Відбулося засідання постійної комісії обласної ради з питань бюджету, соціально-економічного розвитку та інвестицій

Під головуванням Назарія Іваніва та за участі голови обласної ради Олександра Сича, його першого заступника Василя Гладія і заступника Миколи Палійчука відбулося засідання постійної комісії обласної ради з питань бюджету, соціально-економічного розвитку та інвестицій.

В ході засідання депутати обговорили та рекомендували на чергову сесію обласної ради низку проєктів рішень. Серед них – “Про звернення обласної ради щодо незабезпеченості коштами на утримання районних рад області”, “Про план роботи обласної ради восьмого демократичного скликання на 2021 рік”, “Про розподіл коштів бюджету розвитку обласного бюджету на 2021 рік”, “Про внесення змін до обласного бюджету на 2021 рік” та “Про фінансування природоохоронних заходів з обласного фонду охорони навколишнього природного середовища за рахунок планових надходжень у 2021 році”.

Водночас депутати погодили внесення до проєкту порядку денного чергового сесійного засідання проєктів рішень “Про звіт голови обласної державної адміністрації щодо здійснення повноважень, делегованих обласною радою обласній державній адміністрації”, “Про виконання програми соціально-економічного та культурного розвитку за 2020 рік” та “Про програму соціально-економічного та культурного розвитку на 2021 рік”.

Разом з цим постійна комісія рекомендувала на розгляд депутатського корпусу низку проєктів рішень, які регулюють майнові питання, а також схвалила календарні плани більше двох десятків регіональних цільових програм.