Відбулося засідання постійної комісії обласної ради з питань бюджету, фінансів та податків

Під головуванням Миколи Палійчука та за участі голови обласної ради Олександра Сича відбулося засідання постійної комісії обласної ради з питань бюджету, фінансів та податків.

В ході засідання депутати розглянули майже чотири десятки питань порядку денного. Частину з них було рекомендовано на розгляд сесії обласної ради, яка відбудеться 31 липня 2020 року. Серед таких питань – проєкти рішень, які стосуються внесення змін до обласного бюджету на 2020 рік, а також до регіональної цільової програми “Відзначення в області 150-річчя від дня народження Василя Стефаника у 2021 році” на 2018-2021 роки”, обласної цільової соціальної програми розвитку фізичної культури і спорту на 2017-2021 роки та до Програми для забезпечення виконання судових рішень та виконавчих документів на 2018-2020 роки.

Разом з цим комісія схвалила розподіл субвенцій з державного бюджету місцевим бюджетам на виплату грошової компенсації за належні для отримання жилі приміщення для деяких категорій осіб, які брали участь у Революції Гідності, захищали незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України, учасників бойових дій на території інших держав та для внутрішньо переміщених осіб.