр Сич.

В ході розгляду питань порядку денного депутати також прийняли низку рішень, які стосувалися внесення змін до обласного бюджету на 2020 рік, інших рішень фінансового характеру та обласних програм.