Відбулося засідання постійної комісії обласної ради з питань бюджету, фінансів та податків

Під головуванням Миколи Палійчука та за участі голови обласної ради Олександра Сича, його першого заступника Василя Гладія і заступника Сергія Басараба відбулося засідання постійної комісії обласної ради з питань бюджету, фінансів та податків.

Ключовими питаннями засідання стали погодження комісією проєктів рішень “Про розподіл коштів бюджету розвитку обласного бюджету на 2020 рік” та “Про фінансування природоохоронних заходів з обласного фонду охорони навколишнього природного середовища за рахунок планових надходжень у 2020 році”.

Водночас комісія схвалила внесення змін до обласного бюджету на 2019 рік та до календарних планів заходів двох обласних програм. Окрім цього були погоджені перерозподіл бюджетних призначень по департаменту освіти, науки та молодіжної політики облдержадміністрації та розподіл коштів Регіональної програми відтворення, поліпшення, раціонального використання та охорони лісових ресурсів Івано-Франківського обласного комунального агролісогосподарського підприємства “Івано-Франківськоблагроліс” на 2016-2020 роки.