Відбулося засідання постійної комісії обласної ради з питань аграрної політики, земельних відносин та розвитку гірських територій

Під головуванням Орисі Книшук та за участі заступника голови обласної ради Миколи Палійчука відбулося засідання постійної комісії обласної ради з питань аграрної політики, земельних відносин та розвитку гірських територій.

За результатами розгляду питань порядку денного засідання комісією погоджено проєкт рішення обласної ради “Про затвердження регіональної програми розвитку земельних відносин в Івано-Франківській області на 2021-2025 роки”, а також низку проєктів рішень, які регулюють земельні відносини. Зокрема, йдеться про затвердження Делятинському психоневрологічному інтернату технічних документацій із  землеустрою, погодження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж частини земельної ділянки, на яку поширюється право сервітуту, на вул. Б. Лепкого, 27/1 в м. Івано-Франківську, передачу земельної ділянки на вул. Довженка, 21 у с. Крихівці Івано-Франківської міської ради у комунальну власність Івано-Франківської міської територіальної громади.

Разом з цим депутати заслухали інформацію обласного управління лісового та мисливського господарства про стан використання мисливських угідь на території області.