Відбулося виїзне засідання постійної комісії обласної ради з питань аграрної політики, земельних відносин та розвитку гірських територій

Під головуванням Орисі Книшук та за участі т.в.о. начальника Івано-Франківського обласного управління лісового та мисливського господарства Олега Ярошика відбулося виїзне засідання постійної комісії обласної ради з питань аграрної політики, земельних відносин та розвитку гірських територій.

Відповідно до плану своєї роботи депутати побували в Марковецькому лісництві державного підприємства “Івано-Франківське лісове господарство”. А також ознайомилися з умовами користування мисливськими угіддями Тисменицькою районною громадською організацією мисливців та рибалок “ГіП і К” та Тисменицькою районною організацією УТМР.

В ході засідання члени комісії проаналізували вжиті заходи користувачами мисливських угідь щодо відтворення тваринного світу, утримання вольєрних господарств, підгодівлі диких тварин, боротьби з браконєрством та обговорили тенденції розвитку мисливських господарств на Прикарпатті.

За результатами роботи комісія вирішила продовжити виїзне засідання з метою перегляду стану господарювання користувачами мисливських угідь, термін використання яких закінчується в 2021 році.