Відбулося засідання постійної комісії обласної ради з питань бюджету, фінансів та податків

У вівторок, 8 вересня 2020 року, під головуванням Миколи Палійчука та за участі голови обласної ради Олександра Сича і його заступника Сергія Басараба відбулося засідання постійної комісії обласної ради з питань бюджету, фінансів та податків.

В ході обговорення питань порядку денного члени комісії рекомендували до розгляду сесії обласної ради проєкт рішення “Про виконання обласного бюджету за І півріччя 2020 року”, а також низку проєктів рішень щодо виконання обласних програм та прийняття нових.

Зокрема, депутатському корпусові пропонуватимуть затвердити на 2021 рік Регіональну цільову програму розвитку малого та середнього підприємництва в Івано-Франківській області, регіональну цільову програму “Духовне життя”, регіональну цільову програму розвитку туризму в Івано-Франківській області, регіональну цільову програму розвитку міжнародного співробітництва Івано-Франківської області і комплексну програму розвитку агропромислового комплексу та сільських територій Івано-Франківської області. В той же час пропонується схвалити регіональну цільову програму підтримки книговидання та регіональну цільову комплексну програму “Культура Івано-Франківщини на 2021 рік”.

Окрім цього комісією було схвалено внесення змін до обласного бюджету на 2020 рік з подальшим прийняттям відповідного рішення на сесії обласної ради, а ще внесено зміни до календарних планів заходів обласних програм на 2020 рік і до бюджетних призначень по структурних підрозділах обласної державної адміністрації.