Відбулося засідання постійної комісії обласної ради з питань захисту прав учасників і ветеранів АТО/ООС та їхніх сімей

Під головуванням Наталії Чаплинської та за участі першого заступника голови обласної ради Василя Гладія відбулося засідання постійної комісії обласної ради з питань захисту прав учасників і ветеранів АТО/ООС та їхніх сімей.

В ході засідання комісія розглянула та рекомендувала до розгляду на черговій сесії обласної ради проєкт рішення “Про затвердження обласної програми підтримки сімей загиблих, постраждалих учасників Революції Гідності, учасників бойових дій, осіб, які перебувають чи перебували у складі добровольчих формувань, що утворилися для захисту незалежності, суверенітету та територіальної цілісності України, та інших громадян, які залучалися і брали безпосередню участь в антитерористичній операції в районах її проведення, чи у здійсненні заходів із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації в Донецькій та Луганській областях, забезпеченні їх здійснення на 2022-2026 роки”.

Одночасно із погодженням проєкту нової програми депутати заслухали інформацію департаменту соціальної політики обласної державної адміністрації про виконання цієї програми у попередній період.

Дякую керівнику департаменту, ветеранам АТО/ООС, родинам загиблих, адже ця програма є продуктом нашої спільної праці. Вона є тим взірцем, який демонструє, як можна спільними зусиллями якісно готувати документи і реалізовувати програму. І всі зміни, які ми вносили до неї, були продуктом результатом наших спільних рішень. На мою думку, сьогодні ця програма є однією з кращих обласних програм в Україні“, – підкреслив перший заступник голови обласної ради Василь Гладій.